Да родиш на 16

• 95 204
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 360
Следя темата от началото,но сега реших да се включа и аз.
Решила СИ да родиш,без знанието на ТВОИТЕ родители.
До тук - без коментар.
Обаче,това ,че ще ги излагаш като кифладжии пред "бъдещите сватове и зет" направо е БЕЗУМИЕ!
Ако обичаш родителите си,не им го причинявай!
Вземай младежа и отивайте вкъщи двамата да споделите на родителите ти какво сте сътворили,извинете се и помолете за помощ.
Ти представяш ли си как ще се почувстват твоите родители като дойдат чужди хора в дома им и им съобщят,че дъщеря им е бременна и те са против това ooooh!
Айде по-сериозно!
Майка ще ставаш. Време е да пораснеш и то много бързо!
Успех!

# 361
  • София
Дева, може много да ми се чудиш, но има неща, за които много съм мислила преди години и съм взела някои решения. А това, което чета тук още повече затвърждава правилността на решенията ми. Вземала много по-тежки решения в много по-тежки ситуации, и описаната тук ситуация ми е направо фасулска. И ми е фасулска именно заради това, че съм се интересувала от темата. На никого не му дреме дали едно момиче е родило на 16 или е лелка на 36. Всяко чудо за три дни, и ако човек е предвидил и е осмислил  реакциите на "обществото",(а то си е една шепа хора, които си мислят, че знаят по-добре какво трябва да прави и да живее друг в критични ситуации), макар и да е неприятно, ги преминава.  Ама, каак, ама, защо, ама как може, ама тя така, тя иначе... Вятър и мъгла! Начешат си езиците, саамопотупат се по рамото колко са велики и толкова. Като в Алиса е - "вие сте просто едни карти за игра".

Като гледам, възрастните са се изпотрепали да са отговорни, направо пращят от отговорност, и през ушите им излиза даже. ;

# 362
Сигма, те не са родители още. Тя е в начална бременност. Очаква се да роди някъде към края на учебната година. Тъкмо, лятото ще си го гледа, докато нейните приятелки ходят по почивки. Гаджето ще му писне да стои по цял ден с ревящо бебе и ще хукне и той по другите мацки. Чудна картинка ще излезе.

# 363
ОК. Съгласих се. Ама ваканцията е само три месеца. След това идва новата учебна година.
Недай си боже/ ти знаеш как е/ да се роди по рано. Кой ще се грижи?

# 364
Е как кой? Момичето очаква някоя от бабите да поеме гледането. Дано да се вразумят малко всички.

# 365
Има няколко чудесни филма за тийн бремености - американски. препоръчвам горещо на авторката да ги изгледа.

# 366
  • София
До тук - без коментар.
Обаче,това ,че ще ги излагаш като кифладжии пред "бъдещите сватове и зет" направо е БЕЗУМИЕ!
Вземай младежа и отивайте вкъщи двамата да споделите на родителите ти какво сте сътворили,извинете се и помолете за помощ.
Ти представяш ли си как ще се почувстват твоите родители като дойдат чужди хора в дома им и им съобщят,че дъщеря им е бременна и те са против това ooooh!
Айде по-сериозно!
Успех!
В патриархално-селско-циганските обичаи свекърите идват с момъка да искат/вземат момата. Един вид годеж. Да се върнем към индийските сапунки.

# 367
  • Варна
То е ясно, че бебето никой няма да го изостави. Обаче, аз за себе си мислех, дали на 46 бих искала отново да дундуркам бебе. Ми то, ако ми се прииска, бих имала реалния шанс около 40-те да си го родя и да съм му майка, а не баба.

Надявам се, че никога пред мен няма да стои този въпрос, но ако се случи съм твърдо за аборта. И все си мисля, че ако от мен се очаква помощ, издръжка и гледане на бебе, то аз пък имам пълното право да не се съглася и да заведа за ръка невръстната правеща ми се на майка пикла и да я принудя да направи аборт. Защото то решението да роди ще си е нейно, но от там насетне се очаква аз/баща й да поемем цялата отговорност по отглеждане на новия човек. Тя на 16 няма право да работи без наше съгласие, пък какво остава да гледа бебе. Като й се гледат бебета, да става детегледачка почасово.
Така е!

# 368
Е как кой? Момичето очаква някоя от бабите да поеме гледането. Дано да се вразумят малко всички.

По-скоро свекърите да поемат издръжката, а принцесата да си играе с бебето.

# 369
Ами да й дадем да прочете свекървенската тема и много бързо ще се реши на аборт.  Mr. Green

# 370
На мен ми отлежа темата в главицата нощес и за себе си стигнах до извода, че ако дъщеря ми един ден ми сервира такава ситуация първо бих й препоръчала аборт. Но ако се изтъпанят двамата с бъдещия зет пред мен и рекнат, че си искат детето - значи съобразявам се и помагам с каквото мога.

Ами, ще се съобразявате, класиката е да поискате веднага да вдигат сватбата свекърите с независимия младеж Wink Че иначе кой знае дали няма да се отметнат след няколко месеца, когато вече изборът какво да се прави ще е много по-ограничен.

Тогава на щерката вече ще й прималее от очарование (е, не само от това) - бал на 16, уникално яко, защо не!? Ще е изпреварила всичките си съученички и ще е с най-яката рокля!

# 371
  • София
а на пълноолетните родилки, които са заети с много неща, кой им гледа бебетата? Съпрайз, съпрайз - бабите! Голямо пищене и врещене, ако бабите не примират да гледат внуците, за да могат младите да разпуснат! Плюс бавачките, яслите и другите детски заведения.

# 372
До тук - без коментар.
Айде по-сериозно!
Успех!
В патриархално-селско-циганските обичаи свекърите идват с момъка да искат/вземат момата. Един вид годеж. Да се върнем към индийските сапунки.

Боже,боже...не ми беше дошло на ума за такова тържество. От вратата за краката направо   ooooh! Rolling Eyes
Горките хорица,чак мен ме хвана срам Embarassed

# 373
Това пък да си представяш как чуждите родители те приемат като своя дъщеря е наистина само по сериалите...

Иначе наистина баби гледат децата и на много 30 годишни майки, така че ако има желание - защо не?

# 374
Боже,боже...не ми беше дошло на ума за такова тържество. От вратата за краката направо   ooooh! Rolling Eyes
Горките хорица,чак мен ме хвана срам Embarassed

Заслужават си, като са отгледали такава щерка.

Общи условия

Активация на акаунт