Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 965
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 110
  • София
Това е сигурно щот не ям месо Simple Smile Simple Smile

# 4 111
Елени, има ли снимка на раницата.
Дай да я видим.

# 4 112
  • София

Аре ся, пак въргал😂

# 4 113
  • Пловдив
Аз дадох тон снощи с едно споделяне на мои лични чувства, съвсем без да искам.
Не си. Аз случайно и внезапно си направих равносметка след 3-4 месеца ходене на работа.

# 4 114
  • София
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Не мога , стига, че смеха ми е труден с тоя глобус отпред.

# 4 115
Не си. Аз случайно и внезапно си направих равносметка след 3-4 месеца ходене на работа.
И що се мъчиш 😉 Ама ако не пробваш пък как да знаеш

# 4 116
  • Пловдив
За пари. Децата растат, разходите се увеличават.

# 4 117
  • ту тук, ту там
Елени, има ли снимка на раницата.
Дай да я видим.

Намерих, Руми. 😊

# 4 118
с колелца няма да е удобна.... до сега всички се оплакват от такива. Имай предвид, че чантите имат учудващата способност да летят и ще те боли сърцето след това

# 4 119
  • София
А не само летят, на един приятел все извънземните му ги крадяха.

# 4 120
  • София
Елени, като майка на върл Спайдърмен фен, дето манията още го държи, нищо че му е време вече за гаджета, бих ти казала- купи я! Ако това не са ви последните пари, дет' се казва, ако ще направи детето истински щастливо, купи я! Качествена е, ще я ползва и догодина. Това прави по 100 и нещо на година, по 10 лв. на месец-къде не си ги дала?! Аз казвам да му я купиш, ще го помни после цял живот😊

# 4 121
  • Пловдив
Да, с колелца не е удобна . И аз купих на щерката една година розова с някви принцеси на колелца.Ами едно че беше по-тежка второ постоянно се обръщаше по тротоара .Накрая щерката си я мъкнеше на гръб.Ама повече не продума за раница с колелца.

# 4 122
  • ту тук, ту там
Тя не е с колела. Аз нямам намерение да я купувам (макар че на мъжа ми малко натиск му трябва, ама съвсем малко, че и той много я хареса), просто много се впечатлих. От цената най-вече, не предполагах, че има такива цени на ученически раници. Пък и май ни е рано отсега да я мислим! А може да я дебна в Амазон например, напролет може да я намалят... 🤔

# 4 123
  • София

Не, във вица не е така. Това е защото другите ядат месо Mr. Green

# 4 124
За пари. Децата растат, разходите се увеличават.
Така е, разбирам те напълно. Но за мен ти не си типа домакиня, а енергична и контактна жена. Ще свикнеш, децата ще станат самостоятелни и дори ще ти е кеф. Период на адаптация просто

Общи условия

Активация на акаунт