Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 987
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 945
  • София
Захир, това за робота ходещ по институции е право в десетката! И аз искам такъв!

# 3 946
Добро утро!

Аз се за чудих какъв робот бих искала и реших,че май никакъв.Така всеки в къщи върши по нещо и докато се бутаме,тутаме и спорим кой има повече задачи,хем пада веселба,хем се ражда дружба.Положителните емоции,времето заедно и удовлетворението са безценни.
Шпецле със сирене и бекон ще правя за вечеря.Става бързо и всички ги обичаме.За десерт круши,вчера купих много хубави,медени,сочни и ароматни.

Хубав ден момичета и Куркума!

Ауу,сега прочетох за ходещия по институции робот.КУПУВАМ!Въоръжен и опасен!

# 3 947
Аз съм си мързелива домашна котка, не обичам да бързам, не мога да препускам в лудницата на града сутрин и задръстванията .Ще хвана астма само от изпаренията на колите, много ми е гадно какъв въздух дишаме в София заради тоя пренаселен и стар автомобилен парк  Crazy
На мъжа ми колата е такава, че вътре не  се усеща смрадта отвън, но ако се возя с такси и пред нас има рейс  по -възрастен от мен, направо ми се гади.
Хубаво е, че така сме си разпределили дейностите, че всеки е доволен.
Мъжа ми не може да стои просто така, той е деен, амбициозен,  обича хубав живот и  с удоволствие прави това, което прави, за да имаме такъв.
Аз прекарвам повече време с детето и по -малко с работа, която мога да правя, мога и да не правя.
Бе, така съм намерила,  дето се вика Peace

# 3 948
Ми така де...да стане роботчето рано сутрин, да си поотупа ламарините и още не пил кафе, да иде той да види киселите физиономии на лелките в общината, па билетче да си изегли и да зачака.. Него няма да го бърка, че после на работа трябва да ходи, че ще го връщат 1-2-100 пъти за глупости, то ще е щастливо роботче, изпълняващо мисията в живота си!  Crazy

# 3 949
Мислел си, че искам да сме бедни и влюбени,

Това ми напомня  един лаф, че когато парите в една къща свършели, любовта си отивала през комина   Mr. Green

Мари, аз измислих:
http://belady.bg/2017/08/16/vizhte-kak-se-pravyat-srditi-kartofi … -speshni-sluchai/
Тая рецепта, ако я промениш малко, ще стане разкош. Вместо гъбената супа (химия на прах), залей с течна сметана (класическа, не растителна!) и подправки на вкус. Става като Gratin dauphinoise - любима вечеря у нас. Можеш да сложиш и колбас, варено пилешко или шунка на лентички.

# 3 950
  • Sofia
Не мога да мисля ни обяд, ни вечеря  Crossing Arms.Еее-ма-ха, аман от това ядене. Кой каквото си намери в хладилника/долапа. Надявах се да остане и за днес от снощната гозба, ама не би  hahaha.Искаха си допълнително дядовците  chef.
Днес ще водя мама на мол,освен.  newsm78 А дядо и внук ще оставим дОма да чукнат билярдче,или джаги,или пък да си почиват от нас  Whistling.

# 3 951
Ми така де...да стане роботчето рано сутрин, да си поотупа ламарините и още не пил кафе, да иде той да види киселите физиономии на лелките в общината, па билетче да си изегли и да зачака.. Него няма да го бърка, че после на работа трябва да ходи, че ще го връщат 1-2-100 пъти за глупости, то ще е щастливо роботче, изпълняващо мисията в живота си!  Crazy

Захир, хубаво звучи, но подозирам, че роботчето ще ръждяса от чакане в нашите институции Laughing Чак толкова издържливи машини няма Wink

# 3 952
Сбъдваща, направо ми взе мислите от главата  Wink
Веднага реших, че ще нарежа пресни гъби вътре, отгоре ще посипя един изостанал в хладилника бекон да не става зян и така...ще стане една чудна калорична бомба  Crazy
Кога да сложа сметаната обаче  newsm78 В началото ли още с малко вода /не готвя често със  сметана и не и познавам характера  Wink/

# 3 953
Аз закусих три филии намазани с маскарпоне и сладко от ягоди отгоре Crazy Това за ужас на приятелката ми италианка,  като и казах как го консумирам.
Ми какво, то си е като масло,  много вкусно ми беше с чай.

# 3 954
  • Бургас
След 5 години в къщи ми дойде екстра да започна работа.
Нищо няма да готвя днес. Аз ще ям тиква, а мъжа ми ще прави спагети за него и децата

# 3 955
  • София
Добро утро, момичета! Седнах да изчета последните 15 страници и...сега спешно трябва да отида за парче торта! Grinning

# 3 956
  • Germany
Добро утро!
Заради вас ще ходя да купя една торта днес! Simple Smile Едвам станах тази сутрин. Навън е мрачно и всеки момент ще завали. Имам да чистя, ама може и утре Simple Smile Обмислям да се завия с книжка в ръка на дивана. Ей, това му е най хубавото на това да си домакиня Wink

# 3 957
  • дядовата ръкавичка
На мен седенето вкъщи ми действа супер демобилизиращо. Наскоро ми се случиха 4 поредни дни да съм у дома и както си въобразявах, че ако съм домакиня, всичко ще блести, така не подхванах почти нищо.
С децата едвам до навършването им на годинка.

Е, стига с тия торти, де. В неделя правих две - за щерката на ММ и за домашните любимци, но отдавна вече са само спомен. А толкова да обичам, особено такива с много крем, по-лекички, шоколадовите са ми твърде сладки.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 09:29 от Айяла

# 3 958
Добро утро!
Животът е шарен, има хора за всичко, има такива, които не работят, ама в общи линии и с децата, дома и партньорите си нищо не правят, има други, които са страхотни организатори и в къщите им е уютно и намират време за всичко, има такива, които работят, но се справят с всичко наоколо, абе всякакви има. Аз искам да работя, но, ако е възможно да съм на 7 часов работен ден. Времето ще ми стига перфектно.
А иначе довечера съм на родителска среща, а няма да имам време за фризьор, да му се не знае, така да ме е яд.
Утре ще пътувам с колегите, детето страда от сега, че няма да съм с него. Нищо, че две нощи няма да сме заедно.
Руми, чудни са ти обувките, много хубав цвят. Аз такива обаче не мога да нося. И аз съм в търсене на нови обувки, чанта и ризи. Вчера си погледнах миналогодишните и искам нещо по-различно.

# 3 959
  • Варна
Рая, лафът е - когато парите излетят през вратата, любовта изхвръква през прозореца.

И на мен ми се дояде сладко само като ви чета...

Колкото повече седя вкъщи толкова повече ме хваща мързел. Аз съм в двете крайности - или нищо няма да пипна, или ще подкарам всичко наред. Като ходя на работа колкото повече ме товарят, толкова по-добре се чувствам и даже и като съм уморена щом се прибера вкъщи мятам с огромно желание и домакинската Simple Smile Абе, сбъркана съм нещо.

Общи условия

Активация на акаунт