Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 872
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 395
Ша да не чете, че съвсем ще и падна в очите Stuck Out Tongue Winking Eye Вчера си купих 2 страхотни блузи и една чанта пред рамо от ВУ, страОтниии, ама скъпи бе, 20 лв дадох за трите, можеше и по- малко да  са. Изпрах ги много им се кефя Kissing Heart

# 4 396
Добро утро,
и ние станахме рано. Допреди малко ми беше приятелка на гости и добре си побъбрихме. Пуснах парното ами студено ми е. Тук вали един смотан ситен дъжд и изобщо ми е мрачно нещо.
Хър може ли да пуснеш линк за тия лего календари. У нас са големи фенове децата и ще се зарадват.
Рая от втора употреба имам купени чисто нови дрехи и чанти, а и майка ми преди години имаше магазин за втора употреба, намират се страхотни неща. Не страдам от предразсъдъци хич аз.

# 4 397
  • Euskal Herria
Пием си кафето сега, после следва обичайната ни съботна програма. Синоптиците ни обещаха дъжд и студ за днес, изпълнено е Wink. Вчера - слънце и 30 градуса, днес - дъжд и 19 градуса. И пак от вчера някой някъде празнува - снощи пееха, днес се чува музика, гърмят фойерверки.

# 4 398
Рая, завиждам ти за гроздобера.
Аз леко пуша в главата и мисля, но няма какво да измъдря.

# 4 399
  • някъде ... тук ...
Белинде, изчакай баткото да се върне и каже как е било. Ако се налага, го премести.

Мойто малкото така ме ядоса - маратонките за физическо са му пробити, но не хареса нищо в Декатлона. Естествено такива с лепки 39ти номер няма. Каза, че каквито и да му купя, нямало да ги носи, щом не са с лепки . Напълно съм убедена, че наистина няма да ги обуе  инатът ми с инат (пуфтящ емотикон)
Иначе се сдобих с нови слънчеви очила за шофиране и осигурихме подаръците.

# 4 400
  • Ямбол
Рая, нищо ѝ няма на Шаручката. И ние забихме днес някои неща. Отворили са Мания отново в Ямбол. Щях да търся на студента есенно яке и си приготвих поне стотина лева. Обаче му викам дай да минем само да видим. И той още влиза взима си едно яке и казва става ми. Якето е кожено, средно късо, много добре му стои. От 18 лева за брой ползвахме някакви отстъпки, карти, та крайната цена излезе 12 лева. Малката на маза два клина.
Аз също не обичам да трупам и да се изхвърлям с цени. А Лидл ми е любим магазин.
За мен качеството и удобството са водещи.

# 4 401
Рая, завиждам ти за гроздобера.
Аз леко пуша в главата и мисля, но няма какво да измъдря.
Нали, даже таксито искаха са ми платят, тези наши мили родители Hug Обаче хапнах и сега нищо не ми се прави, само сандалите прибрах, да направя място на ботите.

# 4 402
  • някъде ... тук ...
И у нас имаме доста неща от ВУ. Златото има много набито око и нацелва и нови, и хубави, че и с точен размер и за четиримата. Мен хич ме няма и повечето пъти все нищо не успявам да си харесам.

# 4 403
Рая, нищо ѝ няма на Шаручката. И ние забихме днес някои неща. Отворили са Мания отново в Ямбол. Щях да търся на студента есенно яке и си приготвих поне стотина лева. Обаче му викам дай да минем само да видим. И той още влиза взима си едно яке и казва става ми. Якето е кожено, средно късо, много добре му стои. От 18 лева за брой ползвахме някакви отстъпки, карти, та крайната цена излезе 12 лева. Малката на маза два клина.
Аз също не обичам да трупам и да се изхвърлям с цени. А Лидл ми е любим магазин.
За мен качеството и удобството са водещи.

На мизерия ми мирише това Simple Smile.
Купих си дънково яке за 6 кинта, Никъде нямаше такова. И две роклета миналата година. Сега смятам да поровя за пуловери и якета Simple Smile.

# 4 404
  • София
Да, бе, мизерия! Като знам колко струва един учебник по медицина, пък семестриалните такси, пък месечната издръжка ooooh! Като за България ученето по медицина вече е почти луксозно! А и студентите не могат да си позволят да работят и да учат качествено! Има време за суетата.

# 4 405
  • Euskal Herria
Цвете, Даун се шегува, иронично е това изречение.
Мои колежки знаеха кога точно зареждат Фиеста (ВУ) и винаги бяха първи там. Имаха добри попадения.

# 4 406
  • София
Даун като се шегува да сложи зелено човече  Mr. Green

# 4 407
Цвете, Даун се шегува, иронично е това изречение.
Мои колежки знаеха кога точно зареждат Фиеста (ВУ) и винаги бяха първи там. Имаха добри попадения.

Мерси Янче, то човек вече и ирония не може да ползва Simple Smile. Знам, че Лиляна ме е разбрала де и не го е приела като обида.
Цвете, сложила съм усмивка. Нямам зелено човече в новата версия, а и текстът подсказва, ама...

# 4 408
  • Ямбол
Да, разбрах намигването на Даун. Но истина е. Едни атласи си поръча по анатомия, хем не са нови и пак са 90 лева. Новите са над 200. Но там няма как да не дам. Обаче за дрехи, при положение, че има хубави, качествени и удобни на разумна цена, изобщо не ми дреме, че не са нови. Хубаво е, че и децата вече го разбират. Те виждат, че за образование не се скъпим.

# 4 409
  • София
Добър ден и от мен!След 9 станах,но и много късно легнах.
Имам да прибирам летни дрехи,ама по-ленсо е да съм тук. Crazy
В класа на дъщеря ми има дете,което от първи клас разваля дисциплината.Вчера е отсъствало,имало е и други отсъстващи деца,но неговата липса е била осезателна за дисциплината в класа.
Белинда,моля сподели после какво/дали си предприела нещо!
Ели,как е майка ти?Вероятно добре щом ще пътува.
Маратонки с лепки купувах през пролетта от Адидас имаше със сигурност 37 и 38 номер.За 39 не съм сигурна.
Миднайт явно не си родила,всичко да е наред докато бебчо реши да излиза и след това разбира се!  Praynig

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 14:54 от Just...a woman

Общи условия

Активация на акаунт