Дневникът тема 84 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 300
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро!
Амурчето сигурно е заспала към 8 снощи и не ме е прочела hahaha, та експериментирах с какаото в кафето. Стана, изпих го.
Тази седмица без бягане, оставам сама с малкото и ще разчитам на колелото за кардио. Направих тренировка за горна част сутринта; не бях пипала там 7-8 дни и се понатоварих добре.
Хубава събота на всички!

# 181
  • Велико Търново
Добро утро и аз обичайно станах в пет, имах намерение да изляза да тичам, но се отказах.Заложила съм в спортния план за септември бягане в делничните дни по 20 обиколки на игрището, а събота и неделя почивка.От тази седмица се връщам и залата, поне 3 пъти седмично, останалите 3 дни ще тренирам в домашния фитнес.Нямам търпение да свърши безкрайната ваканция и също така безкрайната отпуска на мъжа ми ooooh!
Отчет за тази сутрин:захванах едно предизвикателство за ръце, 100 клека с изправяне на пръсти, планк около минута, и напади с торбата 3х12 за всеки крак.Хаотично беше, но по-добре от нищо.
Включих се и в едно предизвикателство във ФБ-за месец без захар Blush

# 182
Сис,може ли да споделиш повече относно тренировките на дъщеря ти във фитнеса и на колко е години Peace Моята е на 13 и от известно време си мисля ,че е добра идея да я взимам с мен в фитнеса ,да свиква с редовни тренировки,като работи с  леки тежести newsm78

Иначе аз си ям добре(в смисъл хубава храна Heart Eyes) и си тренирам-голямо облекчение е за тялото ми е  да си вляза пак в моите режимни граници-не ми липсва  ваканционната ми  Mr. Green храна!

# 183
  • Велико Търново
Сис,може ли да споделиш повече относно тренировките на дъщеря ти във фитнеса и на колко е години Peace Моята е на 13 и от известно време си мисля ,че е добра идея да я взимам с мен в фитнеса ,да свиква с редовни тренировки,като работи с  леки тежести newsm78

На 11 години е.Онзи ден и беше първа тренировка и аз умишлено влязох в залата за кардио за да не я притеснявам.Каза, че са работили с малки тежести, клякала е и накрая я доведе за кардио, което беше само 5 минути.Божидара, обаче никога не се е занимавала сериозно със спорт, освен, че играе тенис на корт за "обща култура".Днес пак е на тренировка и довечера ще я разпитам днес какво са правили.Понеже залата е безумно скъпа съм решила да й дам шанс за 3 месеца за начало, мъчим храната т.е. страх ме е да не се крие и да яде/правила го е/.

# 184
Добро утро!
Амурчето сигурно е заспала към 8 снощи и не ме е прочела hahaha, та експериментирах с какаото в кафето. Стана, изпих го.
Скрит текст:
Тази седмица без бягане, оставам сама с малкото и ще разчитам на колелото за кардио. Направих тренировка за горна част сутринта; не бях пипала там 7-8 дни и се понатоварих добре.
Хубава събота на всички!
Laughing
Вечер обикновено си давам почивка от нета...
Да, купувам възможно най-масленото какао.Твоето е идеално, и аз съм го ползвала.
Аз правя кафето си по следния начин, супер елементарно:в чаша си слагам дозата кафе, 1 ч л какао, 1/2 ч л канела (купувам цейлонска, тази масовата не е същата и не става), 2 с л кокосово масло и заливам с гореща вода.Разбърквам до разтваряне на съставките, чакам да се утаи и пия.Горещо.

# 185
Сиска, тя пълна ли е или просто за здраве.  Гледам дъщерята почва да оформя корем и аз леко потръпвам от мисълта да напълнее. За съжаление генетично е предразположена към напълняване. Знам че докато аз и баща и сме пълни ще е трудно да я стимулирам затова имам още по голяма мотивация да изглеждам добре. Чудя се ако купя велоергометър дали ще е подходящ за нея.
Тя за сега е слабичка, но ме е много страх.

# 186
  • Велико Търново
За нас е пълна, въпреки, че сега расте, но като седне и стомаха й се гъне.Показвам една снимка, тениските ни са един размер да не казвам, че моята е хs май.Аз й давам ежедневен пример със спорта и храната, осъзнавам колко е трудно да си на 11 години и всички покрай теб да се хранят с боклуци и да пият газирано и сокове, но аз съм й разказвала за другата страна, когато ти викат в училище слона и те потъпкват и скъсват от подигравки.Това остава травма за цял живот без значение след това как изглеждаш и тези момчета, които като малки са ти унижавали сега се скъсват да те ухажват.Личен пример, хубава храна подсигурена, разказ от първо лице, осигурен спорт в най-добрия спортен център, ами от мен толкова, тя решава как и дали ще се възползва максимално.Извинявам се, че разводних темата.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210192847323085&se … ype=3&theater

# 187
Същата работа. Не  мисля че е пълна, но корема взе да се огъва.

# 188
  • Варна
Напълно разбирам какво иска Сиска, аз самата съм била подигравана. Но някак си ми се струва, че фитнесът не е спорт за дете. Те нямат нужда толкова от оформяне, колкото от движение за здраве.
Сиске, детето ти изглежда чудесно. Няма ли интерес към танци или плуване? Мисля, че децата имат много енергия и фитнесът ще им е най-малкото скучен и еднообразен.

