Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 932
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 230
  • В Космоса
Имаме една картина на графити и стрийт арт артист и един мой портрет от 89 г. Хахахаха 😂

# 4 231
  • постоянно
Добре Дошла 2в1  Hug

Обичам изкуство във всяка форма !

Обичам да гледам гоблени Даун - мога да нашивам , но нямам време , но оценявам трудът положен в тях .
А за теб имат и огромен сантимент  Hug

Имам един направен пъзел , залепен в рамка, ето този .В момента е в стаята на детето , а като му омръзне - пак под леглото. Не мога да го разваля - 3 години ми отне да го направя.

# 4 232
Бе не е толкова зле положението, днес имаме 5-ца по математика,  ехее, за което аз само бих могла да мечтая на нейната възраст Simple Smile
Това, че някой е добър по всичко го оставям без коментар, защото ме мързи. Мен принципно ме мързи да се обяснявам и почти винаги пропускам,  защото тук не ми е важно това.
Само ще кажа, че ако някой дойде във фирмата ни и ми заяви, че е добър във всичко, едва ли ще получи работа при нас.  Wink
Картини имаме в нас, харесвам.
Акашче,  дай  да видимпортрета от 89 га  Simple Smile

# 4 233
Единият ми пъзел е подобен на този, пак от същата серия, но бебето е голо и цветът на тиквения цвят е по- жълто оранжев. Другият е подобен.
Жаки, ако са ти за стаята на малката Жаки са идеален вариант. Погледни тази марка пъзели.

# 4 234
За мен картината е емоция. И в къщи е пълно с тях. От приятели -носят ми спомени за тези приятели, от наши пътувания ( наредени са по стълбите и ми напомнят за прекрасните моменти, които сме имали), от градовете в които сме гивели. Те бяха първото нещо, което спасихме при наводнението. Те бяха първото нещо, което сложихме в дома си. Има и рисунки на детето....и много снимки. Не бих купувала картина заради обзавеждането
Елини, да е честит баща ти.
Джъст, честита да си, здрава и щастлива.
Добре дошла 2в1.... Тук е интересно, уютно и понякога прехвърчат искри (последното според мен е заради ПМС или някоя от спорещите страни е бременна)... Абе като типично семейство

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 18:05 от Titina

# 4 235
Титина, много хубаво описа какви чувства носят картините. И аз искам да е точно както у вас, ама пусто, все си казвам, че докато не сменя килима, не си боядисам в цвят тавана...(и eй такива подобни неща)няма да сложа картини.

# 4 236
Благодаря за топлото посрещане Hug.

Гоблени шия и имам много. Започнах с тях като излязох по майчинство с първото си дете, преди има-няма 30 години Rolling Eyes. И установих, че тази дейност ме успокоява. От тогава бая време мина, та стените са запълнени, както и тези на апартамента на мама и татко. Повечето са пейзажи. По тази причина картини нямам. Някак си не ми се връзва на едно място гоблени и картини. Някога, когато децата си имат собствени жилища, съм им казала да си вземат, който искат и ако искат. Но без да ги насилвам. Имат си техен вкус и ще се съобразя с него. Шила съм ги за собствено удоволствие, а не да принуждавам някой да си ги качва по стените.

Anne Geddes има страхотни снимки с бебоци. Не знаех, че има и пъзели с тях. Между другото фен съм и на пъзелите Grinning, ама от липса на място след като ги наредя ги развалям.

# 4 237
  • София
Джъст, бъди жива и здрава, и много щастлива!  bouquet

Имам гоблени във всички помещения. Забелязвам, че повечето хора дори не подозират, че са гоблени, мислят, че са картини.  Laughing Спомен са от баба ми и много държа на тях. Всъщност имаме много гоблени, но стоят на съхранение на друго място, тъй като не мога да окача 40 броя на стените (за разбирачите - оригинални Вилер са). Реално струват повече и от апартамента ни, но не бих продала и един.  

2в1 - добре дошла!  Grinning

# 4 238
Малеее, Тонка, много си богата! Аууу! Отивам да дам зор на свекървата да си довърши обещания гоблен.

# 4 239
  • В Космоса
Ша, трябва да го снимам. В него период ми се беше поизправила косата за няколко години
 В Слънчев бряг ми го прави един уличен художник, докара ме добре.

# 4 240
Малеее, Тонка, много си богата! Аууу! Отивам да дам зор на свекървата да си довърши обещания гоблен.

Давай, давай  Laughing Първият гоблен на майка ми беше Коне на водопой, еййй ши го сигурно 10 години, все се бъзикахме, че е заради режима на водата. Обаче после като се отприщи....краста някаква. Сега наистина не ги оценявам, но един ден...сигурна съм ще бъдат ужасни ценни за мен

# 4 241
  • Euskal Herria
Нямате изчитане! Толкова много постове е невъзможно да прочета.
Ако някой е празнувал/празнува, да е честит!
Свекър ми беше юбиляр и решихме да го изненадаме. Е, в последния момент синът ни решил все пак да го предупреди, че ще отидем. Опасявал се да не би от вълнение да прилошее на дядо му. Детето се беше постарало - планирало целия рожден ден, резервирал ресторанта, нагласил менюто, музиката, поканил гостите. Ние бяхме само гости Simple Smile. Успяхме да се видим на спокойствие с близките си. Вярно, уморителен и дълъг е пътят, дори и със самолет, но си струваше. Все по такива поводи да се събираме, пак бихме го направили.
И за сватбата, и сега за рождения ден взехме торта от "Нико" - Асеновград. Препоръчвам с чиста съвест!
Закачихме малко и от студеното време в България. Но пък тук сега е топло, температурите гонят 30 градуса. Правя един сладкиш със сливи, цялата къща ухае на канела.

# 4 242
Имам разкошни гоблени в наследство от свекървата - големи, красиви, много. Няма къде да ги окача, не се връзват с нищо никъде. Жал ми е да седят опаковани.

Обещах тематична българска вечеря на нашите испано-немски приятели. По този повод направих голяма онлайн поръчка на български продукти - кори, лютеница, зелеви и лозови листа, сладко от зелени смокини,  сладко от рози, луканка, кашкавал, ракия и вино, закваска, шипков мармалад, царска туршия.  Преди малко дойде, скачах като луда от кеф. Ама много ми е кеф.

# 4 243
И конете имам, майка ми каза, че били за късмет на новородено и с тях била почнала, когато аз съм се родила Simple Smile.

Исках Джена да питам с какво гощава родата. Да си признава бързо.

# 4 244
Ох, Тоня,  защо обясняваш какво имаш  у вас, току ти цъфнали  източннокварталните  чораджии.  Rolling Eyes
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт