Вчера от училището на Калин получих много интересно обаждане (след доста рязък имейл от страна на съпруга ми). Имаше дете , което от първият ден в първи клас тормозеше Калин, беше събрало и още 5 други и го бяха поступали, после го следваше в тоалетната и там го притискаше....моето мълчи, да нямало това дете проблеми. Та стигнахме до директора и уж всичко се беше успокоило, тази година отново. Така това дете ударило Калин по главата, та му разбило устата...и това преля чашата. Та накрая преместиха детето в др училище.
използвах повода, за да кажа и какъв език изполват децата в училището. Излиза, че пращам детето там, за да учи глупости. Вече знае всичко за секса, гейове и каквото ви дойде на ум, Чудя се дали да не го върна в Монтесори училище, там децата бяха съвсем други

Па като се изхилих. Голям разбирач се извъди.
... А дори не съм подхванала смяната на сезонните дрехи и салтанати
.
. Рано е ,според мен да се отчайва и разочарова Миа.Ще си намери нейните хора. Племенницата ми се мести няколко пъти...3 или 4, вкл. и една година беше на индивидуален план. Все в началото беше драма,след месец-два се адаптираше и си намираше другарки.И тя само книги четеше,учеше...сега (на 17 и половина) вече се е поразпищолила,но пак е в рамките на допустимото.
. Ние си звъним и питаме:"Планираме еди-си-какво да правят, позволявате ли и т.н."
!
,накрая така ме завъртяха
. Ама все в някакви схеми бях,как изкласих,че и отличничка,'ич не знам.