Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 990
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И аз днес взех от мицеларната вода, но в розовата опаковка (за чувствителна кожа). Наистина няма аромат. Свалих си грима с нея, направо не повярвах че махнах всичко само с 3 тампона. Вярно че бях без очна линия, но аз с водите на по-скъпи марки хабя по 5.
Мислех, че в мен е грешката при ползването на тези мицеларни води, защото никога не ми се получава с едно тампонче, както е по рекламите. Затова се отказах от тях и си ползвам тоалетно мляко. Отиват макс 2 тампончета (е, аз не слагам фон дьо тен, само спирала и молив, чат-пат сенки).

На мен пък като че ли някой ми каза да купя от белите яйца тоя път. Та нямам от отровните. Досега не бях купувала от белите, правих кекс с тях и ми направи впечатление, че белтъкът се разби изключително лесно. За по-малко от 2 минути - на сняг (5 броя).

# 571
Ще ходя днес за пушената сьомга и се надявам да има останали шампоан и балсам с макадамия  Praynig
А това подобно на перно ли е?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=3224

# 572
  • София
Привет,
Яйцата на "Андип 92 - Пловдив" ОК ли са или? Гледах, сравнявах номерата от статията, но се чудя дали да ги ядем.

# 573
В корите яйца при нас има и чисто бели, и кафеви яйца-смесени са. Май за първи път е така, но честно казано предните кори не съм заглеждала от кой производител са...

# 574
Взех сутринта кора с яйца - изрично погледнах от къде са. Сливенски са, не са от онези двете фирли, започващи с Агро...

Ядосах се сутринта, добре, че управителя накрая върна вярата ми, че може да се комуникира културно и възпитано. Браво на момчето!
Отивам директно към щанда с рибите, за да награбя три тарелки от сома. Ама сом няма - ни филе, ни опашка. Обиколих два пъти целия магазин - не намерих служител, когото да попитам. Питам охраната ще има ли филе от сом днес, а той изненадано се пули: "Сом ли--не, не , не, никога не е имало сом"  Shocked hahaha  ooooh!  Попитах касиерката, тя прати охраната да пита управителя. Излиза чичака-охрана след малко и изтърсва:"За момента няма"  Rolling Eyes Rolling Eyes "Какво означава това?"-го питам, а той като се разсърди, като размаха едни ръце като вятърни мелници : "Откъде да знам аз...". Мале, като го почнах аз пък - обясних, че идвам специално за сома, който е в брошурата от ДНЕС, а го няма, попитах го какво толкова се чуди, че го питам дали има налична и къде е обявена в брошурата стока, като че ли го попитах кой знае какво... Crazy
Помолих го да извика в такъв случай управителя - бил в почивка и се врътна. Тогава оповестих на висок тон, че в такъв случай ще се обадя на нац им телефон и ще попитам там-вероятно ще знаят....след което много бързичко охраната извика почиващият управител  ooooh!
Та с две думи човека ми съобщи, че рибата е на рампата и след 20 минути ще е в магазина наредена. Блягодаря-Благодаря.

Защо трябва да е толкова трудно, като може да е лесно и без нерви Outta Joint Ама с прости хора е така...

Оплачи се на страницата във Фейсбук подробно - като опишеш в кой магазин се е случило, в колко часа и как изглеждат хората, с които си говорила. Не използвай обидни епитети (аз често се изкушавам в такива случаи) и попитай защо управителят отказва да се среща с клиенти. Simple Smile Ако не реагират до ден, пиши пак - и на лични, и на стената им.

# 575
Здравейте, тази серия Ш и Б с макадамия , дали ще влязат в редовния асортимент или ще са само тази седмица???

# 576
  • София
Благодаря, Тета  bouquet
Аз взимам от тези в кутия и обикновените, и свободни.
Кафявите ли са проблемните?

# 577
Всъщност управителят беше много любезен, но проблемът е, че трудно стигнах до него  Tired
Не искам засега да пиша на лидълци, да не му навлека проблемации...
Но ме ядоса охраната - уж го помолих да извика някого, когото да попитам. Той каза, че в магазина имало някой-но нямаше, два пъти обиколих. Неудобно ми бе да занимавам и касиерката, че работи жената -да не й объркам сметките, все пак с пари работи....и само охраната имах на разположение. Много неадекватен този човек, направо не знае къде и защо се намира  ooooh!

От следващата седмица ще си взема отново от терличките-едни мекички, микрофибърни ли се водят. Имам три чифта, много са ми удобни. Цяло лято ги ползвам вкъщи, защото мразя да ходя боса-все ми полепват власинки и боклучки по потните табани ...

# 578
  • Сливен
Тета,коя е сливенската фирма за яйцата?

# 579
Тета,коя е сливенската фирма за яйцата?

"Еко фарм 2005" ЕООД, 8800, гр.Сливен,  - производител...

# 580
Ето и номерата на партидите заразени яйца, чийто код е върху черупките:

3BG04001, 1BG04001 и 3BG04003

Те идват от три ферми на следните две фирми -  "Консорциум Агробизнес" АД (фермите с номера 3BG04001, 1BG04001) и "Агроинвест продукт" ООД.

това от линка, който някой даде по-назад...

# 581
  • Сливен
Мерси,не съм я чувала.На "Джени" са хубави,но не ги продават в големите вериги.

# 582
А защо трябва да сме ги чували? И не е ли по-важното, че не са от двете проблемни вериги-производители?

Тонове яйца съм изяла, за пръв път чета етикета кой е производителя, и то заради скандала...

# 583
  • София
Проверките продължават и е възможно да открият и други производители.

# 584
  • Шумен
Саламът на Pikok Clean label, със зеления етикет, от постоянния асортимент ли е?

Общи условия

Активация на акаунт