Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 963
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 140
Попаднах случайно в магазин ХИТ в Младост днес. Имат много хубав магазин за чанти.Чудесна раничка и портмоне от естествена кожа купих на внучката на много нормална цена. Отдавна и търся хубав подарък , но този път уцелих десятката.Милата беше на седмото небе, много щастлива,ококори се като видя луксозната фирмена опаковка.Раница на Кул Пак за училище взехме от Кикиморско царство, много добро попадение на още по добра цена.От морето и донесох голяма кожена раница с много големи ципове,от тия модерните. Заредени сме с много място за шестици. Не съм направила още абонамент за уча се.Записали сме я на уроци по АЕ,БЕЛ и мат, но история география и др.

# 4 141
  • Germany
Али, добре е малкият. Благодаря, че попита! Сега страда, че онова дете настройва общият им приятел да не играе с него... Нещо трудно пасват и двете ми деца в средата тук /визирам селото в което живеем/. Големият направо живна, като отиде в гимназията в Хайделберг. И сега само вика на малкото "издръж тази и другата година, в гимназията ще е различно". Май ще се ориентираме към местене към Хайделберг по рано от предвиденото... Мъжът ти как е? Отпусна ли го крака?
Елени и на мен ми хареса раницата. Дано я намалят!

# 4 142
  • Варна
Елени, добре съм!
Бяхме няколко дни на планина -предимно в Банско, но не ни стигна.
Днес заради един документ бях при личния лекар. Съветва ме да отида на по-продължителна почивка на планина, с топла вода да плувам в басейн. Топлата вода-за отпускане на тялото. До скоро се паникьосвах, че се задушавам, ако си мия главата на душа, но сега май бих се потопила вече.

# 4 143
  • Sofia
Девойки  Hug,що така сте надъвкали дуШа?
Предпочитам Лидл пред Билла, определно и все по-категорично. Най-често изсипвам пари за консумативи във Фантастико, обаче,както и  в тукашните магазини.
Към ВУ съм предубедена, ама това е щот' завиждам на ония със зоркото око.  Crossing Arms Аз от чупки и фасони, не мога с нищо да се сдобия.  Thinking
Белинда, много са доволни моите хора от Рим. С организирана екскурзия бяха- 3 нощувки,4 дена. Достатъчно са им били. Ние с ММ бяхме 8 дена,аз саклетясах,та сварих и на аутлет да ходя  Whistling.
Одъртявам,ей  Thinking. Как се заморих тия дни,не е истина. По-държалива булка бях,'га ме вземаха  hahaha.Добре,чес е спазарих що-годе добре,та не се налага да се представлявам ката ден.Щяха да ме върнат от'дет' съм дошла  Mr. Green.
По въпроса за работенето- работила съм и за пари,и за чест и слава.Второто по-ми харесваше-плащах паркинг,обедни масрафи, малко пазаруване и туй то, за по 4 часа,екстра ми беше. Ама като всяко хубаво нещо-свършИ.

# 4 144
Добра вечер!
Докато дойда 5 теми се сменили.
Райче, гърба се води римска мозайка, не са плочки.Този гърб е новия, сменен след като разбрах, че този който избрахме е срязан.
Карз, умирам си да се ровя във ВУ.Ти къде ходи?

Аз в Лидл, Кауфланд и Била пазарувам периодично, като от всеки магазин купувам определени неща.

# 4 145
Ей, голям мач, а бях заспала уж. Сега вече  край, разсъних се, говорете ми 😊 Джена, дъвкахме я, щото тя първа почна 😉

# 4 146
Аз дадох тон снощи с едно споделяне на мои лични чувства, съвсем без да искам.
Не си. Аз случайно и внезапно си направих равносметка след 3-4 месеца ходене на работа.
Подкрепям.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 11:40 от Анонимен

# 4 147
  • Варна
Имах клиент някога, който много се нервираше, че точно определено нещо го нямаме. На някоя си марка любим негов продукт.
От него тръгна един лаф-"аз като си направя магазин и ще си пазарувам само там"

# 4 148
  • На брега на реката
Честит дом на Жаки. Да сте много щастливи и домът ви да е изпълнен с уют, любов и топлина.

Честита кухня и на Катето. Хареса ми. Много "вкусни" моменти да имате в нея. Simple Smile

Не успях да прочета всичко, та ако има още някой с придобивка, да се чувства поздравен.

По темата с домакинстването: Обичам да съм у дома. Чувствам се защитена и спокойна. Винаги си намирам какво да върша. Да даде Господ и внуци да се налага да гледам, няма и да се сетя за работа. По някога ми се иска да съм живяла в онези векове, когато жената е била домакиня. Пък знам ли, може и да съм и да ми е харесало, та искам пак. Simple Smile Ама нямам избор за сега. Ще си опъвам хомота в браздата, като Сивушка и това е .

Спокоен ден на всички.

# 4 149
Добро утро!

Мони, кофти за малкото дете, но такива случки ще го подготвят и за живота му на възрастен. Тези отношения, за съжаление, съществуват и е гадно, когато трябва да се сблъскаш с тях още като си дете, но пък те изграждат за по натам. Говори му и му обяснявай защо се получава така и че причината не е в него, просто хората си си такива (сигурно нищо ново не ти казвам де) Hug  Мъжът ми е по-добре, но си иска почивка крачето, която той сега не може да му осигури. Почива три дни след днес и съм му планирала креватен режим и глезотия Simple Smile

Пътуването от и до работа беше една от причините, поради които се отказах да живея в София. Не си представях да губя по 3 часа от живота си във висене по пътищата... И от "блестящата" кариера в "големия" град се отказах, защото установих, че освен, че искам да блестя искам и други, по прости неща, които няма как да ми се случат докато драпам нагоре. Имах късмета като много млада да наблюдавам живота на "големите" в моя бранш и да преценя искам ли такъв живот или не. Оказа се, че не.  Работя за пари, макар и с удоволствие (през повечето време). Съзнателно търсих и избрах работа и екип, които да харесвам и да се чувствам добре с тях (ама защото имах избор). Ако можех да си го позволя нямаше да работя и съм сигурна, че ще намеря с какво да си запълвам времето така, че хем да ми е приятно и интересно, хем да не съм изморена и натоварена.

И днес трябва да избутам зора и после два дни айляк. Копнея да спя поне 10 часа. Не си доспивам и ми се отразява на лицето, имам тъмни кръгове под очите... Ще чета довечера с какво да ги мариновам, че да съм свежарка в понеделник Mr. Green

# 4 150
  • на Мелмак
Здравейте, много Моля за стиснати палци Hug

# 4 151
Ети, стискам Praynig

# 4 152
Добро утро,
Ети имаш и от мен Praynig
Аз ако си намеря работа на 4 часа и да почивам събота и неделя веднага почвам. Ама няма такива работи поне не и тук.
Раници поръчах от Алито по идея на Руми мисля, но още не са пристигнали. Иначе гледам да са леки и да събират повече неща.

# 4 153
Добро утрооо!
Много е студено при нас, утре сме на кръщене, трябва да търся ботушите или боти Rolling Eyes

Ети, стискам палци Hug

Днес ще ни монтират останалите мебели, аз разбира се забравих какво точно поръчахме Crazy ще ми бъде интересно да видя.

Хубав ден, момичета Hug

# 4 154
  • някъде ... тук ...
Ети, имаш ги и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт