Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 41

• 39 119
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
И нека все пак да кажем, че не винаги се забременява от първият път..

# 616
Каквото и да правите не пийте ескапел.Миналата година такова възпалние на яйчника си докарах.После антибиотици и физиотерапии за една тъпотия.

# 617
Факт, че Ескапел е безумно вреден и аз съм за да не се пие. Но по добре момичето да го беше пила отколкото сега да се вайка по форумите бременна ли е или не. И според мен не е ня 21.

# 618
Как доказаха, че е от ескапел?Rolling Eyes Пила съм може би три пъти през годините, но не съм имала проблем, но в моите случаи беше главно заради параноя.

# 619
  • София
На 21г друг път. Бас ловя, че е 15-16-17годишна, имаща за приятел по-възрастен от нея, който пък "не го кефи" с презерватив.

# 620
Поли,нямаше от какво друго да е.Около две седмици след приема се почнаха болки и кървене.Изследваха ме за всякакви неща и като споменах за хапчето ме питаха защо просто не съм им казала в началото.Единият яйчник беше уголемен,болеше ме,стана ми едно като раничка долу,което остана перманентно и до ден днешен ми се подува едната уста.Това хапче трябва да се забрани.

# 621
  • София
Как доказаха, че е от ескапел?Rolling Eyes Пила съм може би три пъти през годините, но не съм имала проблем, но в моите случаи беше главно заради параноя.

И аз съм го пила 2 или 3 пъти,  не съм имала проблеми, но сигурно е възможно да възникват.

# 622
Ужас. Със сигурност не е от най-полезните неща, аз винаги съм се чувствала гадно, взимайки го, все пак е химия, но в някои случаи е по-добре да го има.

# 623
Момичета в 17 г.с. съм, бях наскоро на преглед и ми казаха, че бебчо е около 200 грама, а в Интернет чета, че е нормално да е около 100-120. Тъй като имам проблем със щитовидната жлеза се опасявам да не би да е малко по-голям бебо, заради опасност от диабет. Досега всички за кръвни изследвания казаха, че захарта ми е нормална, дори ОГТТ-то излезе нормално.

# 624
Ако имаше нещо обезпокоително лекаря щеше да ти каже. Теглото е ориентировъчно, радвай се че расте.

# 625
Благодаря! Права си, едва ли щяха да скрият нещо толкова важно. То вярно, че и таткото е доста по-едър от мен Grinning

# 626
Ходихме на 2 мнение.
Резултатите са мн лоши Sad
Установява се пълна агенезия на корпус калозус със средна до тежка вентрикуломегалия.
70% шанс за нарушено невро психично развитие или тежък епилиптичен синдром след раждането.
Дали може в по горните седмици да се оправи или не знам какво да мисля.
Предлагат да се прекъсне бременоста Sad

# 627
Маргаритка,
Съжалявам за лошите новини.
Според мен потърси и трето мнение, за да вземеш решение. Препоръчвам ти Михова от Надежда, доколкото знам тя прави и вътреутробни операции. Часове се записват месец напред, но иди пред кабинета и я помоли.

# 628
Това няма как да се оправи с операция Sad

# 629
Мила Маргаритка!  Аз имам прекъсната бременност в 20та седмица, поради малформаации. Откриха на детето диафрагмална херния. Ходих на второ мнение при Марков , тогава откриха и малформации в мозъка. Трудно се преживява. Страдах много! Много!! Беше си чисто ражданне и преживях всичко.. Помисли какво ще е ако родиш детенцето и то  обречено. Кое ще боли повече? Аз още помня телцето на синът ни. Колко беше малък, безжизнен. Видях го ,но излязох от болницата без него. Вярвай, че понякога,колкото и да боли, решенията трябва да се вземат. Трудно решение е...

Общи условия

Активация на акаунт