Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 934
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 380
Добро утро!

И аз станах рано AngryЗапушен нос,покашлям останалият народ също.
Направих супа,една пералня вече е в сушилнята,котаните нахранени и сега кафенце.
После ще поизлезем на разходка до фермерския пазар и после у дома.Книжки,музика,интернет и най-вече лежане,за да си иде настинката по-бързо.

# 4 381
  • Germany
И аз днес станах рано, а се бях настроила да си отспя. Снощи се видяхме с приятели и стояхме до 12,00 навън, на кръчма. Легнахме към 1,00 и в 7 бях будна... На всичкото отгоре ме боли глава. Напоследък, като пия бяло вино и на другият ден ме боли глава. Една чаша съм изпила снощи, та не е от количеството. Днес ще е ден за учене и оправяне на къщата, за да може после 3 дни да почиваме / понеделник и вторник са почивни за децата/.

# 4 382
  • София
Аз поспахме, че от снощи съм с главоболие и незнам какво да пия вече. Ще се разходя дано помогне:)

# 4 383
  • София
Кръвното мери ли?

# 4 384
  • София
107/74 пулс 97 добре е аз съм в тия граници.

# 4 385
midnightStar, дано ти мине бързо!
Аз съм поканила твоето бебче утре да идва.Че е неделя и да си дойде с късмета!

# 4 386
  • София
Добро утро!
И аз рано станах, че се разтропаха децата по къщата, а така ми се спеше. Голямата решила да почва спортна гимнастика, та ми причини още едно съботно задължение. Аман вече от от това разкарване. Така ни напълниха програмата, че след училище всеки ден някой е на нещо, на различно място, в различна посока, все на места със задръствания и все свършват около 8-8.30. И по различно време свършват и училище, че едното иска да ходи на ателиета, другото-не. Трябва и отделни да ги взимаме. Сега се опитвам да напасна програмата и установих, че трябва да се раздвоим, за да можем да смогнем с всичко. Ама хич не ми се ще да им секвам ентусиазма, особено що се касае за спортовете и пеенето на голямата.
По темата със стоенето в къщи от няколко дни ми се ще да се разпиша: винаги съм искала да работя, да правя "кариера". Е да ви кажа от няколко месеца насам за първи път ми се ще да си остана в къщи и да бъда просто домакиня и майка, нищо друго.  Насъбра ми се много умора и напрежение явно. ММ ми повтаря постоянно напоследък да остана поне 1 година в къщи да си почина и хем ми звучи толкова примамливо, хем някак си не ми стиска. Не съм сигурна дали и ще издържа де. Та в момента съм в някаква такава дилема и ми е много интересно да ви чета мненията на тази тема.
Миснайт, да ти минава бързо!!! Kissing Heart

# 4 387
Познайте, в 10,00 се явих на гроздобера, с такси, да не закъснея, пристигам и те го обрали 😀, ужас, добре че са моите 😉, сега ще се черпим за добре свършената работа.

# 4 388
  • София
Добър ви ден! И аз в редиците на ранобудните Sad Малкият се излюпи рано-рано в 7. През седмицата го вдигам едва като излезе брат му, към 7.30 значи и се надявах в почивните дни да поспи поне до 8. Но никакъв шанс! Скокна си детето и хич не му дреме, че на майка му се спи.
Иначе мерси за стиснатите палци. Даже двата мъдреца ми извади докторът наведнъж, че да не удължаваме агонията и засега доста добре се развиват нещата. Нямам болки и скоро ще съм пушка! Grinning
Тази седмица уикендът е посветен на къщата. Ще правим малки подобрения и ще шетаме, защото големият ми син се връща след 10 дни, а стаята му е на вили и мотовили. Използваме я за склад и сега трябва да разчистим и оправим всичко. Не ми се оставя за последния момент.

# 4 389
  • София
Хахаха, Райче, много ме разсмя твоя гроздобер Joy

Белинда, егати късмета наистина! Преместете го, ако трябва, ние в 7 клас също местихме сина в друга група на курса по математика заради едни деца.

Моите са кой на курс, кой пише домашно, кеф Simple Smile Макар че след малко отивам на зъболекар, та не е всичко цветя и рози Wink

# 4 390
  • София
Навън се разкарах малко и ми поразмина . Вчера сглобихме количката  на финала.

# 4 391
  • Бургас
Привет момичета!
Прияде ми се грозде и ми се допи винце като ви чета 😂
Но съм на работа,а децата са сами в къщи и акъла ми е при тях. Че и телефон нямат да ги чуя. Дай Боже всичко да е наред и да се слушат.

# 4 392
  • София
Вече съм на линия за подвизи. Поспах отново, набързо пооправих из къщи, че на два пъти ще посрещам гости днес да опукаме 2 бутилки вино. Ще поръчам КФС, понеже нищо не ми се прави. Но и гостите ми не са от претенциозните. Само до козметичката ще отскоча след малко, тя ми е в съседния блок.

Снощи започнах да гледам по някой от каналите Американски пай, последната част, която не съм гледала, но заспах така както си се хилех като луда. Ще си го дръпна от нета да го изгледам, че ми е много любима тая простотия. Joy

# 4 393
Миднайт, последните дни са най-тегави, но му се вижда краят. То, не че след това става по-лесно, но поне не се чувстваш като балон, който всеки момент ще се пръсне. Везничките са хубави хора Smirk.

Добър ден Simple Smile.
И аз съм в групичката с нередовен сън, но то при мен е от втория пубертет, който карам Grinning. Намерила съм му цаката, но методът е приложим само, ако не трябва да ставаш под час за работа, да приготвяш деца за училище и т.н. сутрешни задължения.

На гроздобер съм била много пъти, докато бяха живи баба и дядо и имахме лозе. Дядо правеше страхотно вино и може би за това сега рядко харесвам домашно вино от някой друг. Не, че съм голям пияч. Нося на алкохол, но употребявам рядко и то обикновено по повод.

# 4 394
  • постоянно
Добро утро и от мен . Излюпихме се рано , но със ставането започнах да разчиствам спалнята . Подредих си шкафа с парфюмите  , сортират и подредих Коледните подаръци , събрах две чанти  за чарити шоп-а . Изметох , прострях , сега пак пера . ... и слушам Ед Шийрън Stuck Out Tongue Winking Eye
В един сме на плуване ...

Общи условия

Активация на акаунт