Аз като дете бях закръглена, но не и дебела. Минала съм през балет /най-добре изглеждах тогава/, Айкидо /много полезно, още помня хватки за самоотбрана/, плуване /много полезно - и преди знаех, но научих стиловете/ и малко спортни танци /и сега многа да покажа нещо по така на дансинга/ Simple Smile Благодарна съм на нашите, че ми дадоха възможност да видя различни спортове и да намеря "моя си".

За тази седмица отчитам - 2кг Simple Smile

# 189
  • Велико Търново
Тя и на плуване е ходила, но определено не е за танци/поне на този етап, дърво е като мен/.Според мен фитнес ще й хареса, а моята идея е да я "запаля" по спорта, защото баща й последно е носил маратонки като ученик/преди близо 30 години Blush/, а тя му подражава много.Сега като минат 15 платени тренировки ще го мислим в движение, но няма да я оставя без спорт.

# 190
  • Варна
Тя и на плуване е ходила, но определено не е за танци/поне на този етап, дърво е като мен/.
А питала ли си я? Децата много лесно се учат на всичко. Не си мисли, че аз съм била най-пластичната, обаче почти се научих да правя и двата вида шпагат и да ме премятат през глава на Айкидото. Иначе те подкрепям за спорта. Просто трябва да й е интересно. Ако ги оставиш, децата ще си стоят пред телевизора/ компютъра по цял ден. Имам племенничка на 11 г., виждам как е Simple Smile

# 191
Аз съм ЗА фитнеса  Peace за поддържане и създаване на навици за цял живот е перфектен-да не говорим,че може да отключи любов към други спортове-това е нещото,което развива най-хармонично тялото.Почти всички спортове за деца опорочени  от дива тренъорска соц амбиция  Twisted Evil за тиквени медали  #Cussing out аз така записах моето дете преди две години на модерен балет-голяма истерия беше,че и на състезания в др градове трябваше да ходи-ужасс ooooh!
По-добре нещо без стрес да тренира 40 мин контролирано два-три пъти в седмицата и да не го мисли много-много-моята като и натоваря харда и дава срив в системата-не можеш да я накараш да продължи хаха  Joy
 Иначе плуването винаги е добра идея разбира се  ,най-добре да се ходи на уроци в началото,за усвояване на техниката и да се плува за кеф!

# 192
За мен спортните танци /7 години/ са единственият спорт, който беше любов от пръв поглед и любов за цял живот Heart Eyes Йогата за мен не е спорт Wink

На 13 години пробвах аеробика, преди това народни танци /една тренировка/, фитнес също, каланетика, пилатес. Най-много съжалявам, че така и не се научих да плувам, не можах да преодолея страха си от водата. Поне с надуваеми неща мога да се придвижвам във водата, ха-ха

Тук много от рано започват децата да тренират спортове, от 3 години например фигурно пързаляне, на 5 вече са прекалено големи да започнат с начинаещите. Аз лично мисля, че децата имат нужда от комплексно движение, не толкова от професионално трениране на спорт.

Другата седмица мисля нов ескперимент да включа в програмата. Автобусът ми не обслужва няколко спирки по моята улица, заради ремонт и аз реших да ходя пеша на работа и да се връщам. Ще ми трябва малко повече организираност от гледна точка на предварителна подготовка на вечеря, закуска и обяд за следващия ден, защото ще се връщам по-късно от работа, но се надявам да успея. Така и така, другата седмица е единствената ми възможност за подобен експеримент. В разстояние това ще бъдат 9 км сутрин и 9 км вечер, ха-ха

# 193
  • here, there, everywhere
Да, Сиска, и аз имам спомени от ученическите години. Не бях дебела, но си бях леко закръглена. Мама все повтаряше: яж с хляб за да се заситиш. И аз набивах добре хляб, баници, кексове... Ясна ви е историята.
Аз съм съученичка с братя Енчеви, а майка им ни беше учителка по физическо, другарката Енчева. Добра женичка, но още помня когато прескачахме коза и аз го направих, тя каза : летящо кюфтенце. Няма да ви обяснявам преди колко години беше, но още го помня.
Аз напуснах работа. Вчера милото се прибра с огромен букет да ме поздрави за решението. Тази седмица ще си правя кефа и от 11 септември започвам в нова фирма. Та започнах сутрин да редувам бягане и Джо Дилън, вечер кака ви Джилиан. Издържливостта ми е понамаляла, но се надявам, че мускулите имат памет.

# 194
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз точно по тази причина от три годишна моята дъщеря съм я загърчила 😁😁😁 да тренира. Първо балет, заради стойката-две години. И сега вече от една година тренира плуване и модерен балет. Няма ден без тренировка. Има завидно тяло, като гледам връстниците и лошо ми става. Особено едната и приятелка, която няма още 6 години и е 32 килограма. Ама извинявайте, но родителите са виновни. Като иска да яде ще тренира.

Общи условия

Активация на акаунт