Дванадесетокласници 2018/2019

• 84 622
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Много неприятно. Добре, че поне е рано сутрин преди трафика.
Току що и моята девойка ме покани на изпращане утре. Хвърли ме в размисъл. Да взема пък да отида ли. Заради нея може и да се прежаля Grinning

# 511
Зареди камерата и отивай, наслаждавай се на мига. Hug

# 512
peppia, поздравления за успехите на твоето момче! Предполагам ще се възползва от шанса, който си е извоювал.
Тъкмо дойде съобщение в школото, че има разлепени списъци с разпределение по училища за матурата. Дали са по райони по местоживеене? Надявам се да не търчим в ранни зори до Люлин или Обеля.
Да, ще се възползва, много благодаря, Миши-Тети! (За инфо: 5.75 от олимпиада по информационни технологии, признава се за ФМИ/Математика 2)  Hands Clap

Зареди камерата и отивай, наслаждавай се на мига. Hug
Абсолютно, последни шансове с първата серия Simple Smile))

# 513
Дали са по райони по местоживеене?
Не са по местоживеене. Поне нашите не са.

При нас и двете училища бяха на другия край на София. Предполагам нарочно е такова разпределението. 71 СОУ в село Казичене и 78 СОУ в Банкя. В деня на матурата по БЕЛ станахме и двете в 5 часа сутринта и тръгнахме да издирваме училището в Казичене Grinning

# 514
При нас и двете училища бяха на другия край на София. Предполагам нарочно е такова разпределението. 71 СОУ в село Казичене и 78 СОУ в Банкя. В деня на матурата по БЕЛ станахме и двете в 5 часа сутринта и тръгнахме да издирваме училището в Казичене Grinning

е, това звучи направо ненормално... какъв е точно смисълът на такова безумно разхвърляне?

# 515
Кошмар. Чак пък извън града...доста са се престарали.Angry

# 516
  • София
Интересно. Преди няколко години дъщеря ми и съучениците й не съм чула да са били разпределяни чак пък толкова далеч. Все си мислех,  че поне донякъде при БЕЛ се съобразяват с местоживеене. По втория предмет разбираемо е по-трудно, тъй като трябва да се концентрират на едно място много деца,  избрали съответния ДЗИ,  няма как да е удобно на всички. Моите както са две,  дано не се окаже едната примерно за БЕЛ в Дружба,  другата в Обеля.. За втората ще са в едно училище най-вероятно, понеже сравнително малко хора се явяват на немски и моите наблюдения са,  че ги събират в една гимназия.

# 517
Едната матура ни е на три преки от нас. По-близо нямаше как да е Simple Smile
Другата пак е на удобно място.
Остава и да минат добре.

# 518
  • София
Ох, чакайте, нещо пропуснах ли? Откъде знаете къде са на матура? Има ли къде централизирано да се види или в училище трябва да им кажат? Оххх, ама какво си мислите вие, че утре с изпращането всичко свършва? Неее, нали матури предстоят? Пък с бал, без бал, после и дипломи ще им дават, не знам дали няма да е церемония или просто трябва да отидат в канцеларията на училището да си ги вземат. Пък после кандидатстудентски неволи, ехеее има още ядове, не бойте се, няма скоро свобода.

# 519
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Откъде получавате информация за разпределението по училища? В училището на децата ли има списъци или има някъде качена информация в нета по входящ номер или друго?
Трябва ли да им дадат бележки с това разпределение?

# 520
  • София
Има залепени списъци в училището и при нас.

# 521
  • София
Момичета, пише ви една изключително щастлива леля. Моят племенник Кристиян ( син на сестра ми), който завършва 12 клас в моето училище спечели пълна ДАД немска стипендия за обучение в Германия. Тази година 8 деца от България спечелиха такава и той е един от тях. Стипендията покрива 100% обученито му. Освен това имах щастието 4 години да му бъда и учител по математика Simple Smile
Днес изпращаме випуск 2019. Така и не разбрах, кога отлетяха тези 4 години, когато поех този випуск в 9 клас. На всички деца пожелавам попътен вятър, да бъдат здрави, щастливи и да следват мечтите си.

# 522
  • София
Ох, и какво стана, хора, затваряме я тази врата. Както не ми дремеше вчера, днес от сутринта ми притреперва брадичката и аха да се се разрева. Брей, че чудо!
Класната ни е изпратила вчера имейл да ни покани, няма как да отида, но ми бръкна в душата.
Хубав живот да ги чака занапред!

# 523
  • Русе

Аз да почерпя виртуално - стана на 19 днес госпожицата.

# 524
  • София
О, Елан, тя на моя рожден ден Simple Smile Да ти е жива и здрава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт