Да родиш на 16

• 95 428
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Ами какъв избор има мама... Те са й цъфнали вкупом на вратата и са й съобщили, че всички знаят всичко преди нея и решенията са взети вече, свършен факт.

# 586
  • Tам през Атлантическия океан
Ами какъв избор има мама... Те са й цъфнали вкупом на вратата и са й съобщили, че всички знаят всичко преди нея и решенията са взети вече, свършен факт.

Край отиде и живота на 'бабата' Disappointed Relieved

Последно , кой ще се 'прецака' младите родители или младите баби :О)))))))))))))))))))

# 587
Обаче, докато мислехме, че не може да се разчита на нашите беше "майка ми", сега като клекна стана "мама". hahaha

# 588
Мама ми записа час  Peace
Не  насилвам никого нито да ми вярва нито да пише в темата.
Все пързалка,люлка не знам си какво пък все тука седите ехх  hahaha

Ти на себе си повярвай и бъди силна занапред.
От тук можеш да почерпиш за настройките на обществото и все пак това са чужди, анонимни, непознати хора.
Всяка съдба е лична и шарена.
На 16, 17 е необичайно да родиш, както разбра, но не и краят на света. Просто това са неврозите на повечето дами –  страх, драми, провалено бъдеще, майки-баби.

Успешно износване на детенцето и после каквото и продължение да има с половинката ти, неговите родители, познати, приятели, запомни – връзката, която ще създадеш с детенцето е най-важна.

# 589
Мама ми записа час  Mr. Green

# 590
Обаче, докато мислехме, че не може да се разчита на нашите беше "майка ми", сега като клекна стана "мама". hahaha
И при мен  е така Smile
като им светне на мойте момчета  ставам  маменце , маме :О)))))
а и аз съм била така ,
колелото се върти :О))))

# 591
Ей, мама му с...а, все едно всички са родени направо на 40-50 - умни, разумни, саркастични и помъдрели.
 Много хиени има в тоо форум. Яко се забавлявам.

# 592
И аз. Особено с цензурирането на "стара".

# 593
Нали?! Това бременните пикли са ебаси смешните.

# 594
Ти бременна пикла ли си? Щом казваш.

# 595
Аз съм казала, каквото съм искала. Всеки има глава, чете, разбира/не разбира. Wink

Не стига дето Авторката си прави труда да поддържа темата, ами се явяват е дами да ехидничат. Ми извинете, ама аз ако съм на авторката ще ви тегля няколко дълги. :>

# 596
..... ади :О)) разговори на ниво детската градина )))))))0000000

# 597
Мда, нека се върнем на по-възвишените интелектуално разговори, в които настояваме за аборти при 16-годишни.

# 598
Ми значи всичко завършва добре.
Да се заключва темата, да пием по едно малко за здравето на младите и те така.

# 599
И какво сега? Мама, дето със сигурност щеше да те изпъди, щом узнае, всъщност се оказа ронеща сълзи, разнежена женица, която за нищо на света няма да те прати в чужда къща, турският ериал взе да се задълбчава и е въпрос на време някой да получи амнезия. Ама и авторката знае да напише точно това, което ще ни се хареса да прочетем, за да може поне в темата да остане, ако и да се размина с живот у либералната мама на милото.

Общи условия

Активация на акаунт