Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 915
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Мерси,мацки🤗
Даун 😁,въртях-суках,намъкнах се в пижама.
Ша,голяма си скица 😍! Свалям се ,отивам да скачам 🏅.

# 196
Дженке, готина си Heart Eyes

К'во станА с Курето, изкъпА ли се, че ми е дерт Mr. Green

Ох, оплаквам се, че след 2 месеца отпуск в понеделник съм на работа  Tired

Шанти ми е сладка, да показва докат' не е дошла Мамасита или Кукумицинка Crazy

# 197
  • Ямбол
Айде стига мрънкали,  ще качвам каквото и както искам, голямо момиче съм, деца нямате ли си в къщи да им намилате на тях   Mr. Green
...
Ау, че си станала кисела. Отпусни малко сутиена, притеснявам се за теб. Ще ти излязат бръчки на хубавото личице.

# 198
Grinning Grinning Grinning

Не знам дали някой от тук е препоръчал Проницателят на Анди Андрюс, но благодаря. Точно от нещо подобно имах нужда в момента.

От един час се каня да стана да се боядисам и май ще се насиля да я свърша вече тази работа...

# 199
  • Бургас
На мен като ми показаха малката за първи път си помислих : "Боже, добре,че вече имам едно красиво дете" Simple Smile
Пихме кафе, ходихме на люлки. Сега лежим по диваните.
И аз трябва да се боядисвам,но сигурно утре, в последният момент

# 200
Ужасна жега е при нас, пък аз се разготвих. Мляко с ориз си поръчаха, от година не съм правила сигурно, чакаме с нетърпение са изстине

# 201
  • някъде ... тук ...
Май си намерихме нов фаворит за къмпинг - хем с нормални цени, даже евтин, хем може палатката да е на първа линия на сянка и да гледаш морето.

Здрасти от гръцкото море Simple Smile

Чета за бебета пишете.
Големият се роди огромен, с огромни бузи, очи като цепки, обаче и много космат и с голяма щръкнала черна коса Crazy Добре, че мъхът опада бързо. Бях се уплашила какво е туй маймунче.
За разлика от брат си, малкият беше дребен и чак бяло-рус. Направо си беше красив Grinning

# 202
  • Sofia
И при мен е жега и ми писнА да пера спортни екипи  Crossing Arms. Айде моите си миришат на теменужки  bowuu,ама на момчетата  Sick,с щипка трябва да ги  хващам и мятам в пералнята.
Докат' се наспортувам,пообядвам,изкъпя,прибера дрехи,простра други и ей кое време стана. Ми,уморих се...пък и да поизлезем уж, по вечерня.
Жаки да се явява да й кажем какво да облича утре  Mr. Green.
Даун,много ти е прекрасен младежът, да не съм те чула/прочела да се жалиш  Naughty

# 203
Аз красиви бебета не раждам, и тримата бяха брррр. Върхът беше номер 2, който излезе прекалено бързо, заради което беше с глава като пъпеш, гънки като шарпей и цвят морав към лилав. Мъжът ми каза тогава... "амиии, ще си го обичаме и такъв", беше потресен горкия.

Гена, нали са екипите на твоите си мъже, не се оплаквай. А ние перем екипите на отборите на ротационен принцип родителите. Случвало се е да ми се засекат за пране екипи на 2 отбора едновременно. Е, това е смрад.

# 204
Джена, готин е, но много го мързи да учи и ме дразни. Ей сега се наяде и замина. Поне няма да се мотка по "ларгото", а отиде до приятел, който живее на съседната улица.

Боже, защо не съм като моите родители. Те никога не са ме юркали да уча, някак бяха спокойни, че все някак ще се оправя. Баща ми само от време на време се хилеше, че с моя лош нрав, голяма зестра трябва да подготви.

Ох, Сбъдваща, задавих се направо Simple Smile. Мен ако питаш, всички бебета са грозни, ама по мил начин, точно като шарпей или боксер. Моето, като го поизмиха и като попорасна стана хубаво. Нямаше бузи и все го мислиха за по-голям.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 16:46 от Down Under

# 205
  • Бургас
Аз бях във "ВИП" стая, без бебе, за да си "почина". Да де, ама аз наистина си почивах първия ден, а никой не ми каза, че трябвало да отида и да си взема бебето за кърмене.
Чак когато започнаха да говорят санитарките, че имало едно изоставено се усетих. Явно 12 часа глад му се отразиха добре и  сучеше като промишлена прахосмукачка, а и до днес така поема храна.

Оххх,Даун,ще ме умориш от смях 😂
Синът ти е много хубав! Това до него,домашният любимец ли е? Сладур!

# 206
Даун, много е готин, да не съм те чула да го хулиш. Има много интелигентен вид, ама спирам да хваля, знам, че е зает Kissing Heart

# 207
  • Варна
Даун, голям чаровник е сина ти! И кучката. Simple Smile
По-рано и красивите момичета на Рая видях.
Покрай темата с бебетата си припомних и моето новородено момиченце. Роди се лилава и кръгла. Simple Smile На другия ден моя мъж се качи в стаята и първо ѝ целуна ръчичката като на дама. Simple Smile Simple Smile

# 208
Няма да го хуля, яд ме е, че не го бих навремето Simple Smile, сега не мога, една глава е над мен и като кажа, че това е синът ми ме гледат странно Simple Smile.
Да, това е любимата кучка, която сега пуска козина като .. и аз незнам като какво. Добитък, как да не си го обичаш. Какво е запушен филтър на прахосмукачка в сравнение с радостта, с която ме посреща.

# 209
  • На брега на реката
Даун, страхотно момче имаш. Да ти жив и здрав и много да те слуша! Simple Smile

Да ви кажа, Захирчето не е писала скоро. Дано е по-добре или още по-хубаво, да е на Созопол и да ни зарадва скоро с хубави снимки.

Общи условия

Активация на акаунт