Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 935
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 215
  • някъде ... тук ...
Елени, честит ти рожденик и на теб!

Определено и аз подкрепям Светалчо за картините.
У дома имам две, в различни стаи - едната, маслената, ми е подарък от най-добрата ми приятелка от детството (художник е, нейна - избира ми я, както тя усеща дома ни), а другата си я избирах аз  - графика.

# 4 216
  • Варна
Аз пък хич не харесвам картини. Не знам защо, но ми действат депресиращо. Предпочитам да си слагам пъзелите, редовно ги сменям, да се редуват, може да сложа китеник примерно или някакви джуджавки, нещо по-нестандартно. Но картини не ща.

# 4 217
  • на Мелмак
Момичета , Благодаря Ви за стиснатите палци Simple Smile
От 10-дни ММ има здравословни проблеми , бяхме по болници , изследвания .
Днес - отново и нещата взеха да се оправят , коригираха лечението и... той е по- добре.
Понякога като се прибирах , се чудих как ще го заваря Sad
Дали ще диша.

# 4 218
Ох, Лиляна си е Лиляна Laughing
Аз не се гордея, че не ми вървеше математика,  просто  споделих,, че не ми вървеше.  Wink
Мисля има разлика и дори ти може да я схванеш, надявам се.
Наистина с нежелание присъствах в тези часове. И не я харесвам все още.
По никакъв начин обаче не ми е попречила на образованието, нито е била решаваща за каквото и да било в последствие като реализация и доходи, които имам в момента.
Та и без нея може.
Ти по всичко ли си добра?

# 4 219
  • Ямбол
...
Ти по всичко ли си добра?
Да.
Иначе липсите по математика си личат от самолет. Математиката не е само смятане. Тя развива едни много важни неща на мозъка.

# 4 220
  • постоянно
Етти,
радвам се , че има подобрение . Хайде бързо да оздравява  Hug Peace

# 4 221
Ще покоментирам малко.

За математиката
Проблеми с математиката в малките класове издава учителско плюс родителско безхаберие и изобщо не означава , че на детето математиката не му върви. Прости действия с рационални числа са това, елементарни правила и елементарна логика-знания, трябващи за цял живот. Нито се е иска гениалност, нито талант, нито късмет. Просто малко целеви упражнения, на игра или по друг начин, според темперамента на детето. Категорична съм и си позволявам да съм такава, защото имам 3 различно надарени в математическо отношение деца, както и много широк поглед над други деца.

Жълто цвете, аз плета всякак - на една, две и пет куки, на тунизийски куки, с фриволите игла, на пръсти, с възли... Исках да ти кача снимка на шала в момента, но не става нещо. Ще опитам пак.

За картините
Имам много специфичен вкус и не бих си позволила да подаря картина, без бъдещия собственик да я види и хареса предварително. Не ми е приятно да ми подаряват картини, рядко ми улучват вкуса.
 Обожавам ходожествена фотография и смятам оригинална снимка, разпечатана на ленено платно за чудесно интериорно решение за съвременно решен дом. Пъзели... в детски стаи - да. Иначе - само,
 ако са тематично подбрани, много висококачествени, интересни и редки, специални, а не масовият кич.

# 4 222
Браво, Ети!

# 4 223
Джъст и таткото на Елени да са живи и здрави.

Мъжът на Ети да се оправя.

Жаки, за картините мисля като Светалчо, още повече, че вие пътувате и ще е много хубаво, ако са ви спомен от някоя почивка.

Аз не понасях гоблени и все казвах на майка ми =, че не ми трябват, но тя ги пазеше. Вилерови са и когато тя почина бях толкова самотна и тъжна, че си ги закачих и всъщност се получи много добре. В коридора имам рисунки на детето.

Днес и аз бях с пухенка, а преди две години на плаж ходехме по това време.

Хър, не ходих, ама мрънках нагоре. Не е важно Simple Smile.

# 4 224
Ети, браво!
Честит рожден ден на Джъст и на Елениния татко!

Обожавам картини. Баба ми е художник и съм израсла сред живопис и у дома и в изложбените зали. Любимо ми беше да я гледам как рисува или да разглеждаме заедно огромните и книги с красиви репродукции 😍 И да ме рисува. В момента се занимава със склуптори от мрамор, което не е интересно за наблюдение, но пък крайният резултат е прекрасен. Понякога пак и позирам, за да си скицира женско тяло, което да извая от парчето мрамор. Набелязала съм си картини, които ще окача в къщата, а статуетки имам много и сега.

# 4 225
  • ту тук, ту там
Благодаря, момичета!

Алечка, направо завидях! Много вълнуващо ми звучи! ❤

# 4 226
Искам да кажа..., че ви чета от доста време и сте ми много приятни и забавни. Усещането е като на група стари приятелки, които си споделят, съветват, помагат, шегуват... Понякога прехвърчат и искри, но това само прави темата по-жива и истинска, както е в живота. Важното е, че в трудни моменти загърбвате различията и се подкрепяте, та дори и това да е само с няколко думи казани в подходящ момент.

И понеже не е честно аз да ви "познавам" до някъде, а вие да не знаете нищо за мен да си кажа, че съм малко към групата на Светалчо Simple Smile. Приключила с тревогите за ученици и студенти. За сега само тъща, а дай боже в близките години да стана и свекърва, макар че за момента няма такива изгледи. Работеща домакиня, ако има такова животно Smile, но в семейния бизнес е така.

Поздрави за празнуващите в темата и късмет на тези, които се нуждаят от него Hands Ok Hand.

# 4 227
Добре дошла 2в1, вие от групата на Светалчо сте ни особено мили  Heart Eyes

Картини и аз не обичам, поне не стандартни, обичам абстрактни мацаници, които да ми ходят на стаята  Embarassed Сори, любовта ми към изкуството е колкото на Ша към математиката  Mr. Green
Никога не съм и подарявала, това за мен е много лично, и 10 000 да струва ако не ми пасва няма да я окача. Даун, и майка ми шие гоблени, на конвейр, а аз не съм закачила нито един. Гоблените за мен са за по-тежки, по- аристократични домове, големи помещения.

# 4 228
Рая, аз по-принцип не ги харесвам. Аз обожавам изкуството и ги приемам като имитация, но при мен е вече силно емоционален спомен и всъщност, с добре подбеани рамки стоят много добре. Над малкото ми стъклено бюро имам Момичето с книгата, а столът ми е 90 годишен кожен Simple Smile.

# 4 229
Пak zabrавих рождениците. Да са живи и здрави.
Добре дошла на 2в1!
Гоблени- няма шанс да си окача. То и нямам де. Свекървата от години везе един, уж за нас, да си го окачим, но съм й казала, че това няма да се случи. Харесвам да гледам картини по изложби, обаче не и у дома, докато мебелите и обзавеждането не са окончателни.

Общи условия

Активация на акаунт