Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 41

• 39 124
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Намам сили за това и не знам как да се справя..

# 631
Вярвай, имаш! Аз бях смазана!! Смазана!! И до ден днешен рева като си спомня.  Но всичко се лекува. Мисли за детето. Мисли какво ще е ако го износиш и то не е съвместимо с живота. Ако имаш нужда от подкрепа, аз съм насреща. Знам какво чувстваш, вярвай ми!!

# 632
Казаха че ще жевее защото всичко му е здраво но не се знае как ще се развие

# 633
  • Пловдив
Margaritka, иди на преглед при Михова или Сигридов. Потърси 3то ако трябва и 4то мнение!

# 634
  • SOFIQ
Момичета бременна съм в почти 13 г.с. и съм настинала много ме боли гърло и имам течащ и запушен нос кажете ми на кой трябва да звънна на личната или на гинеколога който ме следи

# 635
Момичета бременна съм в почти 13 г.с. и съм настинала много ме боли гърло и имам течащ и запушен нос кажете ми на кой трябва да звънна на личната или на гинеколога който ме следи
първо на АГ-то и след това на личния лекар .

# 636
Мога да добавя какво да не правиш- да не те разтриват с ракия или други загряващи, да не слагаш краката в топла вода с морска сол и внимавай кой билки са позволени за бременни когато пиеш чай.
Ако вдигнеш температура може да пиеш парацетамол и компреси с оцет

# 637
  • SOFIQ
Момичета не мога да се свържа нито с едната нито с другата смуча бомбони golia  strong от сутринта и них един ментов чай къде да отида дори и на частно в СФ да ме прегледат. Мислех после да си правя гаргара от смрадлика или лайка и сода

# 638
  • Harmanli, Bulgaria
Моят гинеколог ми препоръча да пия панадол 500 до три пъти на ден плюс чай, аз си правих от лайка. На няколко пъти това лято бях с настинка и течащ нос и ми помогна.

# 639
  • София
Хомеопатия - инфлуцид, коризалия и осцилококцинум.
За гърло - прополки, лукчета.
За температура - може и парацетамол, по-добре да пиеш него, отколкото да седиш с висока
Гаргара можеш също, няма да навреди.

# 640
Взехме най-тежкото решение, че каквото и да му има на нашето детенце не се отказваме от него. Аз съм почти в 6 месец как да си убиеш детето...
И вярвам че щом Господ го е пратил всичко ще е наред.
А тази докторка Стратиева е ужасна.
Да това е работата и, но постави най-тежката диагноза без да иска иследвания. Направо каза оо махайте го това не ви трябва болно.
Чавеева поне каза, че не може да каже какво е без иследване.
А аз дълбоко в себе си вярвам, че не трябва да се отказвам...

# 641
Ох, направо настръхнах като ви четох онзи ден, а и сега...
Много кураж и късмет от мен и дано накрая всичко бъде наред с бебенцето!

# 642
Влагодаря ти Simple Smile

# 643
Маргаритка, кураж, мила!! Дано до края всичко да е леко и дори диагнозата да е била грешка!
Защо не идите и при Марков. Не , че знам кой е по- добър специалист.
Аз нямах право на избор. Детето ни нямаше да стигне до термин Sad

# 644
  • Harmanli, Bulgaria
Маргаритка, искрено ви пожелавам успех, дано нещата се развият по възможно най-добрия и лек начин.

Общи условия

Активация на акаунт