Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 770
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 035
Благодаря за рецептите за пилешки хапки! bouquet bouquet Точно по наш вкус са... Simple Smile

# 1 036
  • Пловдив

Имам и друг въпрос: Ако някой хипотетично е изхвърлил хляб забравен във фурната за хляб, хипотетично мухлясъл, хипотетитично с все перки(защото хипотетично е изперкъл), как хипотетично, да се сдобие с други перки?
Не може само бъркалки да се купят, за съжаление. В комплект са с контейнера. Но пък сега си имам един резервен, в случай, че този се надраска или повреди... Grinning И не хипотетично, а чисто практично, че и трагично - и аз имах такава случка. Само че моите бъркалки бяха останали под  обелките от зеленчуци в мивката и отидоха с тях в контейнера. Simple Smile Това ми се случи преди три години, може сега да има промяна и да продават и отделно. Успех!

# 1 037
Мерси..на всички за отговорите за Аче и за бъркалките.Оф, все ми се струва че някъде ги прибрах

# 1 038
Звънни в Бушона да питаш - може пък да има само бъркалки, нищо не губиш....

# 1 039
  • до най-прекрасния мъж
Купувах хлебопекарна март месец. В моята книжка има талон за поръчка само на бъркалки - 4 броя за 20 лв. Отделно има и комплект контейнер + 2 бъркалки отново за 20 лв.

# 1 040
Ето...може и да има начин...

Аз да ви кажа подкарах зехтина...де ще чакам понеделник, зер трябва и да се яде Joy
Пържих яйца и сложих в салата...ами добре е..не горчи. Има силен аромат...хубав.

# 1 041
Лидълските хлебопекарни с по 2 бъркалки ли са? newsm78
Скрит текст:
Моята е Клатроник, на около 10 години е, с 1 бъркалка....и си работи перфектно все още. А откога си мечтая за лидълска хлебопекарна.... Mr. Green  Joy
Някъде в Пловдив има ли останали от сгъваемите масички-подноси за сервиране в легло? Thinking

# 1 042
Извинявам се, ако е писано но търсих до понеделник, откогато трябва да са пуснати и не видях мнение за четките за почистване на лице - бива ли ги, дали се намират още.
Не знам дали са читави, но на Черни връх беше пълно - имаше и от двата цвята.

Аз рядко влизам във форума, че и в Лидл май вече , но да споделя, че наистина имаше много от четките за лице. Взех зелената и я ползвам под душа, когато се сетя, но не мисля, че върши чудеса. В случай, че някой им се чуди.

# 1 043
  • In transit
Здравейте търся да купя бялата пейка с ракла. Някой ако продава или ако има в наличност някъде в страната.
Не зная от кой магазин пазаруваш, но почти съм сигурна, че в магазина на Владислав или в другия във Възраждане видях такава пейка тия дни. Звънни на националния телефон, те ще ти кажат. Да не те излъжа, къде точно я видях, че и на Мир пазарувам. Flushed

# 1 044
  • русе
След смяната на старите превръзки ...
Стават ли новите или?!

# 1 045
Стават....само не вземай едни тревисто зелени, ароматни, с лайка ... много са тънки...като ежедневни. То се усеща и по пакета като пипнеш-стои някак празен и с въздух.

Другите-тюркоазено-светло зелено взех, те почти са като старите....

# 1 046
  • до най-прекрасния мъж
С две бъркалки са хлебопекарните, да.

# 1 047
Да знаете , че сушените сливи са много вкусни. И сушените боровинки също. Грух Animal Pig

# 1 048
  • shumen
Някой знае ли В Лидл сега има ли круши и на каква цена,че диването е замрънкало да му купувам а другаде са над 3.50-4 лева килограма.

# 1 049
Аз круши не видях , не съм и гледала. Обаче взех селъри и праз. Празът си е праз , но селърито е много ароматно , и зеленко. Много ми хареса , днес го поупотребих .

Общи условия

Активация на акаунт