Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 954
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 765
Ааааа, не мож ме хвърли в смут. Виж лешников ако ти носеха, пО може да се сбръчкам от завист, ама с тоя сусам прост....мнееее  Joy

# 766
Кафето на Беларом дали е хубаво?
Ти от кое точно купи (кой цвят)? Аз днес взех от зеленото, защото предния път много ни допадна. ММ харесва Tchibo и това като че ли докарва на същото. Зачудих се днес защо червеното е около 5-6лв и пише "инстантно", а на зеленото, което е около 8лв пише "разтворимо". И двете са 100% арабика, а и си мислех, че "разтворимо" и "инстантно" са еднакви понятия  newsm78 Има май и синьо, още по-скъпо, него хич не го загледах.

Взех мокрите кърпи XXL и 2 кутии от сладоледите с бадеми, които обожаваме, а ММ най-нахално ми каза по телефона: "защо не взе 3 кутии", ами , защото не съм магаре да мъкна стоки на едро ooooh! От този сладолед бяха останали 3 кутии само и след мен остана една. Дали имаше в склада още или това ще е идея нямам.

Не бях обърнала внимание на дънките, че ще има, но в магазина ги загледах. Харесаха ми само сините, но прецених, че май ще съм 38 номер, а то имаше останали само 36 и 40. Но щом казвате, че са дълбоки, значи не са мой стил. Така и не можах да свикна с тази модерна висока талия.

# 767
При нас на Черни връх имаше само работи за лилипути (Тете, кат' за теб, ша ма прощаваш). Размер 34 и 36 и туй то! За сметка на това явно бяха върнали вече от комплектите, та грабнах два по-големи Mr. Green

# 768
Кафето на Беларом дали е хубаво?
Ти от кое точно купи (кой цвят)?
Ето това:

Понеже не се сдържах и го отворих, мога да кажа, че е изненадващо приятно. Medium roast, напомня ми за вкуса на Lavazza Oro, но с малко по-дребни зърна, има приятен и плътен шоколадов послевкус, няма вкус и мирис на изгоряло, не е горчиво, направи гъст каймак. Ние обаче повече харесваме светлите кафета, така че на обичащите силно, тъмноизпечено кафе няма да се хареса.

# 769
При нас на Черни връх имаше само работи за лилипути (Тете, кат' за теб, ша ма прощаваш). Размер 34 и 36 и туй то! За сметка на това явно бяха върнали вече от комплектите, та грабнах два по-големи Mr. Green

Простено да ти е ..  Mr. Green

# 770
Мокрите кърпички за какви повърхности ги ползвате и оставят ли следи?

# 771
Мокрите кърпички за какви повърхности ги ползвате и оставят ли следи?
Плотове, шкафове, врати... общо взето всички което не е стъкло или лакирано дърво с тях чистя. Хвалила съм ги и друг път, за мен са много удобни. За следи не забелязвам да оставят, освен ако е нещо много малко и тръкна само там, докато кърпата е още много мокра... но това си ми се вижда нормално.

# 772
Всичко чистя с тия кърпи, с мъж, две деца, баба и котка е просто ужас и имам нужда от всякакво улеснение.

# 773
Мерси, може да ги пробвам

# 774
  • Варна
Аз чистя с бебешки мокри кърпи, те не излизат ли по-евтино? Имам някакви такива спомени.

# 775
Бебешките нямат ли хидратант, който реално ще се помаже по повърхността?

# 776
  • In transit
Помня, че някой беше пекал на фурна панираните калмари. Ще бъде ли така добър да сподели как и за колко минути бяха готови.

# 777
 ShikeR, ако става въпрос за инстантното кафе което е в буркани Wink - вчера преглеждах едни стари брошури и там на кафето в зеления буркан пишеше "лиофилизирано" Mr. Green Т.е. по-разтворимо е от инстантното Laughing и по спомени в студено мляко/вода се разтваряше доста по-бързо и лесно. Peace
И при нас имаше голям интерес към тигровото Laughing За дрехите говоря Mr. Green И аз забелязах, че по дрехите се заглеждат доста жени на 50-60г, но пък защо да не гледат. Grinning На вид ми допадна само якенцето, останалите неща ми се сториха нормални, а не уау.
Взех "килимче" за макарони, 2 бъркалки-тел (леле, какви са им огриомни кутиите- почти като на пасатор Mr. Green ) и 2 правоъгълни форми. Изумих се, че след мен остана само 1 правоъгълна форма.... Shocked От другите имаше, цветовете са много приятни, а и покритието не изглежда зле.
Някъде в Пловдив остана ли от френския спрей-зехтин???  newsm78 Установих с тъга, че при нас нямаше.... Confused

# 778
  • Бургас
Бебешките кърпи замазват. Универсалните са ми безценен помощник, всичко бърша с тях, даже керамичния плот на печката. Само стъклариите с други чистя. Мебелите са ми с лакирани повърхности, ако не са много прашасали, пак с тях минавам.

# 779
  • София
Аз чистих кухненските ми вратички, които са от лакирано дърво с универсалните кърпички и оттогава станаха лепкави в най-докосваните части. После прочетох, че това било грешка, трябвало си специализиран препарат, та внимавайте...

Общи условия

Активация на акаунт