Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 977
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 960
Захир, препоръчвам Мантар Спа Хотел. И друг път съм го хвалила в темата. И гурме кухня има.
Тия картофи не мога да ги отворя, Рая. Препраща ме към диета с портокали и разни други болежки...
Али, дано положението е временно и да успееш да влезеш в час и на двете работни места.
Сбъдваща, добре се изказа. Подкрепям.
Съни, не знам дали си пробвала и каква точно риза търсиш, но аз в пицарията бачках с вталена Мъжка риза. Много добре ми седеше. Имам 2 боря чисто нови, купени от Англия. Едната е изпрана и изгладена, а другата си е опакована. Ако номерът ти пасне ти подарявам едната веднага. Само да кажа, че идеята я взех от снаха ми, която също си избира мъжки ризи за работно облекло.

# 3 961
С пистолет на главата няма да изляза пак в майчинство. Най-скучният период в живота ми беше това. С такъв кеф се върнах на работа..

# 3 962
Райче, тук има велурени, даже няколко модела - и с по-висок и с по-нисък ток.

# 3 963
Сбъдваща, направо ми взе мислите от главата  Wink
Веднага реших, че ще нарежа пресни гъби вътре, отгоре ще посипя един изостанал в хладилника бекон да не става зян и така...ще стане една чудна калорична бомба  Crazy
Кога да сложа сметаната обаче  newsm78 В началото ли още с малко вода /не готвя често със  сметана и не и познавам характера  Wink/
Аз слагам картофи, сметана, подправки, сирена заедно и пека до златисто. Вода не добавям, но сметаната ми е доволно количество. Ако при теб сметаната не покрие картофите, сложи и малко водичка. Сметаната дава леко сладка жилка, омекотява подправките, така че подправки не пести, нека има. Мазнина не добавяй, сметаната и сирената са достатъчно мазни.

# 3 964
  • София

Аз съм в двете крайности - или нищо няма да пипна, или ще подкарам всичко наред. Като ходя на работа колкото повече ме товарят, толкова по-добре се чувствам и даже и като съм уморена щом се прибера вкъщи мятам с огромно желание и домакинската Simple Smile Абе, сбъркана съм нещо.
Не си сбъркана и аз съм така. Остана ли си в къщи, такъв мързел ме наляга, че елементарни неща не ми се правят. Мога цял ден само да се излежавам. Но като се прибера от работа имам енергия и да сготвя, и да изчистя, и с децата да играем.
Ние си взехме куче преди 2 месеца почти-бебе чихуахуа. Е то според мен си мисли, че е коте, толкова да няма желание да излиза навън, че...Днес направих пореден опит сутринта, то милото застава на вратата и скимти като полудяло и се дърпа, тегли, иска си обратно в леглото. Вчера със зор излезнахме вечерта и 2 гълъба така го изплашиха, че застана в краката ми и няма мърдане. На ръце го прибрах Grinning

# 3 965

Кате, показа ли си новата кухня? Жаки?

Тц и тц!

Днес успях да поразчистя и да я снимам, нямам още джиджавки, но съм в процес на купуване.Над хладилника ще има още едно шкафче и ще е напълно завършена.
И перденца нямам в кухнята и диван, та има още какво да се мисли.
Честит нов дом на Жаки!
Акаша стискам палци леко да мине всичко!
Охх, за нови боти говорите, говорете ми...

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 07:42 от Ekatеrina

# 3 966
  • ту тук, ту там
Ох бе, Цветиии! 😂😂😂

Кате, симпатична кухня, гръбчето ми харесва много. Аз бих избрала контрастен плот може би, но това аз! 😊
Гръбчето тип мозайка ли е, тоест малките плочици с фуга ли са помежду си?

# 3 967
  • София
Цвети, ако мен някой ме беше накарал тази сутрин да излизам на разходка в студа и аз щях да седя на вратата и да скимтя.   Crossing Arms

# 3 968
  • София
Ох бе, Цветиии! 😂😂😂
Лени, сериозна съм 😂😂😂 Не го ли видя във ФБ? Взехме го 700 грама, сега вече е голямо-кило и триста.
Жълто цвете 😂😂😂 И аз бях със сълзи на очите-сънена, рошава и заредена с голяма чаша кафе в ръката, нали..задължително било, че куче било... 😂

# 3 969
  • ту тук, ту там
Не, ще ходя специално да го погледна след малко! 😘

# 3 970
Боти поръчвам и аз тия дни за мен, първородния и главата на бандата, малките са готови за зимата. Първата пратка дойде, мъжът ми си хареса едните, залепнаха му, другите връщаме. Аз моите 2 чифта ще връщам, не ги одобрих нещо, но харесах 3-4 нови и ще поръчам пак, като реша какво точно искам. Детето ще мери като се прибере в събота. Всички са Rieker , разбира се.

# 3 971
Аз пък съм седнала и чета за диабет тип 1.
Дето казват хората..."дано не е това, което мисли майка ти".
Утре няма да е, но в понеделник ще го заведа да пусна пълни изследвания на кръв и урина за диабет.

Калина е оборудвана за зимата, има боти и ботуши, дебело яке. Вчера с баща си ходиха да купят гуменки и маратонки.
Борис няма зимни ботуши, трябва да му поръчам.

# 3 972
  • Sofia
Цвети,че що го мъчиш...те тия душички,едвам имат сили да хапнат и да легнат.Слагай му памперс или котешка тоалетна и ще го разхождате лятоска.  Peace
Съседите ни имат едно такова дребно. Много е бойно и смешно като почне да джафка по моята котка, като се засекат по дворовете. Тя невъзмутимо го поглежда и продължава да си лежи на шезлонга. Пък то се скъсва да се пеняви.  hahahaГолям алармаджия. Хем страхлив,хем шумен...не запомни,че сме съседи,явно   Joy

# 3 973
  • София
Джена, с памперс е. Всичко чинно там си върши. И той голям алармаджия. По всичко лае, ама тръгне ли куче, котка, гълъб или врабче към него, веднага се крие зад краката ни.
Някак ми успокоихте виновната съвест, която все шепнеше да не го причинявам ни на него, ното на себе си това чудо с разходките 😂
Ще обясня и на мъжа ми довечера, че момичетата в темата са ме посъветвали лятото чак на разходка, от опит 😂

# 3 974
  • Варна
За боти говорите, нали! Ето, и аз си поръчах. Закъснял подарък за рождения ми ден.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт