Късно ваканционна на мамите от ИБ

• 33 666
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
  • shumen
Пънче,да се оправя Йоан.То сега времето е ужасно и може и да е настинал.
Моме,как е Марти?
Цвете,да се оправя Вили.
На Дени май сиропа дето му давам за имунитета му действа и за разяждане и само гледа да тъпче нещо.

# 676
Бени,и ние влачим кашлица от 2 седмици. 2 сиропа смених и онзи ден забъркъх домашен с 10 локума,10 лукчета,4-5 листа индрише ш 500 мл вода.Да видим какъв ще е ефектът.От няколко вестй ми го хвалят.Дано се отървете най-накрая.
Рокси,поздравления за новата позиция. Страхотна си.Възхищавам се на роцивни жени като теб.Да ти е жив и здрав Тео на големи патерици.Да расте щастливо и безгрижно дете!
Цветенце,как сте?Изникнаха ли зъбите, оздравяхта ли?
Пънче,в момента всички са болни.Дори и да не сте излизали,ТМ може да е пренесъл нещо отвън.Дано го изкарате по-леко,че рожден ден ви чака Simple Smile
Вико и той ми е сополив.Сутринта дръпнах прилично количество сополи с бейби вака.Капнах и сребърна вода по 2 капки,не би трябвало са вреди.За 2 седмици всички вкъщи боледувахме.Не ми се мисли как ще караме зимата.А ваксини изобщо не знам как ще слагаме.Май ще ги отлагаме до последно.

# 677
  • shumen
Маги,оправяйте се скоро.

# 678
А като си помисля, че едно време обичах есента, а зимните празници ми бяха любими....  Crazy Сега ги чакам със страх - кой ли ще е болен и пак няма да успеем да отпразнуваме.
Баткото вече е здрав, макар и да е с остатъчна кашлица - специално ги водих на педиатър днес и двамата, даде благословията си да го пускам на градина. Малкото е с някакви бистри сополи, които според единия педиатър са от растящите кътници, а според другия - от вируса от баткото, и съответно му изписа АБ капки  Crazy Чудо, чудо!
Аз щях да почвам работа и бях доста ангажирана в подготовката, но се разсъхнаха нещата. Сега проучвам една друга възможност, че зимата вкъщи ми действа много депресиращо, имам нужда да озляза от коловоза на слугинстване-обгрижване.

# 679
  • shumen
Моме,дано е здрав Марти и да ходи на градина,а ти да си намериш нова работа.

# 680
  • до едно тепе
Моменце не си единствена. Аз съм на ръба на изтрещяването яко. Ясли, простотии. На път съм да огранича тотално достъпа на децата до свеки. Тая вечер дала на Бубето пуканки. След като десетки пъти съм забранявала лично пред нея да се дават пуканки на Боряна. И мъжо ми излезе с кво толкова. Щех да го удуша честно. Сили нямам вече да им търпя дивотията. Вече имам чувството, че аз нещо не съм У ред. И всеки път ми се връща една торба опикани дрехи и за 2 часа със зачервено дупе. Айде преди с памперса разбирам ама са. Направо съм в недоумение колко е сложно да избършеш изпишкало се дете.

# 681
  • Sydney
Ей, пак всички зачезнахте и пишете само във ФБ, не е честно пък...
magyg всичко без индришето мога да намеря...
pospalancho ех, тая свеки ме разбива... чак пък толкова антихигиена Astonished
Още една седмица ваканция; ние сменихме времето и сега сме на осем часа разлика с бг, а кр на месеца и девет след като и вие смените; вчера беше лейбър дей за нашия щат и беше почивен, днес не мога да се замъкна в колежа, толкова ми се спи...
Мъжът ми сънувал, че майка ми е тук и гледа Ема, защото той сега се занимава с нея и работи от вкъщи... имахме оферта за музей, Ама аз съм нали съм ученик...

# 682
  • Варна
Малкото е с някакви бистри сополи, които според единия педиатър са от растящите кътници, а според другия - от вируса от баткото, и съответно му изписа АБ капки  Crazy Чудо, чудо!
Ау, яко. Бистри сополи и АБ капки са любимата ми комбинация Twisted Evil

# 683
  • В къщурката на хълма на феите
Поспаланче Ема като я бършат прекалено старателно се зачервява така .. последния ден от училище ми се върна като онези маймунчета с червените дупета по тая причина ..

последна седмица преди отпуска съм .. ша умра, хора! Sad

# 684
  • Sydney
И моето дживотно (да се чете Ема) като се прежули с хартията така става... много чувствителна еййй... може от името да е де Rolling Eyes

# 685
да бях знаела, да бях я кръстила Димитричка .. пууу Grinning Grinning Grinning

# 686
  • Бургас
И Ивейн е така.....не е от името, че нащо трудно се среща 2ри път.

Аз съм много притеснена, имам трудни решения да взимам.....Детето е здраво за сега пупу, ама с работата, нещата са на кантар, а точно сега е най-неудобният момент да я сменям, преди процедури по АРТ,  ooooh! ooooh!

# 687
Месечинке,  Май ще се окажат  правилни тия капки - днес сутринта ми се събуди болен! Гласът му е като на Дарт Вейдър, една хубава ларингитно-трахеитна кашлица.... Водих го този път при педи, наизписа едни неща, дано мине без усложнения. Няма празно, а сезонът едва започва Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 18:20 от Mometo*

# 688
  • NE
Да се разпиша. Стоим си вкъщи. До вчера Вилизар беше като Зомбайо с дълъг, зелен сопол. Назика нищо не помогна. Градински сопол ще моря с Виброцила, че днес е доста по-добре.
Алекс са се катери и понеже не му държат ръчичките и пада нон стоп. Не спи никак добре и вече не знам ден или нощ е.

# 689
Цветенце пробвай при Вили грип-стоп капките .. онзи ден ги четох подробно - те по-скоро са против взеленяване на сопола, отколкото за отпушване на нос ..

Общи условия

Активация на акаунт