Изтеглен кредит без знанието на съпруга ми

• 29 724
  • 471
  •   1
Отговори
# 225
Огледите ще ги прави агенция, а кой ще подписва договора и на кого ще плащат наема?
Живея в малък град и съм абсолютно наясно с картинката. Продаде ли се апартамент за нула време става ясно кой го е купил, за колко пари и т.н.
Долно е да се купува имот тайно, но е още по-долно да гони жената от вкъщи.
За мен такива взаимоотношения са далеч от представата ми за семейство. Хубаво е, че жената все пак търси някакъв начин да се подсигури. Аз лично мисля, че това няма да е последното гонене ( дано съм лош пророк). И все пак авторката трябва да каже на мъжа си, защото ако научи от друг( което е въпрос на време), нещата ще станат още по-добре лоши.

# 226
  • Tам през Атлантическия океан
За мен подсигуряването на втори имот, особено при наличие на дете от предишна връзка, е повече от разумна инвестиция. Не се наемам да коментирам отношенията с мъжа, защото не мисля, че разполагаме с цялата история.
Може и да е тапир, който праща жена си на пода в детската, за да й е гадно, може и проблемът да е и в двамата, а може и да е вдигнал ръце човекът поради някаква причина. При всички положения обаче, е най-добре да научи от първо лице, а не някой случаен съсед да му честити.
Може и да му подейства като спирачка на скандалите и гоненето, може и да се свърши общата драма, но при всички положения по-зле няма как да стане според мен, звучи ми като дъното на историята.

И децата   виждат че майка им спи на земята в стаята им !?
Какво ли си мислят милите те , какво ли им е обяснила авторката .....
Един месец!!!  на земята на пода в детската стая ! А татко на леглото.
Това не е една вечер а месец !

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 23:44 от Desss

# 227
Че е подмолно, такова е. Но и съденето е много прибързано...
Пък и защо да го уведомява, той не участва в кредита.
А жените които не работят и мъжете им изцяло ги издържат, и си пазаруват скъпа козметика без да искат разрешение от съпруга си? Отворете красива мама и вижте какви пари се дават за глезотии, зад гърба на работещите мъже... същото е.

# 228
Да, срещу такса от 1 лев можеш да провериш какви имоти притежава дадено лице, ако ми имаш ЕГН-то, по ЕГН, ако не - може и с три имена, пак работи. Също могат да се видят и имотите на фирма по ЕИК. Но кредити излизат, само ако са обезпечени с имот. Потребителските - не.

Това да чакаш инфо от финансовите отчети на фирма е загубена работа, понеже инфото излиза чак след около 3 години някъде.

Да, моя грешка - не бях дочел, че кредитът е потребителски, мислех, че е ипотечен. Но пак може да се направи справка по име и да се види, че дадено физическо лице притежава апартамент - тествах го. Не ми беше идеята, че някой ще чака финансовите отчети от фирмата, за да провери някого, а че рано или късно работата ще се разбере и колкото по-късно се разбере, толкова по-неприятни ще са последиците. Ако авторката има желание да спасява връзката в по-дългосрочен план - ще й е трудно с таен апартамент. Ако няма - тогава са ясни нещата, независимо от моралните им аспекти.

# 229

И той не я е изгонил от да спи на земята. Било си е нейно решение
А къде да отиде , с децата под моста ?!
Или у вас ? ще и помогнеш ли ?!

# 230
Относно спасяването на връката, авторката няма кой знае какъв избор. Колко жени ще теглят майната на втора провалена връзка с две деца и ще започнат отначало? Нищожно малко. Повечето дори няма да си признаят, че и втората връзка е провал, а с всички сили ще се убеждават, че това не е така. А как се живее с човек, който те праща да спиш на пода пред очите на децата си, отказвам да мисля.

# 231
Тези които не одобряват/заклеймяват  постъпката и
напишете  ЛС и и помогнете , подслонете я у вас с двете даца ,  следващият път като я изгони М ?!

# 232

И той не я е изгонил от да спи на земята. Било си е нейно решение
А къде да отиде , с децата под моста ?!
Или у вас ? ще и помогнеш ли ?!
Е ти не знаеш ли ССФ как се изнася на секундата от втория мъж с две малки деца и на другия ден подава молба за развод?

# 233
Изгонването от мъжа ѝ е само част от проблема. Още по-сериозната част е, че може да прекара живота си с подобен мъж.

# 234
Аз също искам да попитам каква е била причината за това да я гони.

# 235
Тези които не одобряват/заклеймяват  постъпката и
напишете  ЛС и и помогнете , подслонете я у вас с двете даца ,  следващият път като я изгони М ?!

Че от какъв зор да го правя? За да живее за моя сметка и да си купи още един имот ли? Trollface

# 236
  • град-държава
За много мъже и жени, козметиката е ежедневен харч, като си купят хляб. Има и такива, които пазарават имоти и коли, като хляб. Също така за пореден път, ако мъжът който издържа семейството си е ок с харчовете на жена си, какъв е проблема? Ако и в случая на авторката мъгът 'и имаше възможностаа да има мнение по въпроса, какво да се случва с парите му, тази тема изобщо нямаше да я има.

# 237

Каквато и да е била причината, собственото му дете е гледало как майка му е лягала на пода в детската стая. Това ми говори достатъчно за въпросния, хм, "мъж".

# 238

Не е нужоно да има причина за бъде някой психически насилник , тези които пребиват жените си да не би да имат причини ?!

# 239
Ами тя и авторката е  имала право да знае има ли сигурен подслон в дома му - ама на, била е в неведение и затова я има и темата.

Общи условия

Активация на акаунт