GoT 30 - Winter has come

• 57 048
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Това, ако е истина, е безумно - как ще се подготвят за ролите си така?!

# 436
  • Варна
Прочетохте ли най-новата глупост, освен че ще снимат няколко различни сцении за финала на филма, ами и актьорите нямало да си получат текстове за собствените роли, щели да им диктуват репликите, актьорите със слушалки в ушите  Joy

Joy Joy Joy
Николай (Джайм) си е направил шега..

# 437
И аз си мисля че е шега, не е сериозно такова твърдение.
Да видим какви ще ги насътворят за последният сезон /ако наистина е последен, че това си е златна мина/

# 438
  • Варна
Да видим какви ще ги насътворят за последният сезон /ако наистина е последен, че това си е златна мина/

Работи се активно по предисторията, така че ще има още филми.
В едно ток шоу Кит е казал, че снимките започват в понеделник, ако не бъдат объркани от бурята, която се очаква. А самия той се разплакал докато чете сценария си, не заради нещо конкретно обаче, а защото вече били в края на "пътя", който траел вече 8 години.

# 439
  • София
А самия той се разплакал докато чете сценария си, не заради нещо конкретно обаче, а защото вече били в края на "пътя", който траел вече 8 години.

нали? и който път им донесе около 40 милиона долара на калпак Simple Smile

# 440
Сигурно се е разплакал защото е разбрал кои са майка му и баща му и че не е копеле Joy

# 441
  • Варна
Снимките вече са започнали.
Скрит текст:
Бу!
Скрит текст:

# 442
  • Варна
Хубава Софи! Heart Eyes

Скрит текст:

# 443
  • София
Ах, прекрасна  Heart Eyes

# 444
  • Варна
Лоши новини.. Confused
НВО пусна списък с планираните си излъчвания през 2018 и Троновете не са сред тях. Това косвено потвърждава, че премиерата на 8 сезон ще бъде през 2019 г.
http://thepinkmouth.com/2017/11/08/got-confirmed-hbo-will-not-pr … ame-thrones-2018/

Снимките продължават, тази година няма да се снима в Испания (а догодина пролетта), този път снимачния екип е един, а не като в предишните сезони един за Севера и един за Юга.

В момента има много активност там където са снимали Речен пад и Скалата на кастърли, има натрупан изкуствен сняг.

Малко снимки от студиото в Белфаст -  строят разни кули, има требушет, явно някаква обсада ще има някъде. Очевидно войната ще е на два фронта, не мисля, че Другите ще правят обсади.. Thinking

Скрит текст:

# 445
Ауу..ще се улеят с това 2019-та...зор до край значи...тъкмо щях тия дни да питам за новости...има ли шанс нарочно да не го обявяват? Пък ако книгата излиза 2019-та може нарочно да се бавят. Абсурд да снимат 6 епизода и да ги обработват повече от половин година.

# 446
Ами, абсурд, като има CGI във всеки епизод, доста време ще обработват. То би трябвало да са бродници, зомбита, дракони, Дух и т.н.
Много ме натъжава идеята да го пускат чак 2019 г., но какво да се прави...

# 447
  • срещу двата комина :)))
хич не е абсурд, ако има много CGI, един добър филм се прави за поне 5, а тук имаме по-голяма дължина  Peace

# 448
  • Вестерос
Шанс за книга догодина или коледно чудо!

# 449
Ами те досега по толкова обработваха 10 епизода, аз лично не очаквам кой знае какво ново откъм ефекти...дано изненадат

Общи условия

Активация на акаунт