Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 281 030
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 870
  • Бургас
Привет!
Много трудно се публикува мнение през телефона. Не го оправиха този проблем,ей!
Жаки,честит нов дом! Много любов и семейно щастие в него!
Това мрачно и дъждовно време ме подтиска,адски много....
Отделно саниращите ме нервят всеки ден! Днес си заминават,като оставят всичко наопъки! Щяла да идва друга фирма да работи! Кога? Писна ми и днес ще подам жалба,пак в общината,но на друг човек!

# 3 871
Акаша, писах ти по-нагоре. При същата диагноза след горене и лечение, вече 17 години няма нищо. Раничка=изменение по принцип.

Мони, много неприятна ситуация с детето. Надявам се да реагират адекватно и от училището и родителите на детето.

# 3 872

За емоджитата-онзи ден за първи път пазарувах в Била,откакто са започнали да ги раздават.Щерката много се зарадва.Пакетчетата бяха запечатани.

За тия прословути емоджита- в събота и неделя в магазините Била от 11 ч. ще има нещо като базар за размяна. Мернах във фейса преди малко, имаше списък с магазините

# 3 873
  • ту тук, ту там
Жаки, честита ви нова къща! Да живеете в мир, любов и хармония в нея (както досега)!
Каза, че пердетата са големи, следователно тежки, може би ще ти е трудно да ги переш/мокриш сега. Закачи ги намачкани и ги навлажни с пулверизатор, от тежестта си ще се изпънат! 😊

Акаша, надявам се и вярвам, че всичко с теб ще е наред! 🤞

И аз мисля, че детето на Сесил е лепнало някакъв вирус, и дано наистина е само това! 🤞

Имаме и ние някакви емоджита, но не ни е затресла колекционерската треска, както беше със стикитата. Аз вчера преговарях със сина ми, ако се сдобие със сърцето, да ми го подари! Embarassed
Ама каза "само ако ми е на повторка"! Crossing Arms

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 13:22 от elleni

# 3 874
  • София
Да, и аз мислех, че кафявото е шоколадов сладолед, но не би...😂 Ма много е нереалистично! Вие ако с такава съвършена форма виждали ли сте?

Ънконшъс, малкият дявол ще е, щом ще те горят само. Лошите работи друго ги правят. Дано се разминеш с това! Не е страшно, аз два пъти съм го правила!

# 3 875
Акаша, стискам палци, всичко да мине леко.
Ходих до Созопол по задачи и такъв дъжд ме пра...

# 3 876
мариат, след като до 10.30ч бях звъняла 4пъти, накрая Борис взе телефона
 - Мамооо, Не ми е лошо!
 - Изпий един чай със захар!
 - Аз вече пия!
Преди малко ги чух, добре са, играе.

Ходих на едно събитие, за което специално на крака идваха да ме канят като представител на фирмата. За съжаление, пълна загуба на време.
Сигурна съм, че и за останалите организации беше такова.

# 3 877
Добро утро от мен!
Аз пердета не гладя, закачвам мокри и до там. Проблемът е че моите се влачат по пода, та този край се налага да го повдигам  Mr. Green
Sesylle, аз бих го завела на лекар. Смятам обаче че 400 мл, изпити на един път са много. Да не говорим, че така претоварва и бъбреците ( от лежане по болниците какви неща съм научила).
Акаша, дано мине добре. Не знам как ш правят в БГ, но тук е задължителна за мъже над 50. То добре, че я правят де,, че да хванат нещата в зародиш. ММ така смени начина на хранене.

# 3 878
Светкавица, Джена, много ви благодаря! Мисля, че устата и сърцето си беше харесала, но трябва пак да я питам довечера да не се изложа Joy

Ще ги дебнем!

Сърце вече имам едно, което специално синът ми реши да ми го подари на мен, защото "Мамо, много те обичам"!Разтопих се, че след има-няма две-три пет години, друга ще чува "Обичам те" Mr. Green

Устата предполагам няма да го заинтригува, защото само животинчета обича, така че надявам се скоро да ги имаш, ще ти пиша, ако се паднат!

# 3 879
Правя банановия хляб на Контеса и се чудя дали въобще ще стане нещо, току що установих, че съм пропуснала чашата захар.

# 3 880
  • В Космоса
Титина, какво правят задължително на мъже над петдесет, не разбрах...
Благодаря ви за подкрепата!

# 3 881
Титина, той не я пие наведнъж, а за цялата нощ.
В интерес на истината и аз изпивам по 500мл на нощ, навик просто.

# 3 882
Колоноскопия

# 3 883
Аз имам въпрос/и. Как се учи по предмет, който детето не харесва? Насила, с увещания,  с наказания, без нито едно от трите?
Вашите имат ли такива и как се справяте?
Примерно математика. Не може без нея, но как да накараш дете, което не му харесва да я учи, да зубри ли, как?

# 3 884
  • В Космоса
Колоноскопия

ААА, това е за дебелото черво, на мен ми правиха колпоскопия сега, затова се почудих.

Общи условия

Активация на акаунт