Да родиш на 16

• 95 217
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 375
Да, ама тези баби не са на 37 и на 42 години, а са пенсионерки. А пък ако не са баби, а гледачки, то родителите им плащат, за да гледат, нали така.

За справка - ние не разчитаме на никой друг освен детска градина. Имала съм гледачка, когато малката беше на годинка. В момента е цял месец с мен на работа, защото не искам да я пускам точно в тези сборни групи и защото мога да си позволя да я вземам с мен на работа. На нея й е забавно, на мен обаче ми е по-трудно, отколкото в нормален работен ден. Даже и през ум не ми е минало да питам някоя от бабите дали не иска да я гледа. Също и баща й не съм ангажирала с гледането, защото решението да я спра от детска е мое, та си нося последствията дето се вика. Ама пък се чувстваме добре и двете, защото сме заедно.

# 376
  • град-държава
На мен никой не ми гледа детето. Мъжът ми излиза в 9 и се прибира в 9, 5 дни в седмицата, а понякога 6. Аз ставам в 7 и не си лягам преди 2. Освен, че си гледам аз детето, което не ходи и няма да ходи на ясла, нямам помощ от баби, нямам детегледачка, работя и се занимавам с всичко останало в едно банално ежедневие.

# 377
Пълнолетните майки излизат по майчинство и до втората година си гледат сами бебетата. След това по каналният ред- ясла, градина, училище.

# 378
Пързалка или не, як смях имаше с няколко мнения. Да не се окаже само, че и бабата е бременна.

# 379
Ами аз родих на по-голяма възраст от бабата Simple Smile И от двете баби де Simple Smile

# 380
Според мен момичето няма много време да чете по форуми.Защото аборт правят до втория месец.Така че най добре е да говори с родителите си и да действат колкото се може по бързо.

# 381
Пързалка или не, як смях имаше с няколко мнения. Да не се окаже само, че и бабата е бременна.

Имаше навремето един бразилски сериал "Por amor", в който точно така и стана - майката и дъщерята забременяха по едно и също време, дъщерята загуби бебето, а майката се раздираше от вътрешно противоречие дали да даде бебето на дъщеря си или да си го гледа тя самата.

# 382
  • Варна
Шарки, няма да го върна. Ако се провалят в доказването вероятно ще спра с помощта, която съм предлагала дотогава, знам ли. Аз затова казах, че се моля да не ми идва до главата.

bgtatko, аз не съм никак привърженик на брака. Даже ще я съветвам да не се бракува. Но това е съвсем друга тема за обсъждане.

# 383
  • София
аз така и не прочетох дали авторката е била на лекар. Някой забеляза ли дали е писала за потвърдена бременност? Ако съм права и  не е написала нищо по въпроса, значи темата е една хубава пързалка.

# 384
  • Варна
Нищо не беше писала за лекар. Само за тест, положителен.

# 385
.Направих си тест в събота показа две чертички,на гинеколог не съм ходила още,на родителите ми също не съм казала.
Не е.

# 386
Още вчера обърнах внимание, че през цялото време обсъждаме непотвърдена от лекар бременност и е смешно за това да се говори като за доносено и живородено бебе.
Малката пикла най-вероятно никога не е ходила на гинеколог и сега като отиде, ще има да си подръпва полата от свенливост като се качи на магарето.

# 387
аз така и не прочетох дали авторката е била на лекар. Някой забеляза ли дали е писала за потвърдена бременност? Ако съм права и  не е написала нищо по въпроса, значи темата е една хубава пързалка.

Не се е мяркала да обясни Simple Smile

# 388
  • София
ееех, авторке, нещо не си доизмислила логиката на историята! Трябва ключовите моменти да нагласиш! отиваш при неговите родители с тестчето и те няма да питат за потвърждеение от лекар?
Аз какво разправям от първия пост, ама нищо де, поне се видя какви реакции дават хората.

# 389
  • на брега на морето
Скрит текст:
Цитат
Съпрайз, съпрайз 

Surprise

Общи условия

Активация на акаунт