GoT 30 - Winter has come

• 57 032
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Аз се замислих, щом за 6 епизода ще чакаме пролет, дали ще претупат боя с ББ за една- две серии. То и така до сега дълги бойни сцени между армии не е имало, въпреки всичкото смърт в сериала. Иначе че ще е след 2 години новия сезон, че обяви в началото още. Аз не съм изненадана, тъкмо ще имам време да прочета книгите. При мен нещата са на обратно. Започнах да гледам филма след излизането на 6-ти сезон.  Laughing

# 451
  • София
Е, нали и епизодите ще са по-дълги? 80/90 минутни някъде.
6х80/90 мин.

# 452
да така пишеше, поне по 80 мин..

# 453
  • Вестерос
то направо 6 филма са си, нормално да отложат с една година.

# 454
Здравейте! Наистина много време има до 2019 г. Какво смятате да гледате докато чакате? Търся препоръки за хубав сериал Simple Smile

# 455
 какво разбираш под "хубав"?
Аз се каня да гледам третитя сезон на "Colony", както и поредния сезон на "Готъм", но не знам дали на теб тези сериали ще ти харесат.

# 456
Хубав = Нещо като Игра на тронове Simple Smile Фентъзи с елементи на хорър Wink
Изгледах и Викинги - не е лош, но... не е троновете... Едва ли ще имат аналог.

# 457
Хубав = Нещо като Игра на тронове Simple Smile Фентъзи с елементи на хорър Wink
Изгледах и Викинги - не е лош, но... не е троновете... Едва ли ще имат аналог.

Пробвай с Дързост и красота,  Mr. Green Mr. Green Mr. Green нали някой ги беше сравнил по-рано.

Няма аналог разбира се, не още. Нали в е топа на топа. Предполагам, че ще започнат да се снимат повече такива, но като гледам с какво темпо, ще се пенсионираме с тях.

# 458
Хубав = Нещо като Игра на тронове Simple Smile
The Tudors го сравняват доста с Игра на Тронове.
Medici: Masters of Florence е с Ричард Маден (Роб Старк).

Бих препоръчала Taboo също. През 19ти век се развива действието.

И Black Sails и Westworld са ми в списъка за гледане. Първият е пиратски, вторият sci-fi.

# 459
Табу не ми хареса.
Западен свят много. В началото на 2018 трябва да излезе 2-ри сезон.
Миналата седмица се забавлявах с Милиарди. Нищо общо с ГОТ, но пък го изгледах наведнъж.
Другият сериал по НВО, който ми харесва е Рей Донован.

# 460
Табу на мен много ми харесва, за съжаление не стигаме често до него. Заради спецификата в играта на Том Харди си изисква отдаване и концентрация да го гледа човек.
Черни платна (Black Sails) е страхотен по мое мнение, все още въздишам че е само четири сезона. Докато чакахме седми сезон на Троновете изгледахме с мъжо Платната почти на един дъх и останахме очаровани. Историята е представена много интересно, актьорският състав е страхотен, изобщо много сполучлив сериал. Препоръчвам го.

# 461
Благодаря за препоръките! Тюдорите съм гледала, Табу не ми хареса и го зарязах на трети или четвърти епизод. Черни платна ми звучи добре Simple Smile
Дързост и красота още ли се снима? Ей, не доживяха бабите ми да го изгледат! Дано и с нас да не стане така... Simple Smile

# 462
Ако все още не сте чули нещо за Stranger Things сега е момента
Narcos също е хубва сериал.
Нямат общо с троновете но си струват.

# 463
  • София
Аз заложих на нещо различно от Троновете, The Handmaid's Tale, леко е смазващ.

# 464
  • Вестерос
Последните две предложения с 2 ръце и 2 крака

Общи условия

Активация на акаунт