Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 914
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 180
Ох, бе Даун, ще ме умориш. Съседката ми така върнала нейното, като го донесли за кърмене. Объркали били, това било много грозно, не било нейното. Показали и номера хората и тя млъкнала засрамена

# 181
  • Sofia
Гено, гадино, вчера ме прокле! Става малкият батко от сън и пита какво има за закуска. Викам- баничка, маме😙 А той-добре, искам корнфлейкс. А аз си мисля- само да ми падне тази Джена....😈
hahaha нИдей рИва,ще те черпя един  лимонов кърд кат'се видим  Mr. Green и спирай кулинарните самоинициативи,слушай патИло  Crazy.
Али,много хубавки емоции  Heart Eyes.
Моят,'га го родих,беше възчервеничък мишок. И аз си почивах и се омазвах с какви ли не мазила и парфюми. Лекарката казваше,че обича да влиза в моята стая,че миришело хубаво и не съм се оплаквала.То и нямаше от какво  Whistling. Мама като дойде и ме насмете: къФ е тоз маникюр ще одреш детенцето, къФ е тоз парфюм, ще развие алергии детенцето... Shocked Crossing Arms, брееееееей на баба зайченцето,а аз? Дет' свършИх работата  Crossing Arms.А-ма-ха.
А и номерчето му се беше изхлузило от ръчичката по едно време,та...бая се чудих мойто ли е, не е ли  newsm78. Вече все по-малко се чудя  Laughing

# 182
  • постоянно
Добро утро /вечер за някои ,
Даун -куфла ще да си била да знаеш Hug
Днес ФБ ми напомни , че и моят мютън е бил бебе и ми стана едно милооооо .

# 183
  • София
Запис.Ей каква тема сефа  чопкате по моята част тамън.Баткото с крива глава излезе червено син или нещо такова.Като ми го тупнаха на гърдите викам махайте,че ме измъчи това бебе не искам да го виждам. Joy

# 184
ДжеНа,  представих си те  Simple Smile
Лиляна,  какво е омални  newsm78

# 185
Джена, знам си аз че сме от един отбор. И аз се изкъпах на сутринта и се гримирах, че и прическа си спретнах. (това, докато златния мамин плаче). Баща му не пропусна да му го каже и сега ме тормози с това, каква гадна майка съм (скръстени ръце).

Хър, аз съм просто луда Simple Smile. Изглеждам прилично, като обикновен психопат Simple Smile.

# 186
  • Sofia
досадни,които намилат едно и също
Хер,закачливец е твоят син  Hug
Мятам една пилешка супа за младежа и си бягам на спорт.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 12:05 от ДжеНа

# 187
Джена, сладурка такава, много си слабичка бе..., а Шару трябва да се учи от теб как се качват снимки, цели, не орязани. Хер, страхотен бузанко момчето ти Blush

# 188
  • София
Джена,това ти ли си?Хубавка и слаба! Simple Smile
А останалите армагани,къде са,не ги виждам? Wink
Хер,сладурчо отглеждаш ти!

# 189
Джено, гад такава, а и ядеш!

Много си хубава, а и гледам пижамен аутфит си си взела Simple Smile.

# 190
  • София
Дженна много готина бре.
Шмъ извиняваш ама мислех , че си по дърта , а то момиченце.

# 191
Айде стига мрънкали,  ще качвам каквото и както искам, голямо момиче съм, деца нямате ли си в къщи да им намилате на тях   Mr. Green
И сега за това,  за което щях да пиша - ДжеНа,  сладкишче невъобразимо,  толкова си сладка, че цялата лигня, мъркане и мързелуване са ти простени, позволени и опростени.  Grinning
Ако бях мъж, щях да те гоня до дупка  Heart Eyes Laughing

# 192
  • Ямбол
...
Лиляна,  какво е омални  newsm78
https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD
омален
досаден. диалектна дума от Ямболско. Wink
А каква е разликата между "простени" и "опростени"?

# 193
Сладурско е, омални, мерси Stuck Out Tongue Winking Eye

# 194
Шанти, разбира се, че ще пускаш каквото те влече, но надали някой още тръпне.

Общи условия

Активация на акаунт