Дневникът тема 84 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 296
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Привет!
Поздравления за   Бийпс и за Зизу-тата.    Само така!     Peace
Друг похвали ли се с намаление?     newsm78    Не ми се връща назад, ако има, да се чувства поздравен и той!     Peace

Аз в другата тема се оплаках, че след ВМ вечеря, почти без въглехидрати, половин час след нея направо заспивам "права".     Laughing  Ако "открия" кое ме приспива, ще го "патентовам" в темата.     Grinning

И менюто днес:
з-мазно кафе-с канела, какао и 2 с л кокосово масло
о-кафе, вода (в кафене)
още не съм гладна, най-вероятно ще обядвам към 14ч-котлет, салата
в-наденички, салата
следобед, ако огладнея-плод/чай/кафе/заквасена сметана

# 166
  • Варна
Аз в другата тема се оплаках, че след ВМ вечеря, почти без въглехидрати, половин час след нея направо заспивам "права".     Laughing  Ако "открия" кое ме приспива, ще го "патентовам" в темата.     Grinning

Телевизорът? Simple Smile

# 167

Телевизорът? Simple Smile
Знам ли...по това време гледам "Новите съседи", комедия.
Ама аз винаги гледам тв вечер, освен в случаите, когато съм навън.Пък ми се приспива от 2-3 седмици насам.....кой знае, може наистина да е от времето, както предположи някой назад.
И други години съм имала подобни периоди, ама беше в по-студената част от годината-ноември, декември...тази година много рано ме нападна "зимния сън".    Laughing

# 168
Зизу, за студа както и за всичко останало, постенно и постоянство.
Скрит текст:
Аз първо започнах да игнорирам студа в офиса, климатика е на 22-23 градуса и аз упорито стоях без да си обличам жилетка. Особено, когато бях заета, почти не обръщах внимание. Ако ми стане студено, гореща напитка, малко раздвижване и така. После като си вземам душ, реших, че нищо няма да ми стане, ако накрая се облея със студен душ. Даже мислено се подготвях, сега ще ми бъде студено и това е ок Wink Постепенно започнах да увеличавам времето за студения душ, вече 1-2 минути мога да издържа. И третото нещо, сутрин при 15 градуса, започнах да излизам по къс ръкав с леко якенце в ръка, казвайки си, ако пък ми стане чак толкова студено, нали имам яке, ха-ха. А всъщност, като ми стане студено, си казвам, я да взема да побягам да се стопля и така с един куршум два заека Wink

Сиска, като прочета книжката, ще споделя отделните менюта:)

Аз проблеми със заспиването имам само, ако пропусна йогата от мързел или късно лягане. Определено и медитацията в легнало положение ми помага да се отпусна.

# 169
Мерси Галче за споделените съвети. Ще пробвам.

# 170
  • WonderLand
Зизу, аз нещо снимки не виждам никъде.

# 171
Зизу, аз нещо снимки не виждам никъде.
махнах ги. Освен да ги пусна за още малко Simple Smile
Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 20:55 от Зизу

# 172
  • WonderLand
Страхотен резултат имаш Heart Eyes

# 173
Зизу, Бийпс, прекрасни сте Simple Smile
Аз да се отчета
по време на фаста:
фрапе, домашна лимонада, купичка ягоди и няколко малини. Опитвам се да ям след 17 часа, по принцип се опитвам само да вечерям, но ПМС то малко ме подтиква.
За вечеря ще имам гости и менюто е:
веган сладоледа на No Sugar - https://www.facebook.com/notes/no-sugar/%D0%B2%D0%B5%D0%B3%D0%B0 … /722311304615636/
Пак нейните печенки, но в друг вариант - нейната рецепта е с месо, аз го замених с извара та станаха печенки от сладък картоф, яйца, извара, ементал и пармезан във формата на кюфтенца или по-скоро плоски питки
И супа - от тиква и картоф, поднесена с гриловани гъби и кокосова сметана Simple Smile
Салата от зеленолистни и нахут.
Аз май ще хапна само от салатата, не съм много гладна.

# 174
Браво Зизу Flutter

# 175
  • София
Амур, мернах, че пиеш кафето с какао..Я ме сфетни как го правиш и какво какао ползваш?
Имам някако на Пикантина с 23% какаово масло...Става ли тая работа за нещо?

# 176
Благодаря, момичета.
Духче и за мен менюто ти е много вкусно.
И да отчета нещо все пак. Днес ядох яйца, бекон, авокадо; пилешко, масло, краставица, сирене, кашкавал и маслини; яйца, авокадо, лук и краставица. 1500 калории Simple Smile

# 177
  • София
Духче, аз на нейните рецепти за сладки изкушения много се точа и не ми остава време за ни-що.
Днес ме е срам какво съм яла, ама двамата малки ни стопиха лагерите.
О: агнешко с домати и краставици
В: малко вратна с една краставица на крак
Добре, че бяха шепа фъстъци и мазното кафе, та сглобих 1065...толкоз, утре повече.

# 178
  • София
Храната днес: з- 80 гр луканка , О-рибена супа и 100 гр цвекло, В - две дози протеин.
Утре ще се меря и се надявам да съм изчистила окончателно плюса от почивката.

# 179
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,много ви благодаря за съветите.

Общи условия

Активация на акаунт