Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 885
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви, всичките са ни хубави, дано са ни и здрави. Да, Руми, ще питам, ще искам съвети, стойте ми на линия. Айде, Жакиии, давай роклите Kissing Heart Мари, майка им не е била на диета и не и се показва, пък и ще спим вече, ще се стрЕскате, ще трябва Джена да ви черпи и вас после с хапченца, виното няма да помогне Stuck Out Tongue Winking Eye

# 136
  • София
Рая, дъщеря ти е красавица! Сигурна съм, че ще имаш прелестна абитуриентка.

Светалчо, сега разбрах, че имаш рожденици. Да са ти честити!

Лина, кога пораснаха твоите кукли? Паднало зъбче, цупеща се бонбонка? Ей сега ще дойде пубертета. Даже няма да се усетиш. Simple Smile

Да ви кажа, според мен, много по-трудно е, когато дома напускат по-малките деца - второ, трето, кой до където е докарал бройката  Sad

# 137
Рая, прекрасно момиче.
Аз понякога цъкам бутона полезно докато скролвам на телефона, и не винаги го размаркирам.

# 138
  • София
Рая много хубаво дете,много!Да ти е жива и здрава!:tulip:
ЕлиТ и мои постове се оценяват като полезни в тази тема.
Не виждам да има нищо чак толкова полезно в тях.
И потребителите,които го правят не са ми познати.
Светалчо ти ли имаш рожденици?Да са ти живи издрави! Flowers Rose

# 139
Феята на зъбките подготвена ли е за първото зъбче?
Лиляна, мен ме е страх, че в гората има гъби всякакви и тъй като съм пълен лаик/куха лейка и т.н. си мисля, че отровните ще опрашат ядливите. Та....много ме е страх.

# 140
Бера гъби от тригодишна, както и всички от семейството. Слагаме на масата само гъби, в които сме сигурни и от места, които познаваме.

# 141
  • Пловдив
Детето е хубаво.

# 142
  • постоянно
Според мен "полезните " постове са повече като like във Фейсбук . Поне така смятам . И мои са харесвани като полезни , а аз не ги виждам като такива Joy
Мъжете отидоха до Лидъл , нямало това , нямало онова . Днес да не ме закачат , пих вино и не мога да шофирам . Шефа е виновен ,че ме пусна по-рано Joy
Гледам си античните програми и чакам мастър шеф .

# 143
  • Euskal Herria
Питаха в модераторската за тоя бутон "Полезно" - повечето потребители го ползват като предишния "Харесвам". Не знам дали ще добавят и стария бутон.
Изтървах госпожицата на Рая, ама като зяпам другаде Wink.

# 144
Пак изтървах щерките на Рая, пфууу

Днес цял ден съм като ударен самолет Rolling Eyes чак ми е лошо и ме боли глава, освен това неистово ми се ядеше сладко от ягоди.Разбърках си 3 лъжички със сметана и ми светна малко.Ся Марчела да дойде да ме дрънне по канчето  Crazy

Светалчо, наздраве за близките ти bouquet

# 145
  • София
Поздрав за всички фенове на  GOT

# 146
Светалчо, честити рожденици! Аз цял ден нищо не ядох, не бях на работа, излизах, прозорци михме и се усетих чак като ми причерня. Ама за вечеря хапнах...срам, че и вино си налях Blush Кати, какво става с кухнята, леееко ти завиждам, искам и аз ремонт Yum

# 147
Райче, ОК е кухнята, трябват контакти и лунички да се сложат.Ама в сряда си скъсах нервите, днеска ММ се разправяше с монтажиста.
Ние цяло лято в ремонт, до бетон кърти момчето и всичко наново.Ама миналата година го купихме и си трябваше да го направим както трябва.Райче, наситих се аз рамонти LaughingНа теб ти пожелавам един лек, освежителен Grinning

# 148
Да, освежителен искам аз, 2 апартамента сме правили, в единия всичко къртихме и подменяхме, сегяшния беше ново строителство, т.е. пак от нулата. И вече се обаждат- стени позацапани, щори, цветовете да сменя, че тия ми писнаха...абе, искам пък Kissing Heart

# 149
  • Бургас
Честити да са ти рождениците, Светалчо!

Лина, на колко стана Цвети? Чувала съм, че около 5 години след излизането на първото зъбче, пада първото такова. Колко е вярно... У нас се бъзикаме, че падналите на Вики зъби ще ги лепим на беззъбото бебе. Празно няма Simple Smile Подготвили сме портмоненце за паднали зъбки, но засега няма изглед за такива.

Кате, виж очната лекарка на Вардар.  Изскочи ми обаче името й сега.

Днес тествах една фирма за пране на дивани, обаче нали съм хитра, викнах ги в майка ми. Одобрих ги, та съм им написала списък за у нас другата седмица.

За утре планираме плаж. Даже и баницата пекнох ей сега, че да не се бавим сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт