Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 830
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 480
Е, сега ми стана интересно с тези швейцарски франкове) Според един сайт за конвертиране на валути, 66 шв.фр. се равняват на 113 лв. Това е цената на велуреното/кожено якенце. Не вярвам, че ще струва толкова.
Кожените якета ще струват 119 лв.
Уау! Flushed Скъпичко е, дори да са истинска кожа...
119 за естествена кожа мисля, че е доста приемливо, пък и Хайди..дизайнерска работа Wink но за естествена кожа наистина  е ок цената

# 481
  • shumen
Тете,връщай я докато е време.

# 482
# 483
  • Пловдив
....... пудинг(от лидълския обикн.ванилия дето е 5бр.за около лев-харесваме го повече от доктора)
Може ли снимка? Не се сещам кой е този пудинг... Thinking
Това е пудингът - https://www.lidl.de/de/belbake-pudding-vanillegeschmack/p213982. Simple Smile

# 484
  • Враца
Във Враца ще има шатра пред Лидл, на 15,16 и 17-и.
До сега май не е имало или поне аз не съм попадала.
Та, какво точно има в тези шатри?  newsm78

# 485
Е, сега ми стана интересно с тези швейцарски франкове) Според един сайт за конвертиране на валути, 66 шв.фр. се равняват на 113 лв. Това е цената на велуреното/кожено якенце. Не вярвам, че ще струва толкова.
Кожените якета ще струват 119 лв.
Уау! Flushed Скъпичко е, дори да са истинска кожа...
119 за естествена кожа мисля, че е доста приемливо, пък и Хайди..дизайнерска работа Wink но за естествена кожа наистина  е ок цената
Може, отдавна не съм си купувала кожени дрехи. Все пак ми се струва, че цената е твърде висока за дреха, която се предлага в Лидл.

# 486
  • Варна
Във Враца ще има шатра пред Лидл, на 15,16 и 17-и.
До сега май не е имало или поне аз не съм попадала.
Та, какво точно има в тези шатри?  newsm78
Доколкото съм чела тук много яки намаления. разчистват си складовете на символични цени. Във Варна мисля, че не е имало такова нещо.
Така, взехме ботушите, никой не писа за тях, май само ние сме били желаещи Mr. Green Добре ми изглеждат, на подметката пише Made in Italy, хахах Joy Пухкави отвътре. Само се оказа, че синът ми е голям за детската номерация (или ще му омалее скоро, а аз планирам тези ботуши да ги носи 2 зими, пък и да стават с дебели чорапи) и трябваше да вземем от по-големите, които са скучновати на цвят.

# 487
Изобщо не е скъпо якето като за естествена кожа. Насочете ме къде има по-евтини.
Шатра и в Бургас не е имало Sad

# 488
....... пудинг(от лидълския обикн.ванилия дето е 5бр.за около лев-харесваме го повече от доктора)
Може ли снимка? Не се сещам кой е този пудинг... Thinking
Това е пудингът - https://www.lidl.de/de/belbake-pudding-vanillegeschmack/p213982. Simple Smile
Благодаря, че си го показала! bouquet

# 489
Месечинке, кой номер взе. Пробва ли ги малчо, удобни ли са му.

А на въпроса, дали и защо друг не е взел - ами аз мислех, че са от утре, и за това не съм се замъкнала още. ooooh!

Тадамммм...Фнимание, Фнимание

Брадли ме светна, че в къщата на ВИП брадър, повтарям...на Випуовете, има каква ТХ ? А сега познайте, ако можете ...  Laughing Laughing

# 490
Артия за левче??Нее!На Тета артията випска!Тета, я си провери запасите, да не са грабнали твоята...

# 491
 Joy

Ни е от левче, ни е с коча...пардон.... с оФцъта.

Аз кат ви проправям Пътеводна Светлина, безплатно при това....вий що не ме следвате бре. Ай сега си стойте в низините при плебса  Crossing Arms Joy
Къде съм аз, пардон моята ТХ, къде сте вий....както е казал поета....

# 492
  • Варна
Месечинке, кой номер взе. Пробва ли ги малчо, удобни ли са му.
30-31 взехме, бая големи ми се виждат, но ние и предните ги взехме големи, малко му халтеха първата есен, после му бяха ок. Уж удобни били. Ще видим на зима като падне снегът Crazy

# 493
Силно препоръчвам крем брюле, което е в стъклени купички.Много е вкусно!

# 494
  • Асеновград
Ориентировъчни цени за колекцията на Хайди Клум  в гръцкия Лидл      https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=252&week=2
При тях новата седмица още в сряда излиза като каталог.

Общи условия

Активация на акаунт