Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 908
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 735
Много ги исках, но още при пробата кожата се мачкаша и като притиснах, сякаш щеше да се скъса. Много тънка е според мен.

Взех черните кожени боти, синя и черна дантелена рокля, както и раираната жилетка. За последната се чудя. Наистина не е добро качеството сякаш.
Бабите и при нас гледаха тигровите неща хаха.

Моля те, сподели за роклите, че да знам, дали да се напъвам след работа до магазина.

# 736
Матрията на роклите добра ли е? Харесала съм синята рокля, синята пола и дънки. Дано има номера, когато успея да стигна до магазина след работа.

# 737
За дънките не прочетох ласкави отзиви... Confused Не приличат ли на предните, които пуснаха скоро?

# 738
  • Бургас
iv4enceto,това на снимката бабите ли са?

# 739
  • Стара Загора
Не, те бяха от другата страна. Около 60 г. ми изглеждаха.
Роклите са ок, но не очаквайте уау. Ще ги пробвам довечера, че нямах много време сутринта.

# 740
Около 60 г. ми изглеждаха.

Жените на около 60 г. нямат ли право да пазаруват и дрехи от Лидл?
Колкото и да се мислиш за млада и ти към 60 те вървиш.

# 741
Благодаря за отзива! Ясно е, че за тази цена няма как да са чак уау, но поне да са прилични. Миналата година си взех суитшърт, който за нула време стана на топчета, разтегна се и се уголеми с един размер и в момента почти не става за носене. От тогава не съм взимала дрехи от Лидл и сега се чудя дали да рискувам, но като модели ми харесаха някои неща.

# 742
  • Сoфия
Ооо и при нас бяха нападнали тигровите неща. Аз отидох за бялата ризка и синия панталон, но на мен ми беше огромен...Ризата я взех, защото съм влюбена в нея, но да материята е кофти. Пробвах я набързо, малко ми е големичка...ще я пробвам пак след работа ако не я връщам (но пък много ми харесва 😣). За да не съм капо взех дънки и то 2 чифта, а пък за тях хич не бях помисляла даже....Пробвах ги набързо. Едните ще ги върна съм сигурност-малко ме стягат и не ми харесва как стоят. За другите се чудя -хем не са лоши, мекички ми се сториха , хем не ме кефи, че са с висока талия, но ще ги пробвам още веднъж и ще преценя. Жилетките изглеждаха симпатични. Аз много исках и пуловерче, но пак са малко големички за мен и се отказах. Погледнах и един чифт боти изглеждаха добре. Якетата също. Много искам кафявото, но от финансова гледна точка ще пропусна. При нас имаше зареди по много бройки от всичко, или поне сутринта беше така.

# 743
За дънките не прочетох ласкави отзиви... Confused Не приличат ли на предните, които пуснаха скоро?

По-хубави са!
Сините дънки с разръфаните крачоли - платът не е толкова еластичен и същия номер ми е малко тесен в сравнение със сивите, но с малко повече зор пак ми стават  Mr. Green

Материята на роклите е хубава.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 12:04 от red shoe

# 744

По-хубави са!
Сините дънки с разръфаните крачоли - платът не е толкова еластичен и същия номер ми е малко тесен в сравнение със сивите, но със малко повече зор пак ми стават  Mr. Green

bouquet Ще отскоча довечера все пак.

# 745
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=3319
Аз от тези взех, имаше и големи номера 41 видях.
Номер 41 е умален. По английската номерация е 7, което отговаря на 40.

# 746

По-хубави са!
Сините дънки с разръфаните крачоли - платът не е толкова еластичен и същия номер ми е малко тесен в сравнение със сивите, но с малко повече зор пак ми стават  Mr. Green

Чудесно!  Flowers Bouquet

Дано щом платът на дънките не е много еластичен не се отпускат като други техни модели. Отпуснат ли се ми стават като торба и за това се колебая за тях. Якетата също ми харесват от брошурата, но съвсем ще олекна, ако и него взема.

# 747
Пълно разочарование са дрехите. Вярно, че са гонили ниска цена, но материите са ужас. Единствено обуките и велуреното яке ставаха. Не успях да видя пуловерите само. Моля, ако някой си е купил да каже как са.
Купих си тъмно син пуловер, но май има тенденция към завалване. Трябва да видя как ще е след пране. Иначе кройката е хубава и е дълъг, което лично на мен ми харесва. Мисля че само леопардовия пуловер е с по-различна кройка. Иначе велуреното яке е хубаво и на много прилична цена.

# 748
Аз пък останах приятно изненадана от материите, мислех, че ще са тотален полиестер, но на роклите и блузите е приятна, пуловерите и жилетките ми се сториха с голям процент памук, само панталоните май бяха лъщящо изкуствени. И все пак, да не забравяме, че това не е висша мода, а нисък клас дрехи и според мен за цените си са много добри. Едни от ботите харесах, но не съм на тази вълна и сигурно после ще съжалявам. Дантелената рокля е прекрасна, напъхах се в 38, защото нямаше 40 при нас. Ако някой реши да връща 40 нека ми пише Simple Smile

# 749
Здравейте,
Някой има ли отзиви за кухненския робот, който ще пускат в събота.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=3332

Общи условия

Активация на акаунт