Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 891
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Хер, сефте ще пробвам кокоса за жабурене,по хвалба на нашите момичета-Жаки и Даун.Аз съм си правила кабинетно избелване преди няколко години.Доволна бях и от тогава ползвам само избелваща паста- Beverly Hills Formula, има ефект  Peace.
Алечка,тествах кокосчето,на нищо не ми мирише.Съвсем слабо- на курабии,не на кокос  Shocked, в началото само.Но след минути няма аромат... Crossing Armsпредпочитах да има.

# 151
Поздрав за всички фенове на  GOT

Joy hahaha

# 152
ААА утре и ние сме на плаж. Пак ще забегнем до гръцко.
Кате, нема да се карам, споко. Важното е, че си схванала как, що, защо! И аз днес опитах парче торта без шоколад. Без шоколад!!!
Али, днес купих трето поредно бурканче кокосово масло. Не е силно ароматно. Джена, може да жабуриш и със зехтин. Ефектът е същия и за венци, и за зъби. Знам от роднина стоматолог.

# 153
  • Бургас
Селесте, след 12 дни става на 5

# 154
Честито на празнуващите!                          
                                                                           При Ени така се получи с падането на първите зъбчета, разлика около пет години, но аз не очаквах, стори ми се прекалено рано. За съжаление не опазихме нито едно от двете паднали досега - първото загуби при игра, второто докато ядеше царевица.      Обичам най-много пролетта и месеците от април до юни. За мен и август носи вече меланхолия и есенно настроение. Студеният период, макар да съм почнала да не мога да понасям и големи горещини, за мен е безкрайно време. Искам вечно да е пролет-лято.                      

# 155
  • Sofia
Джена, може да жабуриш и със зехтин. Ефектът е същия и за венци, и за зъби. Знам от роднина стоматолог.
Shocked Sick, аз и на това не съм навита много,амааааа щом е за хубост,може да кандисам.

# 156
 Joy Дженке, ти си си убавица Heart Eyes

Белинда, това у вас ли е hahaha

# 157
  • Телиш/Плевен
Светълчо, да са ти здрави и щастливи рождениците! Hug

Преди време говорехме за сирене и някой похвали Тертер, та днес се „престраших“ да купя. Не съм взимала досега, защото обикновено като ми хареса една марка продукт и купувам само него, докато не го развалят. Но днес въпросното сирене беше на промоция, та си викам да взема за проба, след като и някой от темата го похвали. Е, направо съм във възторг! Даже не ни стигна на вечеря и утре ще купя цял килограм. Blush

Гъби обичам много. Blush

Бутона „полезно“ много хора го приемат за „харесва ми“ и така го използват. Повечето от моите постове, дето са оценени като полезни, изобщо не са такива.

# 158
Записвам се.
Не обичам есента и зимата, особено много от както имам деца.

# 159
  • Варна
Щерката май е лепнала вирус. Лека температура и силни болки в корема, нищо друго. Като по поръчка - личната е отпуска. Минахме през спешния и сега я взех да спи при мен. Имам чувството, че ще дълга и неспокойна нощ.

# 160
Ох, Хай, дано да ви е лека нощта.Мойта дребна преди няколко дни повърна, беше яла чипс и явно стомаха и не го понесе.Цяла вечер бях на щрек, а през деня после вкисната от недоспиването.Детето беше пушка.Като е болен някой и не мога да спя.

# 161
Мари, Райче, на ресторант бяхме с приятели и нямаше кога да се снимам с тоалетите, чак сега се прибрахме. Но то чуденето ми ще отпадне ми се струва, защото шивачката е заета, отказа да ми разпусне роклята. Закопчавам я,  но не ми е комфортно, не смятам да седя като истукана на сватбата, хорА ще играя:)
Та май ще съм с вариант Б. Ще се снимам в неделя и ще ви се пратя:)

В ресторанта до нашата маса седеше Гого Лозанов с неизмената папийонка и буйната коса, симпатичен и усмихнат ми се видя.

Да са живи рождениците на Светълчо!  Hug

# 162
Добро утро! Аз пак кукнах с лудите в 5, ама вероятно защото изпоприпадахме по дивана снощи в 9 Grinning Към 11 мъжът ми се събуди и се пренесохме в спалнята. Та той стана за работа, аз след него, ама поне съм наспана.

Рая, видях и двете ти хубавици аз, разкошни са Heart

Джена, ще забърша един буркан значи. Моето е силно ароматизирано и ме дразни.

Днес следобед ще ходим да видим новия човек в семейството. Вчера ги изписаха и аз тактично казах на брат ми, че няма да идем у тях, защото исках снаха ми да си почине и да се окопити. Муньото забравил да и каже и тя се обажда да ме търси вечерта и да пита защо ме няма. Много тъпо ми стана, аз изгарям от желание да ги видя. Ама си мислех, че след 4 дни гърч в болницата ще има нужда от малко пространство, още повече, че много я боли операцията и има баби на главата. Няма да си говоря повече с него, ще питам нея. И ще мачкам бебеееее Heart

# 163
Али, добро утро Simple Smile.

Мачкай и за мен бебе. Снаха ти сигурно иска и някой нормален покрай нея, а не само истерясали баби Simple Smile. Наистина си говори с нея, а не с брат ти.
Етърва ми като роди, само мен понасяше, защото всички останали бяха като надрусани.

# 164
А, то сигурно и аз ще се надрусам като помириша бебето Mr. Green Ние с нея сме се разбрали, че може да ми казва всичко и като и писне или нещо не я кефи, или не и е удобно да споделя. Просто реших да се координирам с брат ми, за да не я занимавам точно в деня на изписването, ама брат ми е типичен мъж, та явно не се получи...

Мариновах се и аз с кокосово масло и после май ще си боядисам косата. Обаче, съм все още руса по душа и след като се наклепах установих, че няма нищо за ядене. Ще трябва да ида до магазина лъсната като тиган на месечина. Успокоителното е, че в нашия квартал това едва ли ще направи голямо впечатление... Вчера съседския алкохолик спеше на стълбите пред входа в 5 следобед, а съседките си седяха покрай него на пейката и кротко люпеха семки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт