Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 088
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 030
Заговорихте за котки, само минавам да покажа голямата ми любов, която не дочака раждането на дъщеря ни: https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/72159_527106100634 … 4&oe=5A40C5C3
и Васко, който роди: https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/528488_48516044816 … 8&oe=5A5351ED
В момента нямаме котка. Цяло лято не успях да се наканя да осиновим някое.
Много харесвам лилавите британци, Котаракът Румен ми е мн любим и е с разкошна козина. Обичам и Таби, както и калър пойнт.
После ще пиша подробно.

П.П. Как се качва снимка от адрес тук, не като линк?

# 3 031
Добро утро.
Белинда, 2 родителски срещи си минала- щастливка. Мен все още ме чакат някъде в бъдещето. Преди бяха в един ден, а сега ще трябва да подновявам лака на ноктите на ръцете.

Котките, които видях са много хубави. Нашите много помагат на майка ми след смъртта на баща ми. А щерката само ги мачка и разнася. Особено страдаме всички, когато някоя се затрие дори за ден. Иначе имам голямо терзание. Те са брат и сестра(бащата е неизвестен и не се знае дали е един и същ), а все още не сме предприели кастрация.

Яна, питах и за двете дейности как ви се получават. Ние отдавна пазаруваме заедно единствено неща за къщата. Доста от тях също поръчвам по интернет.
Готвенето заедно в кухнята също е мисия невъзможна. ММ си е бачкатор и дори когато сядаме заедно да вечеряме той докато седне на масата ние сме преполовили чиниите. Много ми помага, когато ще имаме гости- подрежда, сервира, после отсервира, мие чинии, боклук хвърля, но  това са изключения.
И накрая да си призная, че много се радвам че утре децата не са на училище.

# 3 032
  • Ямбол
Родителските срещи ли ще си мерим. Днес ще съм на четвърта поредна. Всички осми класове са в отделни дни, защото трябва да си покажем новия кабинет на мамите и съответно аз преподавам на всички осми класове и всеки ден тази седмица имам среща. Предстоят на останалите класове, в това число и на моя, дано и за тях да не решат да са в отделни дни.

# 3 033
При нас родителските срещи са индивидуални. Имаш 30 мин, да излушаш и си кажеш болката.

# 3 034
Ей, Лиле, пак имаш клас, а? Браво! Ти не се оплаквай от родителски срещи. Претръпнала трябва да си! Нашите учители ги гледам- грам живец нямат. Като се изказах още първия ден, че не е честно спрямо децата зимата да нямат физкултура в салона и госпожата такъв поглед ми хвърли....без извинение все едно казваше "Тая пък на каква се прави". Добре, че децата бяха в стаята и слушаха, та това ме спря да продължа. Сега се чудя дали да си спестя нервите от РС на сина. При щерката отивам с кеф, но само заради другите майки.
Титина, спасяването на котето ти ми излезе пред очите като сцена от филм.

# 3 035
Ние имаме общи срещи за всеки клас, 2 пъти годишно. Индивидуални- само при проблем или при поискване от родител с насрочен предварително ден и час. В гимназията има и специален ден по средата на учебната година, в който можеш да видиш  който / които поискаш от учителите насаме за 10 минути, пак с предварителна заявка.

# 3 036
  • Варна
Лиляна, напомняй ми в началото на всеки семестър. Имам по всички предмети, въпросът е на него кое ще му искат. По-нагоре, по специалните предмети вероятно ще има повече съвпадения, които да му послужат Simple Smile

Аз котки не обичам много, но кокерът на Яна отдавна ми е напълнил очите Hug

# 3 037
  • на Мелмак
Добро утро, нямате изчитане, еййй 😊
Мацките са страхотни, всички 🤗
Моята е звездичка вече, сега сме с кученце.
Снощи с ММ бяхме на родителски срещи,
Аз бях на малчо, беше чудо, караха се, викаха, директорката имаше ужасно изказване, 2 часа продължи, прибрахме се и двамата изтощени. Ще видя как ще е и тази година, вече сериозно обмислям преместване.
Иначе свалям всеки ден книги, чета при всяка свободна минута  , като невиждала книжки съм 😁.
Стейси, дом.пантофки с котки мн. Ми харесаха, откъде ги взе?

Титина, много кураж 🤗

# 3 038
Добро утро,момичета!

Хубав и емоционален ден ви желая,с много усмивки!

На СОУ и Титина НИКОГА вече такъв ужас!От тук нататък само хубави неща да ви се случват! Animal Dolphin

# 3 039
Добро утро!

Цяла нощ валя, но сега е прекрасно времето.
Много се надявам утре също да е хубаво, за да може да излезем на разходка. Това ще са едни от последните сравнително топли дни.

Котки обожавам, много страдам и аз и Борис, че в момента нямаме котка.

Довечера пак на зъболекар, като се почне ходенето и откарвам по 1седмица.

Родителска среща ще има другата седмица, ще слушаме малко простотии и това ще бъде.

# 3 040
Добро утро!
Не спах тази нощ и съм с ужасно главоболие. Пих две кафета, трето ще ми дойде в повече на нервите. За щастие поне засега поне времето е хубаво, нищо че е хладно.

# 3 041
  • някъде ... тук ...
Добро утро!

Родителската среща на Гого е другата седмица. Ще видим как ще е, имат някои нови учители. Той вече се изказа за госпожата по история, че не можела да преподава и било лудница.

Изписаха мама сутринта, след малко отивам да я прибера.

# 3 042
Браво, ЕлиТ! Бързо възстановяване.

Във фейса на ММ ми излязоха снимки на някакво ателие, което е подготвяло букети от хартия за първия учебен ден. Та се запитах какво ли ги правят тия букети учителките? Със сигурност са по- скъпи от един гербер, хризантема..., да не говорим, че за мен си е кич. Лили, ти как беше с цветята?

# 3 043
Котките са ви прекрасни и личи, че са гледани с любов. Аз обаче ги обичам много, но не искам да ме доближават, да ми се мотаят в краката или градината/съжалявам/. Може би заради градината точно са ми такива чувствата към тях. Съседите всички имат по много котки и видят ли разровена почва си вършат работата там, което не е много приятно. Предполагам, че вашите не са от тях. Ние сме имали котка домашна, когато бях малка, но нямам спомен много от нея.
Родителските срещи май се свеждат до отчитане на дейност и събиране на пари. Повечето случаи родителите на проблемни деца не присъстват, а на най-най ходят семейно. Имаше веднъж майка, баща и баба на детето, за да чуят как за детето им няма какво да се каже, защото е перфектно.
Днес ми казаха, че  в класната стая е имало една кофа с букетите от първия учебен ден. Поне не са ги изхвърлили до контейнера за боклук, както имаше снимка във фейса.

# 3 044
  • Варна
Напълниха ми се очите с картинките от тази статия. А даже не обичам розово...

https://petel.bg/96-godishna-staritsa-reshila-da-prodade-kashhat … a-i-duma-__228833

Общи условия

Активация на акаунт