Дневникът тема 84 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 309
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Пак съм аз. Личи си, че съм в активна битка с кг. , нали Wink
Не мога да ви опиша колко съм щастлива, след като си взех един кантар и той показа под 60. това е моята психологическа граница. Е, надявам се че тук доста хора ще ме разберат.
Помислих си, че дори не работи, но веднага проверих по ММ, той си е все 102 кг, колкото и аз да мърдам нагоре надолу.
Купихме нарочно механичен, за да не се втелясваме в грамчета. Важна е посоката.
Скрит текст:
Извода от цялото нещо е, че плодове и млечни са ми пречели на свалянето. Затова и не се справях, все търсих разнообразие, все да не се лиша от това или онова. Е, нямаше как да стане по друг начин.
Най-вероятно ще продължа по инерция още една седмица, но сега ми е важно да съм редовна в тренировките, за да придобия сила и издръжливост.
Успех на всички! HugHugHug
П.П. Много ми хареса кафето с какао и масло. Ще зачестя Heart Decoration

# 211
  • Бургас
Браво! Страхотен резултат!

# 212
Отчитам шопска салата, св.шишче засега. Вчера малко омазах пейзажа, бяхме на рд, а и чакам МЦ.

Скоро попаднах на рецепта за "пържени филии", не е режимно за нас, но представлява филийки намазани с яйце и масло и запечени хубаво на преса за сандвичи. Не съм я пробвала.

Моят син няма апетит, кара на кисело мляко, хляб и рядко супа или десерт. Sad
А аз готвя, детска кухня взимам.. Мн е злояд!

Относно спорта, смятам като стане на 3г да го запиша на плуване. Като порасне сам ще си избере.
За момиче бих избрала танци, аз ходех на модерен балет.

Взех си вчера извара, отврат, въобще не ми допадна. Щом рикотата е подобна ще пропусна. И моцарела не обичам особено.
Обаче бяло краве сирене, котидж, катък, кашкавал..обожавам.

Зизу, браво за резултата!

# 213
  • София
Зизу, поздравления!!
Сиси, децата на около 1.5-2 г. стават претенциозни с храната. Голямото живя на кисело мляко доста време, докато отново прояде. Рикотата по се яде от изварата. Предното ми голямо сваляне беше с Дюкан; не знам как съм я яла тая извара..

# 214
кайсия, като описваш дъщеря си все едно мен описваш като малка.
Скрит текст:
Аз бях наказана за неяденето си Sad но дано на нея да й се размине моето наказание

Зизу, браво, с такава упоритост съм убедена, че можеш да спечелиш не битката, а и войната Wink

# 215
  • Велико Търново
Обожавам извара-особено тази на Пилос в кутиите ми е фаворит, обожавам и варени яйца, лигите ми текат чак, научих се да обожавам и овесени ядки, а съм отраснала с пържени кюфтета, картофи, пици, мекици, луканки и т.н.Чак не мога да проумея как е възможно да стана абсолютно нов човек, с нови вкусови предпочитания и тотално променен характер/това с характера след 18 годишна възраст, а с храната след 34  Blush/

Аз категорично отказвам да коментирам и съветвам трети лица, освен, ако не са ме питали.
За възпитание, спорт и храна не обичам да говоря/дори и като ме питат/ Mr. Green
Понеже в Търново почти всички ни познават и съответно в този фитнес ходят само големи хора, деца няма с оглед на таксата и питали Божидара какво прави във фитнеса, и  тя им казала, ами същото като вас Mr. Green
Преди години като бяха малки им бях сравнила сладкото и чипса с наркотиците и те съответно казали като ги черпят, че наркотици не употребяват Mr. GreenИначе са енциклопедии относно храненето поне на теория Blush
С храната съм ок, но водата, която пия явно ми е в повече и нещо ми опъва полата в талията, ама то при 4 литра вода  така ще е.

# 216
  • Варна
Аз категорично отказвам да коментирам и съветвам трети лица, освен, ако не са ме питали.
За възпитание, спорт и храна не обичам да говоря/дори и като ме питат/ Mr. Green
Е, надявам се не се сърдиш. Аз също не обичам да давам непоискани съвети, но просто ми се стори странно дете на ходи на фитнес /а явно и не само на мен/. Simple Smile

Днес бях малко на "зърнена диета" - хранех се по малко и само когато съм гладна каквото ми се яде в момента. Исках да видя дали наистина ям по навик или действително огладнявам. От утре - пак по план Simple Smile

# 217
  • Велико Търново
Разбира се, че не се сърдя, но аз винаги съм убедена в това, което правя и знам, че то е най-доброто към момента Simple SmileДостатъчно съм се нагледала на хора, които не знаят какво и защо правят.Нека от сега се научи, че в залата се ходи да се тренира, а не за социални контакти с момчета/мъже, както ходи да играе тенис, както ходи на арт училище да рисува на платно и т.н.Давам шанс на децата да видят нещата, които смятам, че ще са им от полза Peace

Зизу, чудесен резултат!Браво!Моята цел за септември са твърди 59 кг. и така до Нова година по килограм и от там насетне ще му мисля.Това е краткосрочната ми цел до нова година, а до рд през май е да имам мечтаното от мен тяло, естествено съобразено с природните ми дадености Peace

# 218
За мен след 35 години и все още процес и промяната в отношението към храната и в характера Wink

# 219

Днес бях малко на "зърнена диета" - хранех се по малко и само когато съм гладна каквото ми се яде в момента. Исках да видя дали наистина ям по навик или действително огладнявам. От утре - пак по план Simple Smile

Леле, това по-добре да не го пробвам, че не знам къде ще му излезе краят  Joy

Откакто минах на НВХ се убедих, че ако храната я ядеш само заради 'горивото', а не заради вкуса и удоволствието и навика, тогава ядеш в пъти по-малко (или поне при мен е така).
Някак не мога да си представя при положение, че сме се навечеряли, да си пуснем филм и да си кажем 'Чакай да си вземем по една пържола да ядем, докато гледаме филма' (за разлика от пуканките и гризките).  И не, че не ми липсват пуканките по време на филм или блокче млечен шоколад, докато чета нещо(  Blush ) ама се въздържам, щото после ...  Crazy

Едит: Зизу, честито кантарче и браво за резултатите!  bouquet
Моят нов кантар нещо ми прави номера, ама ме е срам да си поискам ТРЕТИ  Joy

# 220
  • Варна
"Днес бях малко на "зърнена диета" - хранех се по малко и само когато съм гладна каквото ми се яде в момента. Исках да видя дали наистина ям по навик или действително огладнявам. От утре - пак по план Simple Smile "
Леле, това по-добре да не го пробвам, че не знам къде ще му излезе краят  Joy

Хехе, аз някои навици отдавна ги премахнах - на кино ходя с бутилка вода и не ям след 18 часа, така че няма страшно Simple Smile Но от Ипо знам, че е хубаво да има човек един почивен ден - разтоварва психически и размърдва метаболизма.

# 221
  • София
Добро утро!
Хич не спах добре; малкото се буди н-пъти ooooh!.Чак ми иде да го заведа да му леят куршуми, восъци, олово, друго лее ли се...
Отчитам се със сутрешно вдигане на гири и 25 мин. велоергометър. Бягането определено ми липсва много.
Прекрасна седмица на всички!

# 222
Добро утро. Даа, бае се против уроки, ако някой го е погледнал по така! Или за страх, ако е станало нещо.
Днес кафе с масло, какао и кафе, но корема се бунтува, от утре - чисто.
Хубава седмица!

# 223
  • Велико Търново
Добро утро!
Отчитам 20 обиколки на игрището в 5.30 и тренировка с тежести пак там Simple Smile
Закуска-извара+кисело мляко и 30 грама кокосови стърготини.
Обяд пържола свинска и салата, вечеря протеин.

Beeps, често ли детето се буди или е било инцидентно?

# 224
  • София
Шегувам се за тия куршуми...Според мен не може да преминава спокойно от една фаза на съня в друга. Отделно май са го започнали последните кътници, защото се въртя около час в полубудно състояние, както беше с другите зъби (колики първите три месеца, последвани от първи два зъба на 4 месеца, устата му е пълна в момента на 1,3 г.) Как не съм станала 40 кила от неспане бее hahaha На морето се изморяваше много и спеше като пън..Сори за отклонението!!!
Сиска, фармацевт ли си? Завиждам ти за игрището в близост!
Зизу, ти ще продължаваш ли с предизвикателството? Как ще се храниш сега при постигната цел?

Общи условия

Активация на акаунт