Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 949
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 185
  • постоянно
Ох Цвете стискам да мине бързо и безболезнено . Hug
Аз обичам есенните цветове - винено червено (Маруун) , кафяво , горчичен (мъстърд )
Тук е още лято - 20 градуса , не се даваме до последно .
Hug

# 4 186
  • Ямбол
Нищо не се е случило,  случилото се е, че се реагира по начин по който не бива, защото бедността, затлъстяването и мизерията са факт, а не етикет. Peace
За съжаление  в държавата ни е така, за съжаление.
...
И кифленското възпитание също е факт. За моя радост почти няма такива родители на мои ученици, които да се гордеят, че едва са връзвали тройките и да се чудят що и децата са им зле.

# 4 187
Здравейте и от мен.

Вчера успоредно оправях багаж и прибирах куп мои и на ММ летни дрехи.Направих абсолютна лудница в 2стаи. Simple Smile
Накрая пак ще повлека дрехи като за 4ри дена, а отиваме само за 2, но както и да е.

Тази сутрин си облякох пухеното яке, идеално ми беше. Термометъра показваше 9С. Ако беше ноември, декември щяхме да сме с палтата и ботушите.

Взех си 3жилетки от работа, 2 за мен и 1за майка ми. Имаше и разкошни пуловери, но съм сигурна че няма да ги облека...та пропуснах. Simple Smile

# 4 188

И аз искам нещо зеленичко! Като за начало смятам да си оплета едно шалче, но не мога да стигна до магазина за прежди. Все няма време, а по интернет цветовете понякога не са съвсем точни.

Цвете, и аз си плета шал за мен в момента, синьо-зелени нюанси. Мисля и шапка в тон да спретна, да видим какво ще измисля.
Ако намериш прежда в няколко тона зелено, ще можеш да комбинираш повече.

# 4 189
  • Sofia
Взех си 3жилетки от работа, 2 за мен и 1за майка ми. Имаше и разкошни пуловери, но съм сигурна че няма да ги облека...та пропуснах. Simple Smile
Rolling Eyes  а за нас?  Crossing Arms Дай да видим,поне  Praynig! Борис оздравя ли? Хубава да ви е почивката в Рибрица  Peace!
Белинда,  newsm78,ако размерите започват от 36-XS; 38-S;40-M,така е по моему...
Извадих и аз зимните гащи,амиииии,такова...поопънала съм ги  hahaha.За това увеличих дозата бисквиДи,от мъка  Whistling.

# 4 190
Жълто Цвете, стискам ти палци.
Направих на бързо един чийзкейк. Щерката искала за обяд "нещо, което да не е манджа и да е сладко". Та това си избра. Е, и обядът е нагласен- печени ребра и бекон, може би картофено пюре или пържени картофи.
Харесвам сивите, черните, кафявите дрехи за студените месеци, но все повече бягам от тях.

# 4 191
  • София
Сбъдваща, аз плета на една кука. А ти как?

# 4 192
  • ту тук, ту там
Добро утро!
При нас вали. Sad

Белинда, 38-40 е М, 42-44 е L. Ако си отговарят изобщо, защото, знаеш, че често има разминавания на различните марки.

Сесил, как е Борис? Пускахте ли изследвания?

Стейси, хайде за дълго на планина! За една зима например!

Стискам палци и аз на Ети и на други, ако имат нужда!

Доплете ми се и на мен... то в този дъжд... Ама ме чака багаж за събиране! 🙄

# 4 193
  • дядовата ръкавичка
... За това увеличих дозата бисквиДи,от мъка  Whistling.

Laughing Напомняш ми на диалога на Малкия принц с един пияница:
"- Защо пиеш? - МП
- За да забравя.
- Да забравиш какво?
- Да забравя, че ме е срам.
- Срам от какво?
- От това, че пия ...."

Много обичам топлите есенни цветове, оранжево, жълто, червено, зелено във всичките му нюанси.
Хeр, прати малко лято насам!

Леле, колко плетачки, браво!
Не умея да плета и нямам никакво търпение, а сигурно действа успокояващо.

Ети, късмет!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 10:48 от Айяла

# 4 194
  • Sofia
Айяла,  Joy  bowuu.
не съм плела от дете.Баба ме научи на 2 куки,мама на 1  Heart Eyes.Забравя ли се това-как да плетеш? Все си мисля,че веднъж като си е научил, не се забравя,ама не съм пробвала от има-няма 30 години  Shocked.

# 4 195
  • някъде ... тук ...
Жълто цвете, и на теб стискам палци! Да те боли по-малко Hug

Just, честит рожден ден bouquet Да си здрава най-вече Simple Smile

Пуснахме климатика в офиса да топли...

# 4 196
  • В Космоса
Така е, Ша. Назря много този проблем и не знам до къде ще стигнем. Знам, че някои ще кажат и едно време ги имаше тези неща, но не се тръбяха, но със сигурност в наши дни се задълбочава положението. Стрес, изнервеност, борба за хляб, от там смяна на ценности, безхаберие и т. н., и т. н. Ох, супер клиширано прозвучах, но сериозно се замислям и си тормозя мозъчето с подобни въпроси.

# 4 197
ДжеНа, това е едната жилетка

жилетка
но другата не я намирам

И за този пуловер се чудя
пуловер

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 10:49 от Sesylle

# 4 198
  • Sofia
Пуловерът ми харесва повече от жилетката,особено розвият, на теб ще ти седи разкошно,Сесил  Peace. Нали не ги купуваш на такива цени  Shocked?

# 4 199
  • ту тук, ту там
Честит рожден ден, Just!
Желая ти много здраве, щастие и любов! 🌸

И моят татко днес е рожденик! ❤

Общи условия

Активация на акаунт