1.Искате ли една 16-годишна тийнеджърка, раждайки детето, да се справи успешно - включиително с помощта на родителите си или поне на майка си - да се изучи, да си гледа детето и т.н.?
Хората обаче сме малко или много егоисти. Ако моята дъщеря един ден дойде и ми каже, че е бременна, решила е да ражда за да си живее като семейство с таткото и бебенцето да ги свърже завинаги, а от двете баби се очаква да помагат ( доста широко понятие ) хич, ама хич няма да съм Ок.
Докато зависиш от някой да живееш ти самата няма как да взимаш еднолични решения, още повече ако си и на негова отговорност ти самата според закона.
На бебе до годинка не му трябват курсове, да. Обаче му трябват памперси, АМ, каши, пюрета, .... За дрехите, които стават малки буквално за месец да не говорим. А големите покупки в началото като количка, креватче, ваничка, Сеага ще ми кажеш, че може и подарени и ще се съглася, но .... Големият съм го гледала с подаяния от родителите. Малката изцяло и само с наши средства. Разликата е огромна. На никой не пожелавам да попада в моята ситуация от преди 18 год.