Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 784
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Да се оплача и да попитам - взех на детето от шишета за вода, има затворено и отворено положение, отгоре се затваря допълнително . Картинката - с някакви пирати. Купихме я преди месец, не я пробвах, остана за първия учебен ден. Снощи обаче я напълних, детето се мъчи да пие, аз подвиквам, че нещо не прави правилно, но наистина - не пуска. Мъчих аз, мъжът ми отвива, завива, не и не. Такива ли са тези шишета, нещо погрешно ли правим или просто лош късмет?
Такива са! И аз се прецаках с едно такова преди време, ама не го виждам вкъщи, та май поне съм запазила бележката и съм го върнала овреме.

Тет, аз така или иначе ден през ден съм там и охраната ме проверява да не заставам на касата с прекалено празна (според тях) количка Grinning

# 406
И в Ст.Загора няма стикита от миналата седмица. Днес видях, че са намалени кутиите за стикита на 2,99 лв.

# 407
  • София
Някой ако се интересува какви ще са дрехите от колекцията на Хайди Клум https://www.lidl.ch/de/Aktion-35.htm?id=574

Много леопард, много нещо...

# 408
Е, сега ми стана интересно с тези швейцарски франкове) Според един сайт за конвертиране на валути, 66 шв.фр. се равняват на 113 лв. Това е цената на велуреното/кожено якенце. Не вярвам, че ще струва толкова.
Кожените якета ще струват 119 лв.

# 409
Ама естествена кожа или имитация?
 Защото ако е второто, в ХМ има по-евтини..
И изобщо смятам, че Лидл са се самозабравили... и забравиха от къде тръгнаха...

# 410
Някой ако се интересува какви ще са дрехите от колекцията на Хайди Клум https://www.lidl.ch/de/Aktion-35.htm?id=574

Shocked Shocked Shocked Ко? Ньеееееееееее.

# 411
Добрееее, успокоявам се, никоя не говори за сЮтиен 😊

# 412

Shocked Shocked Shocked Ко? Ньеееееееееее.

Нали....и аз тъй смятам...

# 413
  • Sofia
Шишето се ползва, като това, което се смуче, за да пуска вода се издърпва нагоре. Поне нашето е така- зелено, метално с маймунки. На дребния му е удобно.

# 414
Чакам мъж ми да се върне от пазар, с двете ремаркета не ми се ходеше, успял е да се добере до заветното бюстие, дано ми хареса.

# 415
Взех зеления салам, хубав е, ама доста мазен и външната обвивка е доста твърда...

При нас са се появили мокри кърпи за екран, за които ви питах...ама те скъпи, бе, 2,49 лв за 15 кърпи..аз очаквах за тия пари поне 40-50....

# 416
Мазен е, да, точно заради това спрях да го купувам, то и детето не иска да го яде.
Ей сегичка сядам да гледам Бай Брадър и ще си усладя душичката от простотата бълваща от екрана с профитеролки, дано устискам да не издумкам всичко. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 19:26 от Ивекс

# 417
А, взела си ти профитероли...не можа да устискаш Начи ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 418
Носят ми ги, носят ми ги.
Пратила съм го с мисия до Лидл, казах му да не се връща без профитероли, бюстие и ноазети, друго не знам какво е купил, а и не ме е зор, аз нали се уредих. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 419
Ан тъй...да зарадваш душата.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт