Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 961
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 155
  • Ямбол
Имах клиент някога, който много се нервираше, че точно определено нещо го нямаме. На някоя си марка любим негов продукт.
От него тръгна един лаф-"аз като си направя магазин и ще си пазарувам само там"
То това не е само лаф. Мен винаги ме гледат странно клиенти, когато ме видят в кварталния супер да пазарувам, щото нали си имам магазин и как така ходя и в други магазини. Но пък основният пазар си е от нашия.

Раница си поръча шестокласничката Габол. Не че старата не става, но новата не е толкова детска, а и е още по-подсилена и си има повече екстри. Тази е: http://www.parvolache.com/img/p/5314-9062-large.jpg Пристигна за един ден.

# 4 156
Ети 🤗

Веси, раниците ги експлоатират доволно. Здрави са, не са мръднали и явно са им удобни, защото девойките иначе щяха да ги захвърлят без да им мигне окото 😆

Добро утро 😊

# 4 157
Търсих кои масла са комедонни и попаднах на статия за ето този крем http://blogchanie.com/cm/z/bg/kseniya/?utm_source=leadbit&utm_medium=cpa&utm_campaign=2316&TID=59CDCF9A7EED7B421201C6AA&host=leadbit.biz

Някой да има с отзиви?Сега е намален.

# 4 158
Добро утро!
Ети, стискам палци.

# 4 159
Добро утро!
Ети, стиснати палци и от мен.
Moни, пожелавам ти/ви по- бързо местене в града!
Написа роман за домакинята, но го изтрих. Не е никаква петъчна тема.
Рая и Джена са спортните мами в темата. Едната отдадена на футбол, другата на тениса. Е, браво.

# 4 160
  • Germany
Ети, стиснати палци и от мен!
Лиляна, много е готина раницата. Точно с такъв тип са и съученичките на големият, който е 7ми клас. Ние му взехме една на 4you, която е с много джобове и няколко отделения и според мен е много удобна, но не е "куул", та само мрънка за нова. За догодина сме обещали да я сменим.
Телефона ми сдава багажа и се беше самоизключил тази нощ. Добре, че се събудих сама към 6,10, че иначе щяхме да сме успим. Големият иска да си купи нов телефон, та май ще взема неговият. Лаптопа ми също е за смяна, та сериозни разходи ни чакат.

# 4 161
Напротив, Мари, петъчно си е. Ако имам време през деня да съм си вкъщи, ще имам повече време и за мъжа си. Та си е съвсем петъчно. Аз защо казвам, че не е като да не искам да работя, просто, ако може по-малко. Ама на, всеки иска, каквото няма. Иначе домакини или работещи, и в едната и в другата категория не са само положителни примери. Хора различни, различно справящи се.
И ние днес сме на тийм билдинг. Детето много страда.

# 4 162
Ети,палцестиссс!!!

Екатерина,да покажеш пак кухнята като краен резултат,моля!Пожелавам ти да се превърне в работилничка за вкуснотии и много уют и топлина за цялото семейство!

Хубав ден от мен,петъъъъък!!!

# 4 163
Ети, стискам и аз  Heart Eyes
Кати, тайничко ти завиждам, обичам да сменям обстановката и ръцете ме сърбят да почнем и у нас, по традиция през зимата, щото тогава можем  Mr. Green
Мари, пред турска сапунка и мач, ще си пусна мача, това обаче въобще не значи, че съм спортна натура  Laughing
Лиляна, много ми хареса раницата. Цените и качеството на Габол за мен са напълно оправдани  Peace Повече от 60-70 лв за раница е ненужен разход, и 300 да дадеш им омръзват и трябва да я захвърлиш здрава.

Кати, ще кажеш после как се поддържа тази мозайка

# 4 164
Историческата раница на Габол се оказа много удобна, лека, функционална. Първородния е много доволен. По нищо не отстъпва на раницата на брат му- също скоро купувана , подобен дизайн, обем и разпределение, то 3 пъти по-висока цена.
Като дойде момента да нова раница за Дребосъчка, ще е Габол.
Не обичам да си хвърлям парите на вятъра.
Мони, видя ли си ЛС-то?
Съучениците на големия масово изкараха 3 години с едни раници и ги смениха с нови в 8 клас. В момента много харесвани са раниците  Satch.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 08:34 от Анонимен

# 4 165
Дано да ми се получи твоето руло от снощи, приготвила съм си продуктите  Simple Smile
Раници отдавана не мисля аз, не купувам една и скъпа, а всяка година се избира нова за по 60 -70 лева.

# 4 166
Ети, стиснати палци и от мен! Дано да помогнат!

# 4 167
Немецът от едно ниво нагоре се стреми да не стимулира свръхпотреблението. Възпитават и децата си така. Излишни неща не се купуват, опитват се да продават, подаряват, рециклират, заменят, реставрират излишното.
Та и с раниците така. Децата знаят, че раницата е за мин.3 години и никой не мрънка. Е, парвенюта винаги се намират.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 08:53 от Анонимен

# 4 168
  • Germany
Сбъдваща, видях си ЛСто и даже ти отговорих.Да не би да не си го получила? Благодаря за отделеното време!

# 4 169
  • Бургас
Добро утро!
Явно е сезона на тийм билдингите Wink Щото и ние ще ходим, ама на 13.10.
Кате аз ходя в Хумана да дрехи втора употреба. Тази на Александровска ми е до офиса и редовно я ровя Wink И днес всичко ще е по 2 лева, а утре по 1. В Понеделник ще има изцяло ново зареждане.
Стискам палци на Ети!

Общи условия

Активация на акаунт