GoT 30 - Winter has come

• 57 018
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Ако все още не сте чули нещо за Stranger Things сега е момента
Звучи супер!
Благодаря на всички за предложенията! Страхотни сте!

# 466
  • Buffyworld
"Outlandеr" - продукция на телевизия  Starz . Страхотен сериал. Едната серия е около 60 минути.

# 467
Моят глас за Рей Донован и милиардите.
Гледам и Виктория, макар да е с различна история, сега тече Берлински вавилон-харесва ми

# 468
Церсей и тя тайно и полека отива към дръвника и може новата й бременност да не я спаси,както не спаси Талиса на Кървавата сватба.След всичко видяно досега,още една заклана бременна едва ли ще шокира вече някого.

# 469
  • Варна
Церсей и тя тайно и полека отива към дръвника и може новата й бременност да не я спаси,както не спаси Талиса на Кървавата сватба.След всичко видяно досега,още една заклана бременна едва ли ще шокира вече някого.

Те всички са се запътили натам. Сигурна съм, че някъде вървят залагания кой пръв от главните ще загине, .. Simple Smile Няма да е Церсей, защото тя остана единстения злодей.
Софи потвърждава, че премиерата ще е през 2019 и още нещо за Санса:
Цитат
How will Sansa fare next season without Littlefinger in her ear?
It’s going to be tricky for her, because at the end of last season, she felt that she had everything set up. She had her family back together. They were in control of the North again. This season, there’s a new threat, and all of a sudden she finds herself somewhat back in the deep end. And without Littlefinger, it’s a test for her of whether she can get through it. It’s a big challenge for her, without this master manipulator having her back. This season is more a passionate fight for her than a political, manipulative kind of fight.
Надявам се "страстите" й да не са свързани с Джон.  Crossing Arms

# 470

Те всички са се запътили натам. Сигурна съм, че някъде вървят залагания кой пръв от главните ще загине, .. Simple Smile Няма да е Церсей, защото тя остана единствения злодей.
Софи потвърждава, че премиерата ще е през 2019 и още нещо за Санса:

Ъ! Юрон да не би да е малък злодей? родоубиец, братоубиец, безбожник.

П.С.в проклятието ясно е казано че Церсей ще бъде удушена., а не заклана.

# 471
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах двата сезона на Stranger Things и не ми хареса.Прехвален филм с глуповата история.Хареса ми играта на Уинона Райдър.

Колкото до Гот,наистина искам това да е последен сезон,всяко нещо да си има край.Очаквам грандиозни финални епизоди.

# 472
Само аз ли съм единствената която не очаква кой знае какво. Дано не съм права.

# 473
  • Варна

Обещанията са за нещо невиждано досега. Не вярвам да се изложат.

# 474
Злото да победи? Освен надежда за пролет, дали ще има пролет?

# 475
  • Варна

Понятията зло и добро са относителни. Simple Smile Другите сигурно смятат, че те са добрите.
Пролет ще има, защото ще снимат и през май и юни, когато е по-топло, но кой ще я доживее и дали навсякъде ще настъпи не е ясно.

# 476

Обещанията са за нещо невиждано досега. Не вярвам да се изложат.
това от къде е?

# 477

Понятията зло и добро са относителни. Simple Smile Другите сигурно смятат, че те са добрите.
Пролет ще има, защото ще снимат и през май и юни, когато е по-топло, но кой ще я доживее и дали навсякъде ще настъпи не е ясно.
Щом ще има пролет това за мен е  жестока излагация. ИСках да видя  победа на  абсолютното зло. Стига със сълзливи мелодрами как добрите побеждават. ОТсега мога да предскажа американския финал - Джон, Денерис и Санса си поделят Седемте кралства. Пфуй. Моята мечта бе КнН да завладее ЖТ, но няма да се сбъдне (очевидно)

П.С. те обещанията бяха невиждани и за този сезон, пък какви излагациии имаше само - Джайм пада с бронята в два метра вода и преплува езерото, или Брон търчи сто метра до арбалета без да го спрат, или Дрогон разперил криле като на снимка, или как Флаш-Джендри прелетя разстояние което се взима за няколко месеца за няколко часа;телепортите на ЮРон, невъзможността да се изобради Дух до Джон, при положение че направиха Нимерия.....м-да, невиждани излагации ни очакват.

# 478
Две години снимки, пък може и да не е излагация, но щом са без книги ще е сапунка. То злодеите наистина не останаха много, на знам дали няма изчистени образи, като абсолютно зло и абсолютно добро. Денерис е типичната принцеса, че и русокоса, чипоноса и синеока/лилавокока като по книжка. Освободител на роби, че и ламя са и дали, ама не ламята да я пази от принца, а тя с ламята принца.  Mr. Green "Хищна" блондинка, обича животните и закриля слабите, съвременна, независима с две думи, само дето не е и веган и в защита на околната среда  Mr. Green Laughing

# 479
За Дух нали бях писала, че са снимали сцени с него, но са решили да ги изрежат в крайна сметка. Те си знаят защо.
Иначе ще е гот (хаха) ако ролята на Краля на Ноща е нещо повече от избиване на хората, там ако има изненади това е по-друго.

Общи условия

Активация на акаунт