Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 928
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 210
Ааа, Даун, много  ти е хубав младежът!

Аз съм била грозно бебе, ама брат ми е бил направо плашещ. Полу задушен (с увита  пъпна връв) посинен и с кръвоизливи в очите, защото тръгнал да излиза с ръчичка пред главата заметната. Татко го видял, уплашил се и заминал запас, а като се върнал не го познал 😁 А мама разказва, че е бил толкова страшен, че не го е извеждала, докато не сменил всички цветове на дъгата и не се избистрил. Ама сега е хубав де 😊
Захирчето е в Созопол и снима, снима 😍

# 211
  • София
Даунче, голям сладур😍Какви очи само...Ех, на 18 да си...пуууу, кога одъртехме толкоз бре😠😂

# 212
  • Sofia
Ехааа,Даун-че,още по-разхубавен твоят тийн. Браво!🤗
Захирката обикаля Созопол 😎 и снима красоти.
Сбъдваща мечти, ... ей това твоето вече е предизвикателство с прането на  отборни екипи 😲.
Гледахме със синковеца един тийн сериал:"Следвай ме". Забавен е,ама твърде кифленски.

# 213
Белинда, мачкай Козуначко до откат, че верно хвърчат пустите години. Хем му се радвам, че е пораснал и е здрав и щогоде читав, хем така ми липсва мъничката му ръчичка в моята.
Уф, разревах се.

# 214
  • Sofia
Тц,не може да се разстройваш. 👎Гушвам те 🤗.

# 215
Прибра се половин час по-рано и ми мина Simple Smile. Поплаках си де Simple Smile.

# 216
  • София
Даун страхотен младежа, много да е здрав и напред и нагоре.

# 217
Благодаря Simple Smile, на мама гарджето е той

# 218
Даун, да ти е жив и здрав.  Това е най-важното

Моето като се роди, толкова русо, че не му се виждаха веждите и миглите

# 219
Много хубави сте всички.
Моят син ато се роди единственото което питах е: Хубав ли е? Embarassed Embarassed
Ама си беше де, рус бял и страшно сладък.
Дъщеря ми обаче не беше така, роди се с едно голямо чело и направо ми се плачеше като я видях. Сега вече не е така, много си е хубаво детето.
Малката ми дъщеря беше и тя хубаво бебе, чисто и без никакви белези.
Всичките бяха с коси и то по много.
Шару, като не искаш да те коментират защо пускаш такива снимки, които крещят коментирай.

# 220
  • София
Даун страхотен е младежът!Да ти е жив и здрав!
Нали знаеш поговорката: Майки пазете синовете си! Wink

# 221
Момчетата се размрънкаха, скучно им било. Тъй ли... опнах ги да пренасяме стари керемиди. 2-часова тренировка, добре им дойде. И на мен също.

# 222
  • Варна
Даун, майтап няма, готин е. Мойта кокона като попорасне, ако още е свободен ще наддавам Simple Smile

# 223
Али, като каза, че майкати не е извеждала брат ти се сетих за моя приятелка, която е много, ама много мургава. Дъщеря и и е копие, ама мъжът и е рус и синеок и синът им му е копие. Те са в Норвегия и тя казваше, че покрива количката на сина, защото хората щели да си помислят, че го е откраднала Simple Smile.

Хай, наддаване ще има, ама не само защото е хубав, а защото мама свеки го е научила и да чисти, и да готви, а и тя е пич Simple Smile.

# 224
О, включвам се веднага в наддаването. Едната е кака, другата пък по- млада. Блондинки и двете. Едната е шестица от тотото, другата....хм....абе важното е да са здрави Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт