Дванадесетокласници 2018/2019

• 84 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честито на рожденичките!
На по-малката пожелавам попътен вятър във Франция! На по-зрялата, много поводи за гордост с младежа! И бъдете здрави и щастливи,  разбира се.
Ганис, браво на Кристиян! Кога беше онзи майски ден,  когато след изпита по мат,  над парче пица моите и той, ни  разказваха какво са сътворили,  помниш ли? Като миг мина времето! Тогава се справиха успешно,  дано и нататък бъде така Simple Smile

# 526
Гани,  поздравления за Крис!!!  Все така да му върви,  вятъра да духа в неговата посока и само добри  хора да среща по  пътя  си!
Честит рожден  ден,  Бърди,  щастие и рози пред теб!
Честити чисто нови 19 и на твоята френска госпожица,  Елан,  нека е здрава,  щастлива,  успешна!!!

# 527
Честит Рожден Ден на рождениците!
Разписахме се финално...преди новия старт на децата!
Нека бъдат успешни, здрави и щастливи!

# 528
  • София
Ох, чакайте, нещо пропуснах ли? Откъде знаете къде са на матура? Има ли къде централизирано да се види или в училище трябва да им кажат? Оххх, ама какво си мислите вие, че утре с изпращането всичко свършва? Неее, нали матури предстоят? Пък с бал, без бал, после и дипломи ще им дават, не знам дали няма да е церемония или просто трябва да отидат в канцеларията на училището да си ги вземат. Пък после кандидатстудентски неволи, ехеее има още ядове, не бойте се, няма скоро свобода.
Абсолютно! Само бих добавила- лесното свърши! Rolling Eyes

# 529
  • дядовата ръкавичка
Честити да са рожденичките!
Да е щастливо и все така успешно момичето ти, Елан!

Браво на племенника, ganis! Страхотен успех!

# 530
  • София
RibbonЧестито на рождениците и от мен!

ganis, поздравления! Това е голям успех! Немците така лесно евала не дават никому! Това е безупречно старание и вложен труд! Адмирации към младежа! Flowers Four Leaf Clover
Той не се ли занимаваше с музика? Или се бъркам?Smile

# 531
  • някъде ... тук ...
Елан, здрава да е рожденичката и да постига мечтите си!
Бърди, честит празник!

ganis, поздравления!

# 532
честито на рожденните девойки и от мен, живи и здрави и жънещи успехи на студентското и родителско поприще Simple Smile) браво и за успеха на момчето на ganis, не знаех, че има такава стипендия, но звучи чудесно!

# 533
  • Карлово
Честити рождени дни!
Пожелание за здраве, късмет и сбъднати мечти!

Поздравявам и студента в Германия и му желая да бъде също толкова успешен и в университета.

Ето снимка от днешното изпращане на дъщеря ми, тази сърдитата или тъжната в розово:smiley: :
Скрит текст:

# 534
  • Русе
Ганис, браво на момчето. Голямо постижение.
Бърди, честит празник и на теб.
Благодаря момичета.
У нас е някакво странно затишие, което не знам какво вещае. Нещо такова беше преди изпита за университета. Всичко я дразни, нищо не иска - нито за РД, нито за бала. Писнало и от глупости. Моля се да свърши и другата седмица и да се приключва.
Французите се оказаха не особено общителни и т.к. искат хиляди документи и гаранции за настаняване, а както тазва тя " аз на български не знам какво е това, как да разбера на френски какво искат", полудявам и подлудявам счетоводителката си да вади всеки ден различни бележки, като идея нямам коя от всичките ще свърши работа. За едните общежития трябва да нямам доход, а за другите да съм гарант с висок доход - пълна лудница. Да не говорим, че най - близкото, включващо се в бюджета е на 30 мин с метрото.RageRageDizzy FaceDizzy Face

# 535
  • София
Пътят не е толкова голям проблем,  Елан. 30 мин не са много,  някои деца в София за училище пътуват повече.  Голямата ми дъщеря следва в университет, факултетите на който са разположени в два съседни града,  делят ги двайсетина километра. Част от лекции/упражнения са в единия,  част в другия. И си пътува безпроблемно, я с рейс,  я с влак..Даже е споделяла,  че това време оползотворява прекрасно в четене/преглеждане на записки/скролване из порталите на унито. За малките се моля да получат общежитие,  дори и да не е най-близкото. Но дотогава има доста време,  нека минат първо матурите,  тепърва да кандидатстват до 15 юли,  а живот и здраве през август да ги приемат,  чак тогава ще дойде ред и на надеждата ми за общежития..

# 536
  • Русе
Принципно си права. Притеснява ме, че нямаме много опции. За държавните се моля, но си мисля че е мираж. Частните ни опции са 6, като имаме вече един отказ, едно чакаме да отвори за резервации, а в другите за сега няма места. Всичките са извън града, на около 30-40 мин от училището и на около час от централната част.
Знам, че за вашите е още рано и ви следя, макар и от далеч. Стискам палци другата седмица на матурата на всички, независимо дали им е нужна или не оценката.

# 537
elan, а как го преборихте онзи омагьосан кръг с френската банкова сметка, невъзможна за отваряне на този етап?
стискам палци да се наредят нещата както ги желаете! а дъщеря ти я разбирам, у децата се е понатрупала умора от всички препятствия дотук, преодоляване на едно, второ, трето.... и железни да са, в един момент им писва жестоко, но, за щастие, е временно явление Simple Smile

# 538
  • Русе
Никак не го преборихме. Затова и мисля, че държавните общежития няма да ни огреят, защото според тях досието не е пълно без нея. Принципно мисля, че до голяма степен се вкарвам сама във филм, но много мразя да нямам никакъв контрол върху нещата, а липсата на достатъчно знания по езика и че не мога да помогна ме влудяват допълнително. Като се замисля се успокоявам, че е опит за нея да се оправя с документация и администриране, но това не ме прави по-малко изприщена.Nerd
Току що се прибра от училище с голямо цвете и голяма усмивка, което малко ме отече и отиде на кафе с приятели.
в Седем часа ще започнат да излизат резултатите от френската платформа за приема в университетите, ако някого го интересува.

# 539
  • София
Нещо днес съм се разчувствала явно, та поздравявам децата ви със стихотворение, което спретнах за моите Simple Smile
Скрит текст:
За миг изминаха дванадесет години
откак пристъпихте училищния праг,
пораснахте и станахате върлини
и днес за вас денят е много драг.
Училището  отмина неусетно
остави във душата ви следи,
направи ежедневието цветно,
срещна ви  с приятели добри.
То знания, умения ви даде
пося в сърцата  ваши светлина.
 И редом с това от вас създаде