Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 966
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 125
elleni, честно казано не ми харесва. Simple Smile Виж раниците на Лего, Херлиц, определено съм им по-голям фен и ще имат със спайдърмен. А за цена ще ти намерим изгодна оферта.

Янтра, с теб допирни точки нямаме и смятам да си остане така.
Аз не се занимавам с теб, не го прави и ти.

# 4 126
  • ту тук, ту там
Белиндааааа, знайш колко ми трябва, а?! 😅😂
Като цяло разсъждавам като теб... и знам, че не е еднодневка... пък и кеф цена няма...
Ама до пролетта ще почакам май да реша, че то къде е още нашата!

Сесил, много е пипната раницата! Аз не съм се интересувала досега какво трябва да се гледа, но съм силно впечатлена!
Само да спомена също, че още ме съм я показала на детето! 😂

# 4 127
Ще дебнем и може да я намерим по-изгодно. Я виж колко народ сме тука 😆
Харесва ми, че има странични джобове. Много са удобни за шише с вода. Моите задължително носят, че от чешмата е гадна.
Аз лично гледам да не е с твърд капак, но щото моите така искат. И да, колелцата не са удобни.
Пууу, докато публикувам и форума ме изхвърли.

# 4 128
  • Пловдив
На мен ми е добре да работя, но много часове ми идват. Най-лошото е, че имам час и половина обедна почивка и на практика прекарвам по 10 часа в работата. Сложи час пътуване в двете посоки. И к'ва стана тя?!

# 4 129
  • Варна
Изтеглих си Е-food scanner и сега тествам върху разни етикети.
Елени, раницата е много красива!
Обаче такива раници с колела са тежки за носене. Отделно са учебниците и тетрадките.
Има моменти, когато навън е киша, сняг, кално и най-вероятно ще се пренася на ръце.

# 4 130
Ох, Янтра, много гадно да губиш време в трафика.
Когато ме хванат нервите, че съм се забила на гъза на географията, това е първото което си припомням от благинките на малкия град.

# 4 131
  • ту тук, ту там
Не е с колела, отдолу има едни крачета/бобчета, явно те заблуждават!

В немския амазон ми я предлагат за 180 евро, с разни други джвъчки - несесер, моливник и т.н. 😬

Стейси, ти добре ли си? Ходи ли на планина? Почина ли си от сезона? Hug

# 4 132
  • София
Ама къде видяхте колелца? Аз виждам крачета-да не се къса и цапа отдолу.

# 4 133
На мен ми е добре да работя, но много часове ми идват. Най-лошото е, че имам час и половина обедна почивка и на практика прекарвам по 10 часа в работата. Сложи час пътуване в двете посоки. И к'ва стана тя?!
И аз пътувам, от 7 до 17 съм, на 20 км от града. Но пък работата ми е спокойна. Кариера не правя, няма и да правя, просто една заплата.  Децата ми си учат, ядат, оправят се сами. Смятам това за нормално.

# 4 134
  • Пловдив
Аз бих искала да работя с час по-малко.

# 4 135
  • Варна
После прочетох, че не е с колелца. Simple Smile
Малкият ще се радва, сигурна съм!
Тези дни си харесах нещо за готвене, но утре ще върна назад да се сетя какво ме изкуши. Joy  Лесно, но вкусно беше.

# 4 136
Аз бих искала да работя с час по-малко.
А аз с час по- късно да почвам 😉 Все мъничко не ни достига.

# 4 137
Нямате ли възможност да договорите плаващо работно време?  newsm78
Аз съм се разбрала с моите хора, като имат нужда ми казват....само трябва да са работили необходимите часове за седмицата. Всички имаме деца и знам каква е гимнастика...

# 4 138
  • Телиш/Плевен
Може ли рулото на Сбъдваща да иде в книгата, че нямам сега време да го запомня, а утре ще го забравя къде е? Моля! Лаленце?
Там е вече. Hug

# 4 139
Бърди, пропорциите са следните:
Замесете кайма в количество, според броя гладни.  Подправете на вкус. За плънката се консултирайте с наличното в хладилника. Залейте с домат от предпочитан сорт и с консистенция по ваше желание. Печете до готовност. 😎
Облизаха си пръстите и дребните си сипаха допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт