Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 072
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 120
  • София
И ние сме на италианско тази вечер, една лазанка метнах във фурната и съм безкрайно щастлива, че влязох при вас, да ме подсети Генчо, че имаме и вино в килера, отивам да си извадя! После като го накърмя козуначето, поне да кърти като порче до сутринта, ехе!

Много се смях с Жакито, както винаги. Дар от Бога са такива деца, да ни разсмиват и да ни правят живота хубав! Не че другите не са дар, баланс трябва да има в природата Blush

На гости с преспиване нито сме ходили, нито сме приемали. Не че имам нещо против, просто явно не е разпространено сред приятелите на децата, та тъй.

# 3 121
Жаки, в езикова гимназия ли е Миа?
Аз нещо се напрегнах от една вчерашна случка, нищо ново, просто си припомних колко долни могат да бъдат някои дребни душици.То си е за тяхна сметка, де  Rolling Eyes

И ние сме на италианско, вече я очакваме пицата.Имам студено бяло вино на Миролио мммм, наздраве, мацки!

# 3 122
  • София
У нас гостито с преспиване го инициира една приятелка за първите ни деца. Всъщност ние сме приятелски семейства. Ние смятаме, че е полезно, защото децата опознават и друг модел семейство, макар в много отношения да имаме общо. Например, нейното малко дете, което е приятел с втори номер у нас е много злояд. Но у нас яде сьомга и още нещо, съвсем доброволно, което майка му твърди, че той не обича. И обяви моят мъж за най-добрия майстор на пържени филийки.  Grinning

# 3 123
  • Sofia
Ние предлагаме гостуване с преспиване,когато таткото пътува нейде.И моят го канят тогава  Praynig.Каним се деца със сходен режим и стандарт на живот,та няма драми после-пък у тях така-иначе;  пък те имат това,аз що нямам същото  Crazy  Peace

# 3 124
Кате, езикова паралелка е, но не както досега немски с английски, а обратното, англисйкият е първи език.

С приспиване моята голямата не е ходила, то май не са я и канили де. Но тя е таква птица специална- не пишка навън, стиска докато се прибере, ужасно гнуслива е. Баща и все я дразни как щяла да пере гащите на мъжа си и да мие наакани дупета на бебета:) Така жално гледа, че аз се цаних да мия бебета, виж мъжовете и чорапи няма да пера Mr. Green
Наши приятели лятото два пъти оставяха тяхната шест годишна да я спи у нас, добре прекарваха с Жаки.
Правехме пижамено парти за ужас на кака и:))

# 3 125
Жаки, изненада ме ТМ с избора на подарък. Наистина очаквах я тиган, я тенджера. Естествено за майтап покрай новия дом.
Хър, видях младежа доволен до своя учител. Браво и на двама им.
Кате, каква пица и вино? Да не си на нова диета, а? Ще те изловя, да знайш!

# 3 126
Сбъдваща мислех,че по немските земи открито се говори за проблемите

По принцип внимават много и гледат много напоително, но деликатно да обсъдят проблем със заболяване, увреждане, отклонение някакво, извънредна ситуация, събитие... В случая , обаче, е налице неглижиране и ще ескалира сериозно напрежението в класа.

# 3 127
  • София
Най-сигурният начин за искане и получаване на развод от страна на мъжа ми е да ми подари нещо, свързано с домакинството! Мари, аз съм голяма майтапчийка, обаче чак толкова на хумор не нося.  Mr. Green

# 3 128
Най-сигурният начин за искане и получаване на развод от страна на мъжа ми е да ми подари нещо, свързано с домакинството! Мари, аз съм голяма майтапчийка, обаче чак толкова на хумор не нося.  Mr. Green

Тиганът ли разковничето Mr. Green

# 3 129
Най-сигурният начин за искане и получаване на развод от страна на мъжа ми е да ми подари нещо, свързано с домакинството!
аааа, точно Тонка! Ами да кажа, че и аз мисля като мъжа ти за сутиените  Embarassed, но в  свое оправдание ще кажа че имам момче и съм далеч от сутиен тренда при девиците Simple Smile

Жаки, към Коледа Миа ще се е сприятелила с някоя девойка. Аз съм завършила руската и по мое време ( а аз съм архаична вече) се мятаха бири и цигари всяко междучасие и страшни свалки с момчетата от английската и немската с които бяхме в един двор. Имах приятелки в Лиляната и Благоев и там беше същото.Сега не ги знам какасе казват тези училища, пловдивчаните да помагат.
малакта Джаки не я мислете, тя и на луната ще намери публика.

Може и аз да взема пример от ДжеНа и д апоръчам пица за довечера, а вино си имам Simple Smile

# 3 130
Ох, това малкото Жаки, голям смях с него. Дано Миа да се адаптира бързо. Иначе случващото се беше обичайно и в нашия клас. 20 момичета, 3 момчета. Змиярник. 100 групички. Никой не ходеше да учи в 11 и 12 клас. Ма оцеляхме, де, че и хора станахме. 5 сме си още приятелки и сега и то близки.

Свински котлети хапнахме ние, с пържени картофи Mr. Green

# 3 131
  • София
Искам да кажа, че лазанята ми беше супер! С подръчни средства, но не й личеше Grinning Ударих и едно винце, животът е прекрасен! Казах ли, че имам маникюр? Само що седнах на стола днес и веднага се почувствах по-хубава!

# 3 132
  • Варна
 Ети, домашните пантофки ги купих покрай миналогодишната Коледа от магазина на Лили, в близкия мол. Цената беше около 20 лв на чифт.
Много ми е забавно да чета за малката Жаки!
Белинда, браво! Simple Smile И за лазанята, и за маникюра, и за винцето.
  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 133
Много ми е любима историята дето Жаки каза на попа ''Дядо Боже, много ти е хубава роклята'' Laughing

# 3 134
  • Sofia
Много ми е любима историята дето Жаки каза на попа ''Дядо Боже, много ти е хубава роклята'' Laughing
Joy как ме присети  Hug

Общи условия

Активация на акаунт