Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 075
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 105
То и в университетите не се учи много. Казвам го от позицията на човек търсещ персонал ( и в БГ и в САЩ). Такива неща съм виждала, от хора с университетска диплома.

Вчера от училището на Калин получих много интересно обаждане (след доста рязък имейл от страна на съпруга ми). Имаше дете , което от първият ден в първи клас тормозеше Калин, беше събрало и още 5 други и го бяха поступали, после го следваше в тоалетната и там го притискаше....моето мълчи, да нямало това дете проблеми. Та стигнахме до директора и уж всичко се беше успокоило, тази година отново. Така това дете ударило Калин по главата, та му разбило устата...и това преля чашата. Та накрая преместиха детето в др училище.
използвах повода, за да кажа и какъв език изполват децата в училището. Излиза, че пращам детето там, за да учи глупости. Вече знае всичко за секса, гейове и каквото ви дойде на ум, Чудя се дали да не го върна в Монтесори училище, там децата бяха съвсем други

# 3 106

Сбъдваща, благодаря ти!

Последна редакция: пт, 22 сеп 2017, 14:57 от Анонимен

# 3 107
  • София
Конти, моята дъщеря от първи клас ходи на пижамени партита с преспиване при приятелки и един приятел. Сама в парка без родителски надзор все още не позволявам.

Жаки, дано Миа все пак да се адаптира към обстановката в класа. Иначе за гаджетата напълно й влизам в положението. Почти до 18 не бях излизала с момче. Седях си вкъщи и тормозех майка ми, която горещо се молеше на вси светии да се загаджя с някое момче. Но се отраках бързо после. Grinning

Мъжът ми каза, че днес щял да падне когато видял на бивш колега щерка му, която е 5ти клас. Питам го защо, да не би да е напълняло детето. Не било това, ами носело сутиен. Питам го какво лошо вижда в това и че дъщеря му в скоро време ще се сдобие със същото и той обясни, че толкова малко дете трябвало да носи потниче във формата на сутиен, а не истински такъв. Joy Па като се изхилих. Голям разбирач се извъди.

# 3 108
  • Sofia
Разшетах се днес  Shocked смятам да не се повтаря   Crossing Arms... А дори не съм подхванала смяната на сезонните дрехи и салтанати  Tired.
Жаки, цаня се за свекърва на  малката Жаки,да знаЙш.Няма да забравям да й казвам,че е И красива  Heart Eyes. Рано е ,според мен да се отчайва и разочарова Миа.Ще си намери нейните хора. Племенницата ми се мести няколко пъти...3 или 4, вкл. и една година беше на индивидуален план. Все в началото беше драма,след месец-два се адаптираше и си намираше другарки.И тя само книги четеше,учеше...сега (на 17 и половина) вече се е поразпищолила,но пак е в рамките на допустимото.  Heart Eyes
Гостуване с преспиване,основно се случва да е у нас. Каним само деца,които харесваме и чиито родители познавам и сме близки. Контеса,не разбирам,защо не кажеш на майката какви са ти съображенията  newsm78. Ние си звъним и питаме:"Планираме еди-си-какво да правят, позволявате ли и т.н."
Поръчах пица аз.Не ми се занимава и с готвене. Отваряме червеното вино и оркестърът да свири. Whistling
В понеделник-62 лв. за помагала и учебни тетрадки  Crossing Arms.

# 3 109
Ами, значи много сте били смотани вие:))) Аз бях душата на компанията и на 14 вече имах гадже, платонично де, само се целувахме😂 ма какво целуване беше ехеее, по 2-3 часа, устните ни се слепваха в студа пред блока, не като сега. По месинджъра свалки ми въртят, бошлаф работа. Ние бяхме все по горите, за гъби и боровинки. Играехме на шише и пеехме около един пич с китара. Иска ми се Миа да си преживее тези вълнения, а не да е залепена за мен.
Ей я сега пише какво ще правим, айде на разходка. Казвам и да се пораздвижи със съучениците, да се опознаят не ще.
До 30 годишна с мама на море, после щяла да се отделя:)

Виж Жаки е друга бира, за седмица в градината- две предложения за гадже, и двете ги е приела😂😂😂

Джени, как да ти я дам приятелка си ми:) Шавлива ще дойде и после ще ме гледаш накриво:))))

# 3 110
Нямам много време, че тръгвам на разходка, но да питам Жакикакъв подарък й беше приготвил ТМ за годишнината.
Тонка, такива драми с липса на боички са ми болна тема. Искам, когато детето ми си забрави нещо да има кой да му услужи. Да се учат на "даване", споделяне, помагане. В класа на дъщеря ми е ок. В класа на синът ми- не знам. Ако някой му услужи с парче пластилин- на другия ден подарявам цяла кутийка. Един вид поощрение. Ако на моето дете трябва да занеса нещо- винаги карам в повечко, че да има и за други.

# 3 111
Мари, изненадата е кратко пътуване до близка държава, в много приятен хотел. Дано смогнем с нанасянето само, пък и да не ще довършвам, като се върнем. Нямам търпение, след три месеца с три деца на море и после голямото местене ми се полага време за нас. И грам не ми е съвестно:))

Последна редакция: чт, 21 сеп 2017, 19:03 от JACKLIN*

# 3 112
  • постоянно
Мари, изненадата е кратко пътуване до близка държава, в много приятен хотел. Дано смогнем с нанасянето само, пък и да не ще довършвам, като се върнем. Нямам търпение, след три месеца с три деца на море и после голямото местене ми се полага време за нас. И грам не ми е съветно:))
Аууу какъв романтичен мъь , бравос ! Хубаво да си изкарате  Hug

# 3 113
Страхотна изненада, браво на мъжа ти. Изобщо не мисля че трябва да ти е съвестно, добре да си прекарате.

# 3 114
Контесо, нито съм спокойна, нито толкова ларж, но се стремя да не задушавам, преобгрижвам или ограничавам децата заради майчините ми притеснения. Много искам да растат спокойни, уверени и самостоятелни, а това става като поотпуснем синджира. Контрол- да, но по-отдалече.
Училищни притеснения и у нас. Големият е в нов клас, тази година размесиха класовете спрямо профил и езици.  17 момчета и 10 момичета.  Едно от момчетата е с очевиден проблем, с постоянен придружител, силно агресивен, шумен, неадекватен. До момента никой не е говорил с децата да им каже какъв е проблема , да обясни как да реагират, как да се справят в час с допълнителния разсейващ фактор. Нямам нищо против конкретното дете, но останалите трябва да бъдат подготвени и информирани адекватно. Безхаберие някакво, не ми харесва.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2017, 19:22 от Анонимен

# 3 115
  • София
Жаки страхотна изненада от страна на мъжа ти!Ще смогнете и с нанасянето и с вояжа.Извини ме за въпроса,но къде сте живели преди местенето?
Сбъдваща мислех,че по немските земи открито се говори за проблемите на децата/учениците.
Контеса,а какви са порядките в Канада?Пускат ли се деца на тази възраст с преспиване?
Аз съм пускала дъщеря ми на пижамено парти,но беше у близки хора.
И мисля че дъщеря ти няма вина,че е отишла в парка.Майката на другото дете носи отговорност за децата и е трябвало да уточни с теб този момент.Но явно на нея не и е минавало през акъла,че може да си против.
Сбъдваща е дала добър съвет и аз бих се възползвала от него.

# 3 116
  • Sofia
Виж Жаки е друга бира, за седмица в градината- две предложения за гадже, и двете ги е приела😂😂😂
Джени, как да ти я дам приятелка си ми:) Шавлива ще дойде и после ще ме гледаш накриво:))))
Joy Hug,тъй ,ами веднъж се живее.Той и моят не е много моногамен,кат' го гледам  Mr. Green.
Ох,как ме разсмя,бе Жак Hug.Отивайте на ергенлък,да заредите малко батериите  Blush!
Много се наплющяхме с пица и червено вино,Божкееее в тоя студ,екстра ни дойде  Whistling.Ам'че при мен Т в колата изписва 14 градуса  Shocked.
Ааа,аз бях от фаворитките във випуска. Тъй ги въртях момурляците,все ги застъпвах  bowuu,накрая така ме завъртяха  ooooh!. Ама все в някакви схеми бях,как изкласих,че и отличничка,'ич не знам.  newsm78

# 3 117
  • Варна
Свърши една изключително натоварена и стресова седмица. Обаче издрапах, справих се. И оттук нататък ще е натоварено, но нещата влязоха в коловоз. Сега имам да отработя два от трите почивни дни, но няма да има клиенти, всички заминават за почивните дни, имам само поръчки оставени. Така най-много обичам - да няма жива душа, да си пусна едно голямо кафе и любима музика и да отхвърля куп неща за отрицателно време. Та хич не ми е криво, че ще работя сега, даже ще ми е кеф, напочивах се лятото.

Съботата ще ми е свободна обаче и мисля да закарам щерката на пазар в мола (оф, хич не обичам), че има нужда от доста неща в гардероба.

# 3 118
  • София
Големият ми син повече ходеше/приемаше гости с преспиване. Сега ни е по-трудно и имаме само едно приятелско дете, с което си гостува средния. Едната ми приятелка е много задръстена обаче и с нея не можахме да се разберем за гостуването. Синът ми е ходил 2-3 пъти у тях, обаче тя не пуска големият си син (който е набор на моя), защото смята, че и малкият трябва да идва. Имат три години разлика. А до скоро малкият не можеше вечер да заспива без нея и той не искаше да идва у нас. И поради тази причина и големият не идваше и аз се отказах. Обаче тя е много контролираща майка по принцип. Вече съм се отказала да се занимавам с нея и да ѝ обяснявам, че това не е добре за децата.

# 3 119
Благодаря ви Сбъдваща и Just a woman.
Тук са либерали.

Жаки, страхотна изненада. Браво! Ще чакаме разкази.
Малката Жаки е огън момиче.

Тонка, така ме разсмя с изказването на мъжа ти. И моят понякога такива ми ги тропва, че не знам да се смея ли или не?

Последна редакция: пт, 22 сеп 2017, 14:57 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт