GoT 30 - Winter has come

• 57 017
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
СНимали са сцени с Дух и са ги изрязали? тези не са в ред. Че то Дух - това е половината книга/Филм, какво избощо им е особеното на Старките без техните вълчища?  Все едно Дани без дракони. Познавам страшно много хора които питат дали Дух не е убит и защо не се появява.
Досега си мислех че няма пари да направят за сцени с Дух, но сега ти направо ме удари в земята. Да направят сцени - и после да ги изрежат. Бати некадърниците.

ОТ КНН и Другите аз очаква много повече - писъци на хора, издрани и изкормени мъже, изнасилени жени, гигантски ледени паяци, гигантски мъртви мамути, убийства на бебета, прерязване на гърлата на деца и септони....абсолютен хорър, който да покаже какво значат думите ДЪЛГАТА НОЩ. За сега опитите да се пунтират Живите мъртви, са едно голямо разочарование за мен

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 11:21 от Джон Сняг

# 481
Аз смятам, че много ще го претупат с КНН и Другите, а ще наблегнат на интригите и личните взаимоотношения, както и било и до сега. 1-2 сцени на битки и до там ще се изчерпа. Не знам дали и самият Мартин ще им отдели повече.

# 482
  • София
Е, това ако се случи ще е огромно разочарование.  ooooh!

# 483
Е вие какво очаквате, 5 епизода битки и кървища с другите ли? Целия филм е развитие на силни образи, всички са интригуващи и ги трепе също така интригуващо. Ще видим

# 484
  • София
Разбира се, че това очакваме.
Нямам нищо против и другото, но да бяха още няколко сезона или поне по 12 епизода на сезон, че да има време за приказки и интриги. Нагледахме се на последните две неща, сега искаме зрелище, като за последно. И аз съм сигурен, че в книгите битките ще са епични и мащабни, както са били всички до тук. Битката на Джон с диваците на Манс при Вала беше спиращо дъха четиво, както и битката на Тирион срещу Станис при Черна вода (за последното в сериала яко се изложиха).

# 485
Е на всички тези битки колко епизода им отделиха? По 1. Нощния крал е само един. И да има кървища предтечи на битката с него, предполагам в крайна сметка ще е само една. На мен пък епизоди с кървища са ми безинтересни. Битките пак ги пречупват през личности, а не голо клане. Магия е създала нощния крал, магия би трябвало да го спре. Ако наистина няма повече горски чада, не знам кой ще я използва обаче. Ще има епична кулминация, с Азор Хай, който ще разберем кой е в крайна сметка с НК и мисля до там ще се изчерпат  и то накрая. Сега е време да доразвият образите на всеки, кой какво е научил: Аря, Бран, Денерис, Джон и тн. и как ще го използват срещу НК. Сценария в моята глава е такъв.

# 486
И аз не обичам битки. Очаквам да го пуснат в крайна сметка този последен сезон, пък каквото-такова.
Подозирам, че КНН ще се окаже рода на Джон и Денерис Simple Smile

# 487
Винаги съм мислела, че магията и обърканите сезони трябва да се "поправят" и са резултат от някаква намеса в миналото, няма значение от кой. Съществата отвъд Вала искат да поправят стореното и да върнат баланса, но не успяват...досега
Дано не са безмозъчни зомбита, а да имат цел. Може би с тях ще отмре и магията, и ще дойде "новото"- тактика, технологии и т.н., но така обикновено става Simple Smile

# 488
Азор Хай, трябва да умре с НК и да дойде края. Сигурно детето на Денерис, ще е новото начало.

# 489
Тогава освен да я забремени НК...

# 490
Тогава освен да я забремени НК...

Нали Джон го гласим за Азор Хай и таткото.

# 491
СНимали са сцени с Дух и са ги изрязали? тези не са в ред. Че то Дух - това е половината книга/Филм, какво избощо им е особеното на Старките без техните вълчища?  Все едно Дани без дракони. Познавам страшно много хора които питат дали Дух не е убит и защо не се появява.
В интервюто се казваше, че не е било лесно решението да изрежат сцените, но може би имат нещо напредвид, да залагат на уау ефект когато толкова дълго зрителите не са виждали Дух и после се накефят.
А объркването на сезоните нали е точно от както има КнН, тоест заради него.

# 492
  • Варна
Какви ли ще са тези "уау" сцени с виртуалния грамаден вълк? Вече имаше, няколко такива в които вълчище се озъбваше на врага. Нещо по-ефектно от това не се сещам какво може да стори.
Обещанията са за нещо невиждано досега. Не вярвам да се изложат.
това от къде е?
Е как, скъсват се да го повтарят в интервюта.
Цитат
Cunningham is rather happy with them, too, as when I asked how he first responded to reading the final episodes he responded, “They are extraordinary,” before then explaining why it took so long for them to get into his possession.
Цитат
Ben Crompton was recently in Ashington to promote Movember, a campaign to encourage men to attend to their mental and physical health. In an interview with Chronicle Live, Crompton discussed season 8 of Game of Thrones … vaguely.

“I can just tell you it’s brilliant,” he said. “Honestly there’s a couple of things there that are like nothing else that’s been seen on telly.

И още няколко имаше, но са по-стари и не ми се търсят. Най-вече Д и Д се хвалят. Mr. Green

Между другото те споменаха за някаква сцена със сексуален заряд, която са написали за Кит и ... Лена. Crazy

От Уочърс ъф дъ уол съобщават за поне две мащабни битки. При едната улиците на КГ са опустошени от драконов огън. (Не се знае обаче дали обикновен или син  Wink

Писах вече и за обсадата на ЗХ.
http://watchersonthewall.com/exclusive-spoilers-two-main-locatio … season-8-battles/

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 11:05 от Хексе

# 493
Много хвалене, много нещо. Дано не разочароват.
На някои хора им е достатъчно появяването и озъбването на Дух за уау ефект.

# 494
  • Вестерос
*Азор Ахай или АА за по-накратко

*Краля на Нощта или КнН за по-накратко.

Общи условия

Активация на акаунт