Аз пък го намирам за логично и нужно. Смятам, че българинът би се облагодетелствал от малко повече планиране. Далеч не става дума за Нероден петко т.е. да си измисляш несъществуващи проблеми предварително. Става въпрос да си улесниш пътя, което рядко става в последната минута; да съобразиш, че ако искаш бебе и ако искаш кошарката му да е в ъгъла, е добре да си намериш друго място за окачване на брадвата. Съответно - в дадената ситуация има обстоятелства и фактори, които биха помогнали, и тъй като някои от тях имат нужда от по-широка времева рамка, нямаш много избор и ако искаш да ги повлияеш, започваш малко по-отдалеч. Не всички брадви се преместват за минутка

Ще ме прощавате, но аз съм се качил на правилния рейс. Качил съм се на рейс, на който пише, че ходи към Сточна гара и за мен е логично да стигна до сточна гара.
Именно.
Идеално знаеш в кой форум се намираш и до какво ще доведе темата, разписал си го доста добре. И въпреки това се надяваш да се озовеш някъде другаде. Вятърните мелници, човече

Пловдивчанки да кажат така ли е, става ли градът за съпружески туризъм.