Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 951
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 170
Мони, нямам ЛС.

# 4 171
При нас това е,  че моето момиче се отнася към раницата  както  жената към   дамска чанта  Simple Smile Тоест обича да има няколко и да ги сменя.
Сега имаме три  и си ги сменя, зависи с какви дрехи е и на какво и отива.

# 4 172
  • Варна
Нервираха ме едни кокошки на РС вчера в градината. Може ли пък да има чак толкова ограничени хора, за които животът тече само и единствено във фейсбук?!?

# 4 173
Аз пък да се похваля от нашата родителска среща, не сме събрали нито лев, освен това групата във Фейсбук нито е задължителна, нито се обсъждат толкова важни неща, които да не се научават от желаещите родители по друг начин.

# 4 174
  • Бургас
35 лв за градината и 30 лв за яслата -добре сме. Бяхме се настроили за стотачка Simple Smile

# 4 175
  • постоянно
Добро утро на всички .
Петък е ... уикенд иде ..... Hug
За какво говорим днес ?
Даун , ти ходи ли на дълъг уикенд с приятели или не още ?

# 4 176
  • Sofia
Добро утро!  Hug
При мен от 8 ч. къртят настилката на паркинга в двора.Много работни хора,много  Crazy.Всеки момент очаквам да срежат някой кабел  Rolling Eyes.
Аз гриза бисквити и се ослушвам. Ще ходя да ги изскачам бисквиДите, че тая шия не е от туршия  hahaha.
Тийм билдингите ми липсват на мен.Захир,да идвам да замествам колегите ти Mr. Green Hug Да се раздадете на макс-Захир и Съни  Hug
Жаки, хубава да ви е ромнатичната ваканция  Heart Eyes!
Не ми се носят сиви и черни есенни дрехи,пък.  Thinking Шаренко искам,шаренко  Crossing Arms.Чудя се дали пълнени чушки да не спретна по-късно за вечеря  newsm78.В тая зима,таман на място ще са си.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 09:19 от ДжеНа

# 4 177

Не ми се носят сиви и черни есенни дрехи,пък.  Thinking Шаренко искам,шаренко  Crossing Arms.

И на мен, и на меееен! И дънки и панталони така да мразя... Искам да вея баджаци пък!  Оня ден без малко да пусна сълза като си прибирах летните роклета и сандалите. Днес обух боти и облякох дебело яке. Архивирах си даже лятната дамска чанта, никак не съм доволна. Освен утре да накарам мъжът ми да сглобим камината и да си прережа вените ритуално...

# 4 178
На зелена вълна съм напоследък, тревисто, жълто-зелено, лайм, синьо-зелено. И винено също, ще ровя днес за чанта в тъмно-червено или комбинация някаква, от миналата година си търся нещо кожено и удобно, все не харесвам.

# 4 179
  • В Космоса
ММ ходи на родителска вчера. По 50 лв. са събрали. Интересно в програмата е, че са вкарали занятия насочени против агресията, за толерантността и такива неща.

# 4 180
  • Sofia
Алечко,  Hug Crazy...няма се даваме,ще се кичим с шарении  bowuu.
И у нас ще припалим камината и ще пускаме парното.Ама много отрано...дълъг ще е отоплителният сезон и скъъъп  ooooh!.
Всъщност,като се замисля,по-изгодно е да се ходи на работа-по-малко са разходите по домакинството  hahaha.
Във вторник съм на РС...ще почвам да се стягам от сега  Mr. Green. Или пък ще проводя ММ.Той настоява да ходи поне веднъж годишно  Hug.

# 4 181
Тази есен зебра ще е актуална при чантите.
Жени Калканджиева  гледах показваше модели в едно от предаванията наскоро.
Също не обичам сиво-черно  в есен-зима. Връхните ми дрехи са в екрю.и  пясъчни цветове.

# 4 182
  • София
Ети, стиснати палци и от мен!

И аз искам нещо зеленичко! Като за начало смятам да си оплета едно шалче, но не мога да стигна до магазина за прежди. Все няма време, а по интернет цветовете понякога не са съвсем точни.

Дами, да ударите по един палец и за мен! След обед ще ми вадят мъдрец. Sad

# 4 183
  • София
И аз съм си заплюла днес ден за шопинг. Ако нищо не си взема, поне да си уточня номера, пък ще поръчвам онлайн. Според вас, ако ми стават къси панталонки и ризка 40 номер, това м ли е или л?

# 4 184
Акашче,  хубаво е това. Нека има, не е като да няма нужда.
Хората масово са нервни и изпростяват,  предават  го на децата, те пък го  разтоварваат в градината/училището.
Трябва да се говори за това,  не да се замита, че аман от лоши новини във връзка с училищни инциденти.

Общи условия

Активация на акаунт