Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 766
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 050
  • shumen
Тайс,какво е това селъри?Утре ще отида да видя какво има и аз.

# 1 051
  • до едно тепе
Вид целина. На дръжки само обаче.  Laughing

# 1 052
Стръкове целина , малко прилича на праз ,  отдолу е без глава.
Аз много го ям , но откакто ми затвориха Пикадили - то , едва си го намирам.
Слагам го в какво ли не. И в смутита дори .

# 1 053
Селърито е чудесно нарязано на тънки резенчета за салатки Heart Eyes , но аз си го хаовам във всякакъв вид Mr. Green Има и в Кауфланд. Peace Там (в К) видях и круши на приемливи цени преди няколко дни. Имаха няколко вида даже, едните бяха червени Laughing
Сушените боровинки имат ли добавена захар? Такъв спомен имам newsm78 , сушените сливи са без захар....
Моята четка за почистване на лице е лилавата- първите няколко пъти не забелязах "чудеса", но като я използвам през 1-2 дни кожата е много мека и нежна на пипане, порите стават по-фини (моите по принцип не са големи, но се смаляват още). В началото обаче имаше малко антиефект, т.е. започнаха да ми избиват съвсеееем миниатюрни пъпчици- за няколко дни това премина и кожата се избистри. Използвам четката по 4-5 минути при обичайно почистване (не под душа), даже често я използвам с прозрачния течен сапун Сиен Mr. Green

# 1 054
  • София
....... пудинг(от лидълския обикн.ванилия дето е 5бр.за около лев-харесваме го повече от доктора)
Може ли снимка? Не се сещам кой е този пудинг... Thinking
Това е пудингът - https://www.lidl.de/de/belbake-pudding-vanillegeschmack/p213982. Simple Smile
Поробвахме го и ни хареса. Погледнах състава на шоколадовия - царевично нишесте и какао. Зачудих се каква е разликата между "пудинг" и нашето "нишесте" Thinking

# 1 055
Разликата е в по-засуканото име...

# 1 056
Сушените сини слива съдържат калиев сорбат...това не е ли подсладител накакъв?

# 1 057
Консервант е.

# 1 058
# 1 059
  • София
За детските етажерки в К защо не се обадите на клиентския им телефон- предполагам, може да доставят?
За пилешките хапки- сега остава да споделите и рецептата! Wink  Laughing Разбрахме кой е корнфлейкса.... Simple Smile
Режеш филето,топиш в майонеза,овалваш в натрошен с бурканче корнфлекс,редиш върху хАртията в тавата и печеш 20тина мин.у фурната(от една др.тема е рецептата,но така ги правя ор години,др.вариант е вместо майонеза ги топиш в разтопено масло)
Аз не ги топя в майонеза, а ги мариновам 1-2 часа в кисело мляко и зехтин. Simple Smile

# 1 060
  • Бургас
Аз пък хапките месо ги държа 3-4 часа в смес от белтък, олио (зехтин), соев сос и подправки на вкус и после без да ги мия или попивам директно ги овалвам в смес от натрошен корнфлейкс, царевично брашно (грис) и галета с добавка от червен пипер и сусам. Пека в загрята фурна като отгоре се намазват леко или напръскват с олио. Стават муцка!!! Рецептата е на Пепчо, не моя Simple Smile
Ще ходя след малко за замразени брецели и ще видим колко ще ми "излязат" на касата Grinning
А онзиден ден пак каръшката попаднах на кофти телешки наденици, дето ги взех червени, а като ги извадих да ги готвя бяха сиво-зелени. Запечатани, в срок, ама... Та се наложи да тичам да ги сменям :/

# 1 061
  • София
Дали са пускали от инхалаторите? И някой спомня ли си колко пъти в годината ги пускат и по кое време и на каква цена? Какви бяха отзивите за тях? И не по темата - при сополи могат ли да се използват или при кашлица? Интересувам се дали мога да пресеча с тях сополи на дете, че миналата година се видях в чудо.

# 1 062
  • София
Някой да е имал проблем с дините? Снощи ядохме с ММ и двамата ни боля стомах през нощта. Няма от какво друго да е...  Sad

# 1 063
Не по темата - моето мнение е, че инхалаторите инхалират, т.е отвеждат в белите дробове определени лекарства. Оправдано е да се използват при белодробни заболявания от типа на бронхити. Сополите какво общо имат - със същият успех, ако ще се инхалира само гореща вода/пара - може да се направи инхалация над вряща с вода тенджера...

# 1 064
  • София
Малък е за тенджера. Ще задавам въпроса и в друга тема, че да не спамя. Тета, мерси за мнението. Една майка ми каза, че правила инхалация при потичането на носа, аз не съм купувала и се чудих дали да вземам.

Общи условия

Активация на акаунт