Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 896
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 165
  • Ямбол
Добро утро.
То и аз в пет, но за работа.
Али, завиждам за бебето. И ние чакаме първо бебе от брат ми, този месец.
За магазина не се тревожи, ако знаеш само как идват при нас да пазаруват, но на никого не му прави впечатление. Така де, в квартала сме си. Само от пияните малко се притеснявам, че първо са много омални и досадни и второ, може да ми направят някоя поразия. Преди имахме паник бутон, сега какво стана, май някакво прехвърляне прави мъжът ми към друга фирма и го затри.

# 166

hahaha
Направо ме събудихте. Сложих едно полезно на Белинда. Да се чете мноооого ми харесва 😆😆😆

# 167
Добро утро.
Ние се стягаме за тръгване. Децата закусват в полузаспало състояние.

# 168
Али, така ме развесели. Аз на пъпа на бизнес дистрикта, както се вика по нашенско, като си правя кичури, излизам баш на Ларгото да пуша с престилка и фолио Simple Smile.

Лиляна, тези местни пияници, обикновено са безобидни, само да не си ги завъдиш за постоянно.

Детето получи банички за закуска, но не смогнах с обяда, защото се хванах да чистя гадната кухня. Никога, НИКОГА, не си правете кухня с фурнир или дърво. Два часа я мия и между "жилките" пак ми се струва мръсно. Трябва и прахосмукачка да пусна и да измия баните. Явно до двора няма да го добутам, но поне за вечеря да направя пълнените чушки, които трябваше да са за обяд.

Настръхвам, че сега ламята като се прибере от тренировка, няма да имам какво да метна в устата, освен кредитна карта.

# 169
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!
Али, да нагушкаш бебчо и от мен. Много обичам бебета. Вчера, като излязох на разходка, срещнах мой колега, на който, наскоро му се роди бебче. Разхождаше го с количката и аз не се сдържах и отидох да му се  порадвам, ама не посмях да помоля, да го взема на ръце и да го погушкам, а толкова много исках.
Днес ми е ден за пране, чистене и други подобни, че утре заминаваме за Сандански за 4 дни.  Така имам нужда да се махна на някъде, че такова нетърпение ме е обзело, сякаш съм малко дете.  В тази връзка, да питам Мари, че е от онзи край: - Къде най-наблизо може да се отиде на плаж в Гърция, струва ли си и на колко километра е приблизително?

# 170
Лили, много е екзалтиращо чувството, ще чакаме да се похвалиш Heart
Моя приятелка има хранителен магазин и пияниците са и редовни кибици. Все съм я питала не я ли е страх, но тя казва, че си ги познава и като им влезе в тона няма проблем. Щях да пиша ти като се оплака, че ти дотежава понякога от контактите с клиенти, че за мен това би било непосилно. Аз съм голям ръб и много ми личи нещо като не ме кефи, а при директния контакт няма как. Добре, че с моите идиоти общувам предимно по телефона и мейла, че ще сме останали без оборот Grinning

Буболина, мен ме е страх от бебета Mr. Green Много са малки и изглеждат чупливи. Макар, че леко претръпнах приятелката ми като ме остави да събличам 2.8 килограмово новородено и ми гледа сеира Grinning Нашият мъж е почти 4 кг., та се надявам да се престраша.
А, Даун, аз пред фризьорския салон нямам скрупули да си пуша омазана в боя. Като бях руса и с омазани вежди Grinning

Гладна съм, а ме мързи, вечната дилема. Знаех си аз, че е трябвало да се родя принцеса...

# 171
За "добрите деца" - днес си говорих с моето "добро" дете, което ми каза, че са се измъкнали в 1 часа, за да ходят да ядат китайско, докато бяха в къщи (пляскам се по главата). Не е драма, на по 17 са, ама защо не са ми казали. Можех поне да ги закарам.

Питах го моичкия и ми вика, ами не исках да те будя - бул шит.

Викам му, абе дете, на 17 почти стана, за какво правиш глупости, не мога да те спра, но искам да знам къде си и с кой си. Явно се чувства виновен, защото ми вика, ти нали знаеш че не пия Simple Smile.

Факт е, не пие, не пуши и е вманиачен, дори повече от нормалното в здравословен живот, ама това не гарантира, че няма да се натресе на някой луд.  Казах му, че от тук нататък, измъкване с цел да ми запази съня не бива да има. Да излиза, сега им е времето, но да знам къде е и да не се врат в гадните места.

Ще ги подбера другарите му, дето му обясняват, че майка му ще му се кара.

# 172
  • София
Хелоу! Уф, понаспах се...Тука от 2 дни беше ужас, но нощес се  наспах!
Гено, гадино, вчера ме прокле! Става малкият батко от сън и пита какво има за закуска. Викам- баничка, маме😙 А той-добре, искам корнфлейкс. А аз си мисля- само да ми падне тази Джена....😈
Али, не ща да ти скуршвам ентузиазма, ама те новородените не стават много за мачкане. За душкане и цунки да. За гнявене ще трябва да почакаш към 2 месеца да заформи бузки😊

# 173
Белинда, като каза новородено се сетих как, като родих моето и ми го подадоха, направо се сгърчих и казах да го изкъпят първо Simple Smile.

Ужасна, ужасна майка съм.

# 174
Добро утро, както винаги в почивните дни ставам в ранни зори. Още си пия кафето, а ме мързи та две не виждам. Чака ме кухнята и най- вече чистенето на печка, поставих началото като я напръсках с обезмаслител, сега седи и чака.

# 175
Белиндичке, знам, знам, аз даже сигурно няма да се престраша да го взема. Малко да стане по-човек, че на чичо му и треперят ръцете Grinning Иначе той е основно бузи, не му се виждат очите чак Grinning Още се чудя как такава мъничка женичка като снаха ми успя да произведе такова голямо бебе Grinning Остави ги тези твоите синове и дай баница Stuck Out Tongue

# 176
  • София
Ооооо, няма такова хубаво нещо като топличко бебе😙😙😙 Ако живеехме в онези времена, когато жената е била господарка на дома и контрацепция е била лоша дума, щях да имам десет деца😁

# 177
  • дядовата ръкавичка
Белинда, като каза новородено се сетих как, като родих моето и ми го подадоха, направо се сгърчих и казах да го изкъпят първо Simple Smile.

Ужасна, ужасна майка съм.

Ох, бе, Даун  Laughing.

Мен ме беше страх с първото. А, той си беше и страшен, с една пипонеста глава, като извънземно. Добре, че имаше една майка с опит в стаята, та ми го дундуркаше.

# 178
  • На брега на реката
Али, не са чупливи, жилави са като "желибон".  Щом оцеляват, въпреки грижите на родителите си. Wink

Белинда, тази думичка, май не е била позната въобще. Simple SmileВ онуй време кво'т се е закачило, все се е родило. Аз също понякога искам да съм живяла тогава, ама знае ли се, може и да съм!

# 179
Аз бях във "ВИП" стая, без бебе, за да си "почина". Да де, ама аз наистина си почивах първия ден, а никой не ми каза, че трябвало да отида и да си взема бебето за кърмене.
Чак когато започнаха да говорят санитарките, че имало едно изоставено се усетих. Явно 12 часа глад му се отразиха добре и  сучеше като промишлена прахосмукачка, а и до днес така поема храна.

Общи условия

Активация на акаунт