Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 41

• 39 125
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Ами ще изчакаме може по късно да се появи това което казват, че не се е развило. Нали и в началото писах тук, че пак имаше проблем със сърцето уж. Е сега този проблем е изчезнал. Надявам се да се случи същото, но от детето си не се отказвам.
Не искам да ходя никъде повече.. каквото е писано това.

# 646
  • Harmanli, Bulgaria
Не губете вяра, бъдете силни с половинката ви. Дано наистина и този проблем се реши. Стискаме палци.

# 647
Благодаря Simple Smile

# 648
Много късмет и от мен. Изключително смело решение!!!!

# 649
Маргаритче, много много много палци ти стискам... Няма такава трагедия... просто... само ние си знаем през какво минаваме... Дано всичко се нареди... Kissing Heart

# 650
Да така е.
Най-лесно е да се откажеш...
И в момента ме е страх ,че мисля малко за себе си... колко много го обичам и как си го искам.И един ден да не дава господ ако не е добре да не ме намрази затова че съм го създала така...
Изплаках си очите и силно се моля нещата да се оправят

# 651
Маргаритка, всички ще се молим да се окаже, че детенцето ви е добре или че проблемът не е толкова сериозен. Взели сте най-правилното решение. А тази д-р Стратиева наистина е много неприятна личност. Сблъсквала съм се с грубото й отношение. Дръж ни в течение и пиши винаги, когато имаш нужда от подкрепа.

# 652
😚
Много сте мили Simple Smile
В понеделник ни викат в София за да каже Чавеева какво да правим, иска да правим амниоцинтеза, мисля да откажа. Ние сме решили вече каквото и да е остава.
Просто ще го следим до термина.

# 653
Амниоцентезата е изключително важна! Адмирирам това, че сте решили да оставите детето, но отказа от амниоцентеза според мен е неразумно решение... Тя би могла да ви даде важна информация и от същата да зависят много неща! С цялото си сърце ви пожелавам плодът да е здрав и всички тези терзания да са били напразни! Пожелавам на всички ни здрави бебчета!
Това е само моето мнение, което свободно изразявам, тъй като се развълнувах от историята....
Хубав ден и късмет!

# 654
  • София
Стискам много палци, не знам дали бях имала вашата смелост. Според мен обаче  е добре да се направи амниоцентезата.

# 655
Да така е, знам важно е, но има ли смисъл след като няма да го махна.. още сълзи не издържам повече.. страх ме е от резултата.

# 656
Ето тук се обсъжда това заболяване http://www.bg-mamma.com/?topic=683005 Предполагам, че при вас диагнозата не е окончателна, след като все още тече ембрионалното развитие. Д-р Чавеева е много добър специалист и освен това е много мила. Дано новините при нея са добри.

# 657
Да така е, знам важно е, но има ли смисъл след като няма да го махна.. още сълзи не издържам повече.. страх ме е от резултата.

Убедена съм, че ви е страх, но именно амниоцентезата би могла както да ви спаси от тези страхове, така и да подготви лекарите за това, което се очаква, за да бъдат максимално ефективни, ако се налага след и по време на бременността... АГ ще ви разясни в детайли плюсовете и минусите на процедурата, както и ще ви даде професионалното си мнение относно необходимостта от провеждането й. Просто я изслушайте внимателно и преценете...
Стискам палци да вземете правилното решение, и в резултат на същото всичко да е наред!
Успех и кураж! Вярвайте силно, че всико ще е наред и то ще бъде! ❤

# 658
Четох навсякъде но не пише тази игла от къде я вкарват. Извинявам се за глупавия въпрос но наистина не зная.

# 659
Четох навсякъде но не пише тази игла от къде я вкарват. Извинявам се за глупавия въпрос но наистина не зная.

http://bremennost.bg/amniocenteza-vaprosi-i-otgovori.html
Най-добре е обаче пълна и точна информация за процедурата да получите лично от АГ.
Късмет, Маргаритка! ❤

Общи условия

Активация на акаунт