15 години GABOL в България - включете се в играта ни!

• 14 714
  • 206
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Благодаря за играта!
Познавам марката и много я харесвам! Купувала съм за подарък чанта за храна за бебе.

Kои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?
ергономичния гръб и презрамки
подсилено дъно
функционално разпределение
да е от качествен текстил и здрави ципове

# 166
Важното за мен при избора на ученическа раница е: да е лека и удобна за носене, с комфортен гръб и презрамки.

# 167
Познавам марката и имам добри лични впечатления. Според мен една раница трябва да е удобна, здрава и лека. За децата от значение е и външният вид, но всички раници Gabol са с много приятни десени.

# 168
Познавам марката и още как!Първата раница на нашия вече третокласник е с марка Gabol.Тя е и единствена.Спрях се на нея след голямо проучване.Основното,което ме привлече е ортопедичният гръб.И като цяло дизайнът.Като гледам,тя скоро няма и да се скъса.Затова се надявам малчуганът да си спечели нова.Дано!

# 169
  • София
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?
Да, познавам марката. На първокласника си купих именно чанта на Габол. Детето си хареса цвета, аз гледах предимно да е дълбока, да има различни отделения, да е лека. Важно беше страничния джоб да бъде от здрава материя, а не мрежа, за да може да се слага шишето с вода.

# 170
Запознах се с марката GABOL съвсем наскоро, когато тръгнах да правя проучване за пособия за бъдещия първокласник. В интерес на истината, именно в този форум имаше мн добри отзиви. До този момент не свързвах името с нещо конкретно.
При избор на раница, критериите ни за избор са: да се хареса на ученика като визия и дизайн, да е лека и ергономична, да е добре направена и с мисъл, и не на последно място, да е на приемлива цена.

# 171
Познавам марката много добре, синът ми четвърта година ще е с раница от марката. Избрах Gabol отново защото раниците са качествени, много здрави, леки, достатъчно големи да съберат невероятното количество учебници и тетрадки с които детето ходи на училище. И не на последно място е дизайна, както и красивите платове които се използват от марката.

# 172
  • между град и село
Здравейте,познавам марката от доста време .При избора на раница се ръководя да е с ергономичен гръб и хубави цветове .

# 173
  • София
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?

Познавам марката и имаме раница, несесер, малка чантичка и тетрадки.
Водещите характеристики при избора на ученическа раница за мен са: да е удобна за носене, да е с ергономичен и подсилен мек гръб и презрамки, да събира всичко нужно за училище, да е здрава, да е с хубав десен и не на последно място ,да се харесва на детето.

# 174
  • Sofia
Най-напред ме привлича дизайна,но качеството на материали и изработка са също толкова важни.Цената и удобството за детето,както и оптимален размер.😃
Gabol са чудесни !

# 175
  • Плевен

Познавам я, и именно, защото знам предимствата на марката избрахме тази марка за сина ми. Водещото беше удобството за носене, лекотата, подсиленото дъно, ергономичния гръб и не на последно място-дизайна! Peace

# 176
Познавам бранда Gabol и вече сме ползвали 2 раници Gabol. За мен най-важните характеристики при избор на раница са ергономичен гръб, подсилено дъно, омекотени презрамки, функционално разпределение на джобовете, тегло.

# 177
Здравейте!  Познавам марката Gabol много добре за което се радвам!! Имам спортен сак Gabol. Уникален е 💗💗💗Ще се радвам да притежавам и детска раница, защото сега ще сме в трети клас и учебниците са доста . За мен при избора на уч.раница е важно да е максимално олекотена, да е удобна,да има подсилено дъно и здрави ципове и комфортен гръб . Ще се радвам да има възможност да я изпробва! 😍😍😍

# 178
  • Варна, България
За разлика от повечето съфорумци аз нямам дете в ученическа възраст, но пък съм горд собственик на раница Gabol. Попаднах съвсем случайно на марката и мога да кажа, че се "влюбих" от пръв поглед в нея. Дизайна е впечатляващ и практичен. Получаваш повече, от колкото очакваш.

# 179
Здравейте! За съжаление не съм имала удоволствието да притежавам нещо от марката но бих се радвала ако това се случи! За мен е важно раницата да е с удобни презрамки, да е със здрави ципове,защото децата много ги чупят, с анатомична форма и удобна за носене!

Общи условия

Активация на акаунт