Дневникът тема 84 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 288
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Проблемите със съня при НВР идват тъкмо от твърде ниските въглехидрати. Ако се цели някакъв макрос, може повечето въглехидрати да се приемат с вечерята. Аз, като имах такъв проблеми, след вечеря пиех по чаша розе с 3-4 фурми. Хем приятно, хем приспиващо Heart Eyes

Гледам, че на мода в темата са протеиновите пудри. Аз съм доволна от my protein като марка. Имат страхотни вкусове, мога да твърдя, че са в пъти по-разнообразни от на другите марки. Добре се разбиват, имат плътен вкус. Имат и опции със стевия. За bcaa обаче не препоръчвам марката. Там за мен истината е само в xtend.

Днес продължавам да съм скучна до безобразие в храната си
- киноа с маслини и песто
- кокосова палачинка с бекон, маслини и спред
- руло Стефани

Тренирам гръб, задно рамо и бицепс. Разбира се и 20 минути кардио.

# 151
  • WonderLand
blackisback  с тази рецепта за съм чак ми се прииска да пострадам малко от безсъние, че да я приложа Grinning Grinning Grinning

# 152
Привет, днес ми е 10 ден. Искам да ви покажа промяната до момента, вече е видима, поне за мен. Надявам се и по снимките да си личи. Радвам се, че усилията ми имат резултат.....
Относно съня, вече нямам проблеми.
За днес - яйца с бекон, обяд - пилешко, масло и краставица и вечеря - не знам.
Радвам се, че доста от вас също са доволни от храната си и от резултатите. Това е важното.
Относно само протеин - рядко ползвам самостоятелно, нещо като междинка, когато нямам време да забъркам каквото и да е било.
Бийп, видях снимката - страхотен комплект и страхотен манекен Kissing Face

Относно природната, естествена храна - аз не вярвам, че има такова чудо. Всичко е преработено, всичко, но това е моето мнение Wink и въобще няма нужда да си доказваме така ли е или не. Важното е в какво вярваме.

От чаша мед и мляко никой не е умрял, нито пък ще се случи нещо кой знае какво. Още повече при хора, които се хранят предимно с въглехидрати. Мисля, че е много вкусно и успокояващо, друг е въпроса как влия при отслабване. И разбира се, това в случай на липса на алергии и ако не допада като вкус.
 А ракията какъв лек е, жалко, че не консумирам, но пък обичам вино - то удължава живота, както и неговото качество.Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Галче, искам и аз да не обръщам внимание на студа (родена съм лятото, в Пловдив и това обуславя колко добре се чувствам на жега, и колко не обичам студеното време в София).
Хубав и отслабващ ден на всички, които желаят.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 15:13 от Зизу

# 153
SilverDream, аз обожавам фастването. Преди години несъзнателно съм фаствала и бях слаба. Миналата година фаста спомогна за свалянето на едни килца, но в последствие си ги върнах. Сега ще гледам пак да вляза в релси, че последно време с отварянето на очите мисля за ядене Joy

Отчет за вчерашната храна - освен земела имаше и една бира. Блаженство! Joy За днес менюто ще е същото, но без вредните неща и с някое кюфте (вероятно) за вечеря.
Днес се качих на кантара от любопитство и съм доволна (а се мерих преди 00). Още малко съм свалила, явно прегрешенията не ми влияят особено, но съм пред ПМС, та да видим при него и след това как ще е. Скоро явно ще се похваля и аз с резултат, хихи, само да го задържа за седмица. Не, че е голям напредък, но така се почва, а този път съм решила да свалям Blush

Зизу, браво!

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 08:54 от _Зизy_

# 154
Лека работа, Сиска, благодаря за отговора. Wink

Зизу, определено има напредък и корема се е прибрал.
И на мен ми е проблемен корема, особено след като родих. Но и слаба да съм била, пак малко коремче съм имала.

Днес менюто ще е закуско - обяд: бъркани яйца с малко сирене и 2 печени чушки.
Вечеря - вратни пържоли, може би салата.

Приятен ден!

ПП Аз по принцип си фаствам без да искам, хапвам към обяд, после до 7-8 вечерям.
Обаче резултат ми дава вечеря не по - късно от 5-6 или без вечеря.

За спането - чашка винце предлагам и аз. Simple Smile
И аз мн не спя..

# 155
Зизу браво, видимо се е прибрал корема. Поздравления за резултата.

И аз не мисля че чаша мляко с мед ще обърне каруцата.

И да ви кажа за пръв път опитах кефир Yum Хареса ми и съм заредила доза за утре.

Храната вчера ми беше
з. три яйца, мас, 50 гр. кашкавал
о. салата домати краставици и 200 гр. извара
в. същата като обяда
помежду другото - 50 гр. слънчоглед

Днес менюто е същото като вчера.

Хубав слънчев ден ви пожелавам. А аз ще се стягам за похода събота и неделя. Ще покоряваме връх Ботев. Yum

# 156
Зизу, личи промяната Heart Eyes

Защо да  няма природна, чиста храна? Месото е натурален продукт? Яйцето също, домати също и р.н. Докато протеин на прах е нещо сто процента изкуствено създадено.

# 157
  • Варна
Добро утро и от мен. Тази седмица нямам кантар, но пък съм в МЦ, така че резултати ще кажа към неделя. Доволна съм - 2-3 пъти закусих плодове, ранна вечеря, наблягам на салати, но си хапнах шоколад и сладолед.Чувствам се добре, поприбра се коремът.  Идеята е да не мисля, че съм на диета.   Не знам каква е тази моя психика, но кажа ли си, че съм на диета, почвам да ям още повече Simple Smile
Ако ви е интересно, мога да ви напиша пълната рецепта за вечерно мляко спрямо Аюрведа. Ако сте алергични към мед, то се подслажда с малко кафява захар и се слагат подправки като куркума и резене.

Зизу, браво! Много си личи.

# 158
На мен ми е интересно за млякото, защото и аз страдам от безсъние.

# 159
  • тук и там
На мен виното ми действа безотказно.Една чаша вино със вечерята и имам много добър сън след това.По едно време докато бях на режим със нисък прием на Вх -пиех магнезий,но ефект нямаше. Peace

# 160
  • София
НоМе, завиждам ти много за похода! Ние сме големи планинари; най-хубави спомени от спане под звездите в чувал пазя от хижа Рай. Един непоискан съвет, изрежи си хубаво ноктите на краката. Преди едно лято качвах Руен с много готин педикюр. Маршрута беше гола вода, без никаква денивелация, но яко бъхтане и ходене. След близо 40 км. за целия ден, ноктите ми разбира се, се подбиха едно хубаво и след седмица посиняха и паднаха на няколко пръста.
Зизу, то не останал корем, бе! Вижда му се края! С теб съм и имаш много кураж от мен, въпреки че не разбрах какво е предизвикателството.
И на другото Зизу браво за постигнатото и успех с фаста!
На всички, които без да искам пропускам- усмихнат петък и много ендорфини днес!

# 161
НоМе, завиждам ти много за похода! Ние сме големи планинари; най-хубави спомени от спане под звездите в чувал пазя от хижа Рай. Един непоискан съвет, изрежи си хубаво ноктите на краката. Преди едно лято качвах Руен с много готин педикюр. Маршрута беше гола вода, без никаква денивелация, но яко бъхтане и ходене. След близо 40 км. за целия ден, ноктите ми разбира се, се подбиха едно хубаво и след седмица посиняха и паднаха на няколко пръста.
Знам Beeps и аз съм гърмян заек по планините Yum

# 162
момичета HugHugHug
Бийп, аз се притеснявам, че на всяка страница обяснявам за моето предизвикателство, пък ти не си разбрала. Във фейса има група момичета, които са решили за 2 седмици да ограничим максимално храните. Храним се високо-мазнинно, нисковъгл. (до 20 гр.). Ограничаваме млечните, ядките, плодове и така. Хранене 2-3 пъти на ден.
Най се радвам как обедната почивка вместо да ям, се разхождаме.
Ще ви държа в течение, хаха. LaughingLaughingLaughing

# 163
  • София
Зизу, мерси, ясно! Аз не ползвам фейсбук и тия линкове, дето циркулираха, не ги отварям.
Успех още веднъж! bouquet

# 164
Записвам се да не ви изпусна Heart

След седмица се връщам официално при вас..с редовни отчети

Поздравления за постигнатите резултати Flowers Rose

NoMe, благодаря за темата! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